De Hypotheker Noordwijk

Het ontzorgen van potentiële huizenkopers is onze hoofdtaak. Wij hebben met name veel starters in de afgelopen jaren mogen helpen met het tot stand komen van een solide financiering, met of zonder Starterslening. Inmiddels staat De Hypotheker Noordwijk bekend als een financiële dienstverlener waarbij de dienstverlening in goede handen is.
Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 21:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 21:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 14:00
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

De Hypotheker Noordwijk

De Hypotheker Noordwijk

Parallel Boulevard 214 C
2202 HT Noordwijk

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening.

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2290
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl verzamelt klantreviews van financiële dienstverleners.

Bekijk de reviews

Nieuwbouw in Noordwijk

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Noordwijk? Offem Zuid in Noordwijk Binnen is een nieuwbouwwijk met ongeveer 750 woningen, die passen binnen de karakteristieke architectuur van de buurt. Er is veel groen en kinderen kunnen er heerlijk spelen.

Inmiddels is de prijsindicatie van de eerst 113 woningen bekend en zijn er gevelbeelden en conceptplattegronden gemaakt. De verkoop start in december. De inschrijving voor deze woningen vindt online plaats. Hiervoor heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Ook al start de verkoop pas op een later moment, je kunt het account nu al aanmaken!   

Ben je geïnteresseerd in wonen in Offem Zuid? Kom eens langs bij De Hypotheker Noordwijk. Wij kunnen de projectaanbieding objectief beoordelen en vergelijken met eventuele alternatieven. In het kader van ons tienjarig bestaan bieden wij voor de kopers van een woning in Offem Zuid een aantrekkelijke korting op het adviestarief.

Het team van De Hypotheker in Noordwijk

Paul Rietveld, franchisenemer: "Op 1 oktober 2007 opende ik mijn kantoor en heb tot nu toe met veel inzet en enthousiasme een mooie klantenkring kunnen opbouwen. Uiteraard doe ik dit niet alleen. Irma en Veronica zorgen voor de commerciële ondersteuning".

De Hypotheker Noordwijk heeft meest tevreden klanten

Van alle De Hypotheker-vestigingen in West-Nederland scoort De Hypotheker Noordwijk voor de 4e keer op rij als hoogste op klanttevredenheid. Hiervoor ontving het team wederom De Hypotheker CUP, een interne prijs voor de klantvriendelijkste vestiging in een regio.

“We zijn beretrots,” reageert franchisenemer Paul Rietveld. “Want tevreden klanten staan bij ons écht op de allereerste plek. Daar zetten wij ons al jaren keihard voor in. Dag in, dag uit. En dat dit zich nu uitbetaalt, vinden we natuurlijk fantastisch.” 

Uit elkaar? De Mediator biedt begeleiding

Jullie besluiten uit elkaar te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor de hypotheek. Blijf jij in het huis wonen en gaat je ex-partner ergens anders wonen? Wat komt hier dan bij kijken? De Hypotheker biedt je scheidingsbemiddeling via de Mediator. Lees meer op www.samen-uit-elkaar.nl.

De Mediator

  • Je krijgt persoonlijk advies over al je financiële zaken bij de scheiding
  • Wij ontzorgen je gedurende de scheiding
  • Wij werken uitsluitend met professionele scheidingsadviseurs
  • Alle zaken rondom je scheiding worden geregeld

Advies van een Erkend Financieel Adviseur

Bij De Hypotheker Noordwijk kan je terecht bij een Erkend Financieel Adviseur. Je krijgt net datgene meer wat je van een goede adviseur mag verwachten. De adviseur kijkt net iets verder dan een gemiddelde hypotheekadviseur.

  • Naast hypotheekadvies, krijg je ook informatie over de financiële gevolgen van zaken zoals samenwonen, trouwen, echtscheiding, werk, ontslag en pensioen.
  • Je inkomensrisico’s worden in kaart gebracht.
  • Welke risico’s je loopt of wilt lopen komen aan bod.
  • Je krijgt een totaal hypotheekadvies in de volle breedte.

Aankoopbegeleiding De Hypotheker Noordwijk

Bij De Hypotheker Noordwijk kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Wij werken hiervoor samen met De Bruin Makelaardij

Wat houdt de aankoopbegeleiding in?
Nadat je zelf voor het eerst de woning hebt bezocht, gaat de makelaar voor een tweede bezichtiging met je mee. De makelaar doet de onderhandelingen en zorgt voor het koopcontract. Pas bij definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.

Meer weten? Neem contact op met De Hypotheker in Noordwijk.