De Hypotheker

Hypotheekadviseur in Coevorden

Bij De Hypotheker Coevorden kun je terecht bij Stefan Sterken en zijn team voor deskundig hypotheekadvies en voor andere financiële zaken zoals woonverzekeringen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje. Zo komen we samen tot de beste hypotheek voor jou. Persoonlijk contact en direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis! Je vindt De Hypotheker Coevorden aan de Sallandsestraat.

 

We hopen je snel te mogen verwelkomen voor een vrijblijvende eerste kennismaking! Maak via het afspraakformulier direct een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs.

arrow

Wij vergelijken 40 aanbieders

Jazeker
Jouw Hypotheker
Geregeld bij jouw Hypotheker
Stefan Sterken
Stefan Sterken Hypotheekadviseur Coevorden
Bezoek & Contact
remove add
Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 13:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 13:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Op deze pagina

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Coevorden voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Coevorden.

 

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Onze beoordelingen

10,0
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
Op basis van 51 beoordelingen
Bekijk de reviews op Advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Daphne en Kevin
27 april 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Wij zijn afgelopen maanden heel goed geholpen en begeleid door Bryan en Zoë van de Hypotheker voor de aankoop van onze eerste woning. Simpel, vakkundig en transparant advies gekregen waarbij het traject voor de aankoop van onze eerste koopwoning moeiteloos verliep. Vanwege de transparante en simpele uitleg kwamen wij gelukkig niet voor verborgen gebreken of extra kosten te staan, heel fijn! Verder konden wij regelmatig onze vragen aan hun voorleggen en werden wij goed begeleid. Al met al een hele goede keuze geweest om de begeleiding van hypotheekadvies en de hypotheekaanvraag te laten verlopen via de Hypotheker Coevorden. Wij zijn in ieder geval een tevreden klant! Met vriendelijke groet, Daphne en Kevin

Lees meer
Anna Wasse
17 september 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Ivm de vakantie hadden we een redelijk korte periode waarin alles geregeld moest worden voor onze woning. Bryan heeft ons in deze periode erg goed geholpen en ervoor gezorgd dat alles op tijd geregeld was. Bryan legt alles goed en duidelijk uit. Hij heeft enorm zijn best gedaan om alles zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Lees meer
Chantal
13 september 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

We hebben meerdere gesprekken gehad met Bryan Pathuis voor een hypotheek, hij heeft ons erg goed geholpen en geadviseerd. Hij neemt alle tijd voor je, helpt waar hij je bij kan helpen en communiceert goed en duidelijk. Hij denkt goed met je mee met je persoonlijke situatie en zoekt de beste oplossingen. Kortom een echte aanrader! Wij gaan zeker naar hem terug.

Lees meer
Mieke
14 november 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Informatief, overzichtelijk,inzichtelijk. Duidelijke info waardoor ik tot aankoop van een woning heb kunnen overgaan

Lees meer
andries
18 augustus 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Bryan heeft zowel mijn zoon van 21 die een kindje heeft van 2 jaar maar haast niet in aanmerking kwam voor een sociale huurwoning ,daar het inkomen van hem +zijn vriendin te hoog was dus noodgedwongen bij de ouders in huis wonnen met hun zoontje , een huis van 1000 a 1100 euro huur was geen probleem ,, maar een huis kopen met de toen lage rente waarbij ze op een maandlast van zon 450 euro uit zouden komen kon volgens de bank die de boeren ook plagen zal ik maar zeggen niet .. hij is naar de hypotheker gegaan en Bryan had wat belletjes gepleegd en het was zo voor elkaar 450 euro maandlast en voor 30 jaar vast hij heeft een vaste baan en is voor hem gemakkelijk op te brengen .. omdat mijn zoon mij vertelde hoe deze jongen hem overal mee geholpen had besloot ik en mijn vrouw om onze hypotheek ook eens te laten bekijken , wij wonnen al 22 jaar in dit huis en hadden de hypotheek bij de bekende boerenplaagbank , daar wou ik onze hypotheek al een keer veranderen ,,maar werd zeer arrogant behandeld . Bryan was gelijk zeer vriendelijk we zouden toen met de lage rente van 450 naar 80 euro netto per maand gaan . we wilden al een hele tijd een stuk bij het huis aan laten bouwen.

