Welkom bij

De Hypotheker Assen

Heb je een nieuw huis gekocht in Assen, ga je verbouwen, of heb je misschien plannen om te verduurzamen? Dan kun je vast wat gedegen hypotheekadvies gebruiken. De Hypotheker is jouw deskundige hypotheekadviseur in Assen. Ook voor vragen op financieel gebied kun je gerust bij ons aankloppen. We hebben genoeg kennis en ervaring in huis om al je vragen te beantwoorden en je advies te geven waar je wat aan hebt.

 

Hypotheek in Assen nodig?

Als je in of in de omgeving van Assen voor het eerst een huis gaat kopen, je woning gaat verbouwen of verhuist naar een volgende koopwoning, wil je een hypotheek die bij je nieuwe situatie past. De Hypotheker, jouw hypotheekadviseur in Assen, kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden. Wordt het een nieuwe hypotheek, ga je aanpassen of oversluiten? We geven je duidelijkheid over je opties.

 

Voor eerlijk hypotheekadvies in Assen kom je naar De Hypotheker

Omdat we onafhankelijk zijn, kunnen we je hypotheekadvies geven op basis van een vergelijking van ruim 40 hypotheekaanbieders. We brengen je huidige financiële situatie en wensen in kaart en rekenen je graag voor wat voor jou het meest gunstig is. Ook wanneer je vragen hebt over andere financiële zaken, zoals bijvoorbeeld woonverzekeringen, kunnen we zeker wat voor je betekenen.

 

Profiteer van duidelijk en nuttig advies van uw hypotheekadviseur in Assen

Hoe vind je de voor jou meest geschikte hypotheek in Assen? Heb je onbeantwoorde vragen over je maandlasten, wil je advies over woonverzekeringen of twijfel je tussen verbouwen of verhuizen? Met al dit soort zaken kun je prima terecht bij De Hypotheker, net als de ruim 1 miljoen klanten die wij sinds 1985 al van advies hebben mogen voorzien. De lokale woningmarkt in Assen heeft geen geheimen voor ons en ons kantoor is 6 dagen in de week geopend. Voor gedegen hypotheekadvies in Assen kom je bij ons langs op het Neptunusplein. Maak direct een afspraak. Het oriëntatiegesprek is op onze kosten!

Wij vergelijken 40 aanbieders

Bezoek & Contact
remove add
Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond zijn wij open op afspraak. In de schoolvakanties zijn wij op zaterdag gesloten.
Afspraak buiten kantoortijden
Op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond zijn wij open op afspraak. In de schoolvakanties zijn wij op zaterdag gesloten.

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Assen voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Assen.

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Path Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Path Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Path Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Path Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Path Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.
Even voorstellen

Het team van De Hypotheker Assen

Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat er speelt. Heb je vragen of behoefte aan advies? Maak een afspraak via het afspraakformulier.

Bennie

Hypotheekadviseur/ franchisenemer

Robert-Jan

Hypotheekadviseur

Bert

Hypotheekadviseur

Sanne

Hypotheekadviseur

Yvonne

Commercieel Assistent

Marjelle

Commercieel Assistent

Eveline

Commercieel Assistent

Onze beoordelingen

9,8
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Bekijk de reviews op advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
?
16 januari 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Leuk en vriendelijk gesprek ?………………………………….""……."…………………………………..

Lees meer
Jos en Sonja
12 januari 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

gemakkelijk in contact, meedenkend, snelle reacties en acties

Lees meer
Karo
29 december 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Sanne stond altijd klaar voor mij. Ik heb de afgelopen maanden denk ik 1000 keer gebeld en gemaild. Zij gaf mij altijd een antwoord en bleef kalm en stelde mij altijd op mijn gemak en moedigde mij telkens ook aan. Zij legde alles heel duidelijk uit, het was onze tweede ´samenwerking´ (eerste en tweede hypotheek). Als ik weer advies nodig zal zijn zal ik direct naar Sanne gaan! Ik adviseer mijn vrienden en collega´s die een hypotheekadviseur zoeken ook om naar Sanne te gaan! het was een hele fijne samenwerking en beide keren met een goed resultaat! Ik geniet van mijn eigen huis dankzij de hypotheekadvies van Sanne! Dankjewel!

Lees meer
Dylan
22 december 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Sanne is heel top! Ze heeft mij enorm geholpen aan mijn eerste woning en luistert echt naar de wensen van de klant. Ik zou haar zeker de volgende keer weer inschakelen en echt aanraden. Marjelle is ook zo'n topper bij de hypotheker, even bellen of alles gelukt is met betrekking tot de notaris en of ik nog ergens tegenaan ben gelopen. Klantvriendelijkheid staat ook bij haar vooraan.

Lees meer
Ben
20 december 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Gedurende het hele traject was Mevr. Rosing zeer betrokken, empathisch en deskundig. Zelfs toen aan het begin van het traject de situatie niet haalbaar leek, bleef ze me helpen tot de situatie veranderde en ik wel de woning kon overnemen.

Lees meer
Arrow
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Assen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Jazekerweten
Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.
Jazekerweten!
Een uitgebreid pakket woonverzekeringen

Het All In Woonpakket

Als je een huis koopt, dan wil je natuurlijk dat alles goed verzekerd is. De Hypotheker kan verschillende verzekeringen voor je verzorgen, zoals een opstal-, inboedel- aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekering.

Wil je een verzekering met een prima dekking en een goed betaalbare premie? Kies dan voor het All In Woonpakket. Enkele voordelen op een rij:

 • Geen eigen risico, zelfs niet bij stormschade;
 • Garantie tegen onderverzekering;
 • Meest uitgebreide dekking;
 • 24-uurs schadeservice.

Compleet verzekeringspakket

Het All In Woonpakket bestaat uit alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt tegen uiterst concurrerende tarieven. Het pakket bevat standaard dekkingen voor opstal (inclusief glas), inboedel en aansprakelijkheid (gezinsdekkend). Uiteraard zijn de verschillende verzekeringen ook los af te sluiten.


Uitbreidingen mogelijk


Je kunt het All In Woonpakket uitbreiden. Denk aan een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering of een auto- en motorverzekering. Informeer naar de mogelijkheden op de vestiging.

Kom langs voor een uitgebreide verzekeringscheck

Heb je al jouw schadeverzekeringen op een rijtje? Weet je welke schadeverzekering je bij welke maatschappij hebt lopen? Ben je misschien dubbel verzekerd of betaal je momenteel teveel premie? Kom langs voor een uitgebreide verzekeringscheck!

Alles weer op een rijtje

De Hypotheker kan een uitgebreide verzekeringscheck voor je uitvoeren en zet alles weer op een rijtje. De kans is groot dat we voor je kunnen besparen op je premies.

Als na de check wordt vastgesteld dat er niets te verbeteren valt aan je huidige verzekeringen, dan zijn er aan onze check absoluut geen kosten verbonden. Onze beoordeling kan je dus alleen maar voordeel opleveren! Vraag naar de voorwaarden bij ons op de vestiging.

Jouw hypotheek, op jouw manier

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

klein-Adviseur2.3.png

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Assen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.