Welkom bij

De Hypotheker Assen

Heb je een nieuw huis gekocht in Assen, ga je verbouwen, of heb je misschien plannen om te verduurzamen? Dan kun je vast wat gedegen hypotheekadvies gebruiken. De Hypotheker is jouw deskundige hypotheekadviseur in Assen. Ook voor vragen op financieel gebied kun je gerust bij ons aankloppen. We hebben genoeg kennis en ervaring in huis om al je vragen te beantwoorden en je advies te geven waar je wat aan hebt.

 

Hypotheek in Assen nodig?

Als je in of in de omgeving van Assen voor het eerst een huis gaat kopen, je woning gaat verbouwen of verhuist naar een volgende koopwoning, wil je een hypotheek die bij je nieuwe situatie past. De Hypotheker, jouw hypotheekadviseur in Assen, kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden. Wordt het een nieuwe hypotheek, ga je aanpassen of oversluiten? We geven je duidelijkheid over je opties.

 

Voor eerlijk hypotheekadvies in Assen kom je naar De Hypotheker

Omdat we onafhankelijk zijn, kunnen we je hypotheekadvies geven op basis van een vergelijking van ruim 40 hypotheekaanbieders. We brengen je huidige financiële situatie en wensen in kaart en rekenen je graag voor wat voor jou het meest gunstig is. Ook wanneer je vragen hebt over andere financiële zaken, zoals bijvoorbeeld woonverzekeringen, kunnen we zeker wat voor je betekenen.

 

Profiteer van duidelijk en nuttig advies van uw hypotheekadviseur in Assen

Hoe vind je de voor jou meest geschikte hypotheek in Assen? Heb je onbeantwoorde vragen over je maandlasten, wil je advies over woonverzekeringen of twijfel je tussen verbouwen of verhuizen? Met al dit soort zaken kun je prima terecht bij De Hypotheker, net als de ruim 1 miljoen klanten die wij sinds 1985 al van advies hebben mogen voorzien. De lokale woningmarkt in Assen heeft geen geheimen voor ons en ons kantoor is 6 dagen in de week geopend. Voor gedegen hypotheekadvies in Assen kom je bij ons langs op het Neptunusplein. Maak direct een afspraak. Het oriëntatiegesprek is op onze kosten!

arrow

Wij vergelijken 40 aanbieders

Bezoek & Contact
remove add
Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Op deze pagina

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Assen voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Assen.

 

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Het team van De Hypotheker Assen

Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat er speelt. Heb je vragen of behoefte aan advies? Maak een afspraak via het afspraakformulier.

Bennie Hypassenbeilen

Bennie

Hypotheekadviseur/ franchisenemer
Robertjan Hypassenbeilen

Robert-Jan

Hypotheekadviseur
Bert Kanters

Bert

Hypotheekadviseur
Sanne Hypassenbeilen

Sanne

Hypotheekadviseur
Yvonne Hypassenbeilen

Yvonne

Commercieel Assistent
Team Assen En Beilen Marjelle

Marjelle

Commercieel Assistent
Foto Eveline

Eveline

Commercieel Assistent

Onze beoordelingen

9,7
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Bekijk de reviews op Advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Ans
13 september 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Super uitgelegd en zeer tevreden met het resultaat

HW
7 augustus 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Wat je ook vraagt, hoeveel je ook vraagt, we krijgen altijd een goed advies

AAB
3 augustus 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Enorm tevreden Bennie en het team, deskundige meedenkers ontzorgen ons met een overbrugging, en nieuwe hypotheek. Goede prijs/kwaliteit verhouding. 🌻💐 Het ging allemaal heel erg snel.

anoniem
24 juli 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half

Als starter was het erg fijn om met Bert te werken, hij legt alles heel duidelijk uit.