Lees meer
Arrow

Maak een afspraak bij De Hypotheker Coevorden

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Appointment form
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Voel Je Jazeker Dansende Man
Kijk, die voelt zich Jazeker!

Een huis kopen is spannend. Dat snappen wij als geen ander. Bij de grootste en belangrijkste aankoop van je leven wil je iemand die je helpt, begeleidt en ontzorgt. Iemand die jou het vertrouwen geeft dat je hypotheek goed geregeld is, waardoor jij straks zorgeloos geniet van je huis. Nu en later.

 

Je wilt je Jazeker voelen! Het ultieme gevoel van zekerheid dat je alleen ervaart bij jouw Hypotheker. Sinds 1985 voelen al meer dan 1 miljoen mensen zich Jazeker. Wil jij je ook Jazeker voelen?

 

Voel je ook Jazeker!

Vind een passende hypotheek in Coevorden

Op zoek naar een hypotheek in Coevorden? Stop met zoeken! Bij De Hypotheker Coevorden staan onze hypotheekadviseurs voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale hypotheek voor jouw situatie. Of je nu een starter bent op de woningmarkt, je hypotheek wil oversluiten of wil verhuizen naar Coevorden, wij bieden hypotheekadvies op maat. Met onze kennis van de lokale markt en ons uitgebreide netwerk van geldverstrekkers, zorgen wij ervoor dat je de beste hypotheek in Coevorden krijgt die aansluit bij jouw behoeften en financiële mogelijkheden.

 

Afspraak maken
J8a1572 Social Media
J8a2311 Contentlaag Samen Resized

Professioneel hypotheekadvies in Coevorden

Bij De Hypotheker Coevorden begrijpen we dat het afsluiten van een hypotheek een belangrijke stap is. Daarom bieden onze hypotheekadviseurs in Coevorden jou betrouwbaar en professioneel hypotheekadvies op maat. Of je nu vragen hebt over hypotheekrentes, hypotheekvormen of de financiële haalbaarheid van je droomhuis in Coevorden, wij staan voor je klaar. Met ons inzicht in de lokale markt en onze uitgebreide kennis van de laatste ontwikkelingen in de hypotheekwereld, kunnen wij jou voorzien van het beste hypotheekadvies in Coevorden. Samen streven we naar een zorgeloze hypotheekervaring.

 

Afspraak maken

Ervaren hypotheekadviseurs in Coevorden

Bij De Hypotheker Coevorden werken hypotheekadviseurs die jouw financiële doelen begrijpen. Onze deskundige hypotheekadviseurs zijn er om jou persoonlijk te begeleiden bij elke stap van het hypotheekproces. Of je nu behoefte hebt aan hypotheekadvies, het vergelijken van hypotheekaanbieders of hulp nodig hebt bij het invullen van de benodigde documenten, wij zijn er voor jou. Met onze uitgebreide kennis van de hypotheekmarkt en ons vermogen om complexe financiële informatie helder uit te leggen, zorgen wij ervoor dat jij de beste hypotheekadviseur krijgt die jouw belangen behartigt in Coevorden. Ontdek vandaag nog hoe wij jou kunnen helpen om je hypotheekdoelen te verwezenlijken.

 

Afspraak maken
J8a2188 Social Media
De Hypotheker Caha Shoot 25

Zorg dat je hypotheek up-to-date is

Wanneer je al een tijdje in je eigen huis woont, kan het gebeuren dat je niet meer precies weet hoe het met je hypotheek zit. Misschien zit je met vragen zoals: welk type hypotheek heb ik eigenlijk? Wat is de huidige rentestand? Hoe lang loopt mijn huidige renteperiode nog? Bij De Hypotheker geven we graag antwoord op al jouw vragen.


