Lot Hypotheken
Lot Hypotheken Logo

In februari 2020 heeft NIBC Bank een nieuw hypotheeklabel gelanceerd, Lot Hypotheken. Dit is het tweede label van de bank, die eerder al NIBC Direct introduceerde. De hypotheken van Lot zijn verkrijgbaar via De Hypotheker en een geselecteerd aantal andere intermediairs. 

Wie is Lot?

Lot Hypotheken is een Nederlandse hypotheekverstrekker. Lot verstrekt hypotheken waar je blij van wordt: duurzaam, met goede voorwaarden en zonder ingewikkeld gedoe. Het duurzame aspect komt terug in de digitale communicatie en een gratis energiebespaarrapport. Met de speciale Lot duurzaamheidshypotheek kun je extra lenen voor energiebesparende maatregelen tegen een lagere rente. 

De rentes van Lot zijn aantrekkelijk. Bij de lancering van het label was Lot de eerste die een 10-jaars rente onder de 1% aanbood, namelijk 0,99%.  

Actuele Lot Hypotheken rentestanden

Hieronder vind je de actuele rentetarieven van Lot Hypotheken en kun je direct berekenen wat je maandlasten zouden zijn bij deze tarieven. Ben je benieuwd wat de rentestanden zijn voor andere rentevaste periodes of hypotheeksoorten? Bekijk dan onze rentestanden pagina.

Naar alle hypotheekverstrekkers

Annuïteiten met NHG

10 jaar rentevast

4,2 %
Bereken je maandlasten

Annuïteiten zonder NHG

10 jaar rentevast

4,17 %
Bereken je maandlasten