Welkom bij

De Hypotheker IJsselstein

De Hypotheker IJsselstein is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.


Wil je een telefonische afspraak maken of met ons beeldbellen via Microsoft Teams? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!

Bezoek & Contact
remove add
Openingstijden
remove add
Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 21:00
Woensdag 08:30 - 21:00
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

Onze reviews

9,9
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Bekijk de reviews op advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Veerle
4 mei 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Goede communicatie en maakt tijd voor je. Ook telefonisch goed contact met Briel

Lees meer
Mariëlle
1 mei 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Dhr. Elmarasy komt over als een adviseur die een erg brede kennis van zaken heeft. Er zijn veel onderwerpen besproken tijdens het hypotheekadviesgesprek waarbij hij in de eerste plaats complexe onderwerpen op een begrijpelijke manier overbrengt en daarnaast op breder niveau meedenkt en (financieel) advies geeft. Hij communiceert open en eerlijk en neemt de tijd om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast ben ik erg tevreden met de snelheid waarop men bij dit kantoor reageert en actie onderneemt. Kortom een vriendelijk, behulpzaam en kundig team!

Lees meer
nicoline
20 april 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Zoals altijd uitstekend advies gekregen met een nog mooiere onverwachte uitkomst.

Lees meer
Daniëlle
7 april 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Ontzettend tevreden over Abraham zijn adviezen, duidelijk, uitgebreid, meedenkend, respect tonend, zorgen wegnemend, ruim tijd gevend om te zorgen dat je het echt begrijpt. Dit in combinatie met de ondersteuning van Briël in de randzakenecht een topteam wat mij betreft. Nooit eerder mij zo op hetzelfde niveau gevoeld bij een hypotheekadviseur. Aanrader!

Lees meer
Jurjen
6 april 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Bij onze laatste 2 woning aankopen zijn wij door Abraham geadviseerd en begeleid in het proces tot aankoop van de woning. De eerste keer was zo goed bevallen dat we Abraham op een andere locatie van de Hypotheker hebben opgezocht. Nog nooit eerder heb ik een hypotheekadviseur getroffen welke zo betrokken, open en eerlijk was. Dit is mijn 16e hypotheek. Als hypotheekadviseur is Abraham wat mij betreft een eindbaas. Door zijn betrokkenheid heeft hij ons mogelijkheden geschetst waar wij het bestaan niet van kenden en zo zijn voor ons dromen binnen handbereik gekomen.

Lees meer
Arrow
Even voorstellen

Het team van De Hypotheker IJsselstein

Ons team bestaat uit: Abraham (bedrijfsleider) en Briël (assistent).

Maatregelen rondom het coronavirus

Ook in deze roerige tijden kun je bij De Hypotheker IJsselstein terecht voor een afspraak op de vestiging. Vanzelfsprekend houden we ons aan de laatste richtlijnen van het RIVM. Zo werken wij op afspraak, waardoor we het aantal personen in de vestiging kunnen monitoren en zorgen dat er te allen tijde 1,5 meter afstand wordt bewaard. Natuurlijk worden ook de vereiste hygiënemaatregelen in acht genomen. Zo schudden wij even geen handen en wassen we onze handen regelmatig.

Kies je toch liever voor advies op afstand via beeldbellen? Neem dan contact met ons op via (030) 765 16 00 zodat we een afspraak in kunnen plannen.

Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten!
Eerste huis kopen?

Starterslening biedt mogelijkheden

De Starterslening geeft startende huizenkopers de kans om een woning te kopen die alleen met eigen inkomen niet betaalbaar is. De Hypotheker:

 • Zoekt uit of je in aanmerking komt voor de Starterslening;
 • Informeert je over de voorwaarden;
 • Helpt je bij de aanvraag van de Starterslening.

Wat is een Starterslening?

Een Starterslening is een aanvullende lening op je reguliere hypotheek, speciaal bedoeld voor starters. Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) is verantwoordelijk voor deze Startersleningen. 

De lening kan het verschil overbruggen tussen de prijs van de woning en je maximale hypotheek.De Starterslening kent wel een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen: je adviseur kan je hier meer over vertellen.

Speciale arrangementen voor nieuwbouwproject

Heb je een woning in een nieuwbouwproject op het oog? De Hypotheker heeft een aantrekkelijk nieuwbouwpakket samengesteld. 

Zo kunnen we een ontvangen projectaanbieding objectief beoordelen en vergelijken met eventuele alternatieven. Daarnaast begeleiden we je met alle financiële en fiscale zaken die komen kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning.

Heb je interesse, informeer dan naar de voorwaarden op de vestiging.

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker IJsselstein voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker IJsselstein.

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Path Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Path Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Path Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Path Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Path Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.
Jouw hypotheek, op jouw manier

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

klein-Adviseur2.3.png

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker IJsselstein

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Path Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Path Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Path Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.