Het is prettig om op zo'n moment even je geheugen op te frissen over je hypotheek. Gedurende de tijd zijn er waarschijnlijk veranderingen in je leven opgetreden. Wellicht is het nodig je hypotheek aan te passen en wie weet kun je zelfs geld besparen op je maandelijkse lasten!


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek, zodat je weer helemaal up-to-date bent over jouw hypotheek.

 

Afspraak maken

Woning verduurzamen?

Uit onderzoek van De Hypotheker blijkt dat ruim 60% van de huizenbezitters het belangrijk vindt om hun eigen woning te verduurzamen. Ongeveer tweederde van de ondervraagden let op duurzaamheid bij de aankoop van een woning. Toch zijn er ook veel mensen die (nog) niet kiezen voor verduurzaming van hun woning, terwijl ze dat misschien wel zouden willen. Veelal is dit omdat ze niet over de juiste informatie beschikken of niet weten hoe ze dit moeten financieren. De Hypotheker helpt je hier graag bij!

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden om je huis te verduurzamen? Maak een afspraak en kom langs. Dan kijken we samen naar jouw plannen voor de toekomst. Die is misschien wel dichterbij dan je denkt!

 

Mijn woning verduurzamen
Campagne foto zonnepanelen
Hypotheker8710

Hypotheek na je 57e?

Als het gaat om hypotheken voor senioren, wordt er vaak gedacht in onmogelijkheden. Wij laten graag zien welke mogelijkheden er nog wél zijn als je ouder bent. Vanaf 57 jaar houden hypotheekverstrekkers rekening met je pensioeninkomen en kun je vaak minder lenen. Gelukkig zijn er nog voldoende opties, bijvoorbeeld een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) of het meenemen van inkomen uit privé afgesloten pensioenvoorzieningen, beleggingen of spaargeld.

 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

Afspraak maken

Verzamel je documenten binnen één app

De Hypotheker maakt gebruik van Ockto Connect voor het ophalen van enkele benodigde documenten tijdens de hypotheekaanvraag. Momenteel loopt hiervoor een pilot waarbij we ervaringen op willen doen om te onderzoeken wat jij hier als klant van vindt. De adviseur vertelt je hier graag meer over op het moment dat je hiervoor in aanmerking komt. Ockto is een gratis app waarmee je inlogt met je Digi-D gegevens. De app haalt gegevens op bij verschillende instanties:

 

 • Mijn Overheid
 • BasisRegistratiePersonen
 • Belastingdienst
 • UWV
 • Mijn Pensioenoverzicht

 

Met een druk op de knop wordt de informatie doorgestuurd naar je adviseur. Omdat je de documenten zelf niet meer hoeft te verzamelen, scheelt dat een hoop tijd en moeite.

 

Je gegevens delen via Ockto is volkomen veilig. Ockto versleutelt jouw persoonlijke informatie en bewaart deze nooit. Voor vragen over Ockto kun je altijd terecht bij je adviseur.

J8a9284 Social Media 1140X960
Hypotheekrenteaftrek

Hypotheek meenemen naar je nieuwe huis?

Wist je dat je bij het kopen van een nieuw huis je je huidige hypotheek mee kan nemen? Als de huidige hypotheek nog goed aansluit bij de nieuwe woning, kan dit heel voordelig zijn. Meestal sluit je dan wel een nieuwe hypotheek af. Je neemt dan de huidige hypotheekrente, maandlasten en andere voorwaarden mee. Soms is het mogelijk om ook de voorwaarden van je oude hypotheek mee te nemen naar je nieuwe woning. Deze  meeneemhypotheek wordt ook wel de verhuisregeling van je hypotheek genoemd. Hiermee kan je dus als het ware je hypotheek behouden.

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden onderstaande richtprijzen. De prijzen zijn gebaseerd op één aanvrager.
Eerste huis kopen
€ 2.495
Volgende woning
€ 3.095
Huis kopen als ondernemer
€ 2.995
Uit elkaar gaan
€ 3.795
Verduurzamen
€ 2.495
Verbouwen
€ 2.495
Overwaarde benutten
€ 2.495
Hypotheek oversluiten
€ 2.995
Maak een afspraak