Home Campagne

Hypotheekadviseur in Hooghalen

Overweeg je de aankoop van een woning in Hooghalen of ben je geïnteresseerd in jouw financiële mogelijkheden als toekomstig huiseigenaar? De Hypotheker Assen staat klaar om je te helpen met deskundig hypotheek- en financieel advies. Wij begrijpen dat de beslissing om een eigen woning te kopen een belangrijke stap is en we zijn er om jou door dit proces te leiden. In een vrijblijvend gesprek met één van onze hypotheekadviseurs brengen we jouw huidige financiële situatie in kaart en zetten we alle mogelijkheden voor jou op een rijtje. We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek in onze vestiging in Assen en het goede nieuws is: het eerste gesprek is altijd op onze kosten.

 

Afspraak maken

 

J8a2311 Contentlaag Samen Resized

Wat kan De Hypotheker Assen jou bieden?

Ga je een huis kopen, verhuizen of verbouwen? Wat je plannen ook zijn; we helpen je met het vinden van de meest gunstige hypotheek in Hooghalen. Ook beantwoorden we al jouw vragen over hypotheken en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast kun je altijd rekenen op de hulp van onze ervaren hypotheekadviseurs wanneer je jouw hypotheek wil aanpassen of oversluiten. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent!

Bij De Hypotheker Assen houden we van een persoonlijke aanpak. We brengen eerst jouw financiële situatie en wensen in kaart, waardoor we deze kunnen afzetten tegen de hypotheekmogelijkheden van wel 40 verschillende hypotheekaanbieders.

Een hypotheek in Hooghalen

Het afsluiten van een hypotheek is niet iets wat je elke dag doet. Je wilt vooraf weten wat je kunt verwachten en waar je aan toe bent. Bij De Hypotheker Assen kun je rekenen op:

  • Het eerste gesprek is altijd kosteloos
  • Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders 
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Advies op maat door ervaren hypotheekadviseurs
  • Alle financiële zaken onder 1 dak
  • De zekerheid van de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie
  • Complete afwikkeling: van offerte tot het afsluiten van de hypotheek
  • Met ruim 180 vestigingen zitten we altijd bij je in de buurt, ook in Hooghalen

Bij De Hypotheker Assen begrijpen we dat elke situatie uniek is. We nemen de tijd om naar jouw wensen en mogelijkheden te luisteren en zorgen ervoor dat je met vertrouwen de volgende stappen zet. 

Maak een afspraak in Assen

Wil je een afspraak inplannen om je hypotheekmogelijkheden te bespreken? We zijn er voor jou, of je nu de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek, telefonisch overleg, of een videovergadering via Skype, Facetime, of Microsoft Teams. Neem contact op met De Hypotheker Assen en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Afspraak maken