Hypotheekadvies en jouw hypotheek bij De Hypotheker

Waarom De Hypotheker?

De Hypotheker is Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we verzorgen de complete afwikkeling van je hypotheek: van offerte tot afsluiten.

Bij De Hypotheker krijg je volstrekt onafhankelijk hypotheekadvies. We zijn verbonden met onze klanten en op geen enkele manier gebonden aan geldverstrekkers. Zo heb je bij ons de breedst mogelijke keuze. We vergelijken alle banken. Ook jouw eigen bank. Na vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Bij ons ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt.

Ook nadat je hypotheek is afgesloten, blijven we je adviseren en begeleiden. Zodat je hypotheek ook in de toekomst bij je blijft aansluiten. Pas bij De Hypotheker weet je het zeker.

Hoeveel kost hypotheekadvies?

Het eerste gesprek is voor onze rekening. Hieraan zijn dus geen kosten verbonden. Tijdens dit intakegesprek krijg je inzicht in de stappen die nodig zijn om je plannen te realiseren en hoe wij je daarbij kunnen adviseren en helpen.

Voor ons hypotheekadvies en onze bemiddeling betaal je eenmalig een bedrag. Vaak kan deze vergoeding worden meegefinancierd en verrekend in je maandlasten. Ook is de vergoeding in veel gevallen fiscaal aftrekbaar. Dat betekent dat je het bedrag gedeeltelijk kan terugkrijgen van de Belastingdienst. De hoogte van de vergoeding hangt af van je persoonlijke situatie en de hoeveelheid werk voor ons. Lees meer over wat je aan ons betaalt.

Je eerste gesprek met De Hypotheker

Tijdens je intakegesprek brengt de hypotheekadviseur je persoonlijke en financiële situatie in kaart. Het is belangrijk dat je een goed beeld hebt van je woonwensen, voor nu en later. Daarbij moet je je ook afvragen wat er kan gebeuren in de nabije of verre toekomst. Hoe zeker ben je van je baan, heb je een kinderwens en wil je bijvoorbeeld binnen vijf jaar doorverhuizen? We bespreken:

  • waar je allemaal rekening mee moet houden
  • wat De Hypotheker voor je kan doen
  • wat de kosten zijn voor hypotheekadvies en bemiddeling

Je adviesgesprek met de hypotheekadviseur

Tijdens je hypotheekadvies bespreken we wat er nodig is om je woonwensen te realiseren.

1. De hypotheekadviseur maakt een overzicht van je huidige woonlasten en (woon-)verzekeringen. Hierbij wordt gekeken wat er maandelijks binnenkomt en uitgaat. Zo krijg je een beter beeld van je financiële situatie.

2. We berekenen je maandlasten bij de optimale hypotheek en welk bedrag je maximaal verantwoord kunt lenen. Zo kom je er snel achter of je wensen financieel haalbaar zijn. Daarbij houden we rekening met mogelijke risico’s zoals arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

3. Tot slot zetten we verschillende opties op een rij en bekijken we samen wat in jouw situatie de beste keuze is.

 

Alle zorgen uit handen

Als je na het adviesgesprek een weloverwogen keuze hebt gemaakt, gaan wij je hypotheek afsluiten en de bijbehorende verzekeringen. We zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten. Natuurlijk houden we je tijdens het hele proces goed op de hoogte.

 

Hypotheekadvies, ook na de aankoop

Bij De Hypotheker begrijpen we dat je behoefte hebt aan inzicht in je situatie, ook wanneer je al een hypotheek hebt afgesloten.  

Jazeker Check
Zo informeren we naar je persoonlijke situatie en controleren we of je huidige hypotheek nog steeds optimaal bij je passen. Mochten er grote wijzigingen in je persoonlijke of financiële situatie zijn, dan nodigt de hypotheekadviseur je uit voor hypotheekadvies.

Jazeker Plan
Met het Jazeker Plan kies je voor nog meer zekerheid en gemak nadat je een hypotheek hebt afgesloten. Hiermee weet je zeker dat je tijdens de hele looptijd een hypotheek hebt die bij je past.