Voornaam
17 juli 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Wij hebben onze hypotheek aangevraagd via De Hypotheker te Assen en werden uiterst professioneel geholpen door Sanne Rosing, alles werd duidelijk uitgelegd, het gehele proces van begin tot het eind. Zij denken goed met je mee en komen met evt. een oplossing. Ook Eveline Meines van De Hypotheker te Assen heeft ons flink geholpen. Beide dames reageren uiterst vlug op mijn vragen etc. Ga zo door!

Arrow

Maak een afspraak bij De Hypotheker Assen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Jazekerweten Vliegvissen Klein
Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten!

Het All In Woonpakket

Als je een huis koopt, dan wil je natuurlijk dat alles goed verzekerd is. De Hypotheker kan verschillende verzekeringen voor je verzorgen, zoals een opstal-, inboedel- aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekering. Het All In Woonpakket bestaat uit alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt tegen uiterst concurrerende tarieven. Het pakket bevat standaard dekkingen voor opstal (inclusief glas), inboedel en aansprakelijkheid (gezinsdekkend). Uiteraard zijn de verschillende verzekeringen ook los af te sluiten.

 

Enkele voordelen op een rij:

 

 • Geen eigen risico, zelfs niet bij stormschade;
 • Garantie tegen onderverzekering;
 • Meest uitgebreide dekking;
 • 24-uurs schadeservice.

 

Wil je een verzekering met een prima dekking en een goed betaalbare premie? Maak een afspraak en kies dan voor het All In Woonpakket.

 

Afspraak maken
J8a0280 Social Media
J8a2222 Social Media

Kom langs voor een uitgebreide verzekeringscheck

Heb je al jouw schadeverzekeringen op een rijtje? Weet je welke schadeverzekering je bij welke maatschappij hebt lopen? Ben je misschien dubbel verzekerd of betaal je momenteel teveel premie? Kom langs voor een uitgebreide verzekeringscheck!

 

Alles weer op een rijtje

 

De Hypotheker kan een uitgebreide verzekeringscheck voor je uitvoeren en zet alles weer op een rijtje. De kans is groot dat we voor je kunnen besparen op je premies.

 

Als na de check wordt vastgesteld dat er niets te verbeteren valt aan je huidige verzekeringen, dan zijn er aan onze check absoluut geen kosten verbonden. Onze beoordeling kan je dus alleen maar voordeel opleveren! Vraag naar de voorwaarden bij ons op de vestiging.

 

Afspraak maken

Woning verduurzamen?

Wanneer je jouw woning in Assen gaat verduurzamen, is dat niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je gaat flink besparen op je maandelijkse energielasten. Aan verduurzamingsmaatregelen hangt echter wel een prijskaartje. Hoe ga je dat betalen?

 

Financieringsmogelijkheden

 

Welke opties zijn er om je financiering rond te krijgen voor het verduurzamen van je woning?

 

1. Je woning verduurzamen met je hypotheek
2. Je woning verduurzamen met een lening
3. Je woning verduurzamen met subsidies

 

Online duurzaamheidsscan

 

Met de vrijblijvende online scan bekijk je de verschillende mogelijkheden om je woning te verduurzamen en bereken je in een paar minuten hoeveel je kunt besparen met verschillende energiebesparende voorzieningen.

 

Naar de scan
Campagne foto zonnepanelen
J8a8802 Social Media

Startershypotheek in Assen

Wanneer je voor het eerst een huis koopt, komt er veel op je af. Het is dan goed om je te verdiepen in de hypotheekmogelijkheden voor starters. Een startershypotheek is geen specifieke hypotheek, maar je kunt als starter wel kiezen uit twee hypotheekvormen; annuïteitenhypotheek en lineaire hypotheek. Als je één van deze hypotheekvormen kiest, kan je in jouw voordeel hypotheekrente aftrekken van je inkomstenbelasting. Met onze handige tool bereken je hoeveel startershypotheek je kan krijgen.

 

Kom voor een nauwkeurige berekening en voor hypotheekadvies langs bij  één van onze hypotheekadviseurs. Het eerste gesprek is op onze kosten!

 

Maximale hypotheek berekenen
Maak een afspraak