De Hypotheker Noordwijk

Het ontzorgen van potentiële huizenkopers is onze hoofdtaak. Wij hebben met name veel starters in de afgelopen jaren mogen helpen met het tot stand komen van een solide financiering, met of zonder Starterslening. Inmiddels staat De Hypotheker Noordwijk bekend als een financiële dienstverlener waarbij de dienstverlening in goede handen is.

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag Gesloten
Op zaterdag kun je bij ons terecht op afspraak.
hypotheekadviseur voor hypotheken bij de hypotheker noordwijk

Bezoek & contact

Parallel Boulevard 214 D
2202 HT Noordwijk
Gratis parkeren op het parkeerterrein van Hotel van Oranje (uitrijkaart in vestiging te verkrijgen).

Klantbeoordelingen

Klantenvertellen.nl

9,5

Wat onze klanten van ons vinden.

Beoordeel zelf

Het team van De Hypotheker in Noordwijk

Paul Rietveld, franchisenemer: "Op 1 oktober 2007 opende ik mijn kantoor en heb tot nu toe met veel inzet en enthousiasme een mooie klantenkring kunnen opbouwen. Uiteraard doe ik dit niet alleen. Irma en Veronica zorgen voor de commerciële ondersteuning".

Het team van De Hypotheker Noordwijk

De Hypotheker Noordwijk heeft meest tevreden klanten

Van alle De Hypotheker-vestigingen in West-Nederland scoort De Hypotheker Noordwijk voor de 4e keer op rij als hoogste op klanttevredenheid. Hiervoor ontving het team wederom De Hypotheker CUP, een interne prijs voor de klantvriendelijkste vestiging in een regio.

“We zijn beretrots,” reageert franchisenemer Paul Rietveld. “Want tevreden klanten staan bij ons écht op de allereerste plek. Daar zetten wij ons al jaren keihard voor in. Dag in, dag uit. En dat dit zich nu uitbetaalt, vinden we natuurlijk fantastisch.” 

De Hypotheker Cup 2015

Nieuwbouw offem zuid

Nieuwbouw in Noordwijk

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Noordwijk? Offem Zuid in Noordwijk Binnen is een nieuwbouwwijk met ongeveer 750 woningen, die passen binnen de karakteristieke architectuur van de buurt. Er is veel groen en kinderen kunnen er heerlijk spelen. 

Ben je geïnteresseerd in wonen in Offem Zuid of een andere nieuwbouwwijk? Kom eens langs bij De Hypotheker Noordwijk. Wij kunnen een projectaanbieding objectief beoordelen en vergelijken met eventuele alternatieven. Daarnaast begeleiden we je met alle financiële en fiscale zaken die komen kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning.

 

Advies van een Erkend Financieel Adviseur

Bij De Hypotheker Noordwijk kan je terecht bij een Erkend Financieel Adviseur. Je krijgt net datgene meer wat je van een goede adviseur mag verwachten. De adviseur kijkt net iets verder dan een gemiddelde hypotheekadviseur.

  • Naast hypotheekadvies, krijg je ook informatie over de financiële gevolgen van zaken zoals samenwonen, trouwen, echtscheiding, werk, ontslag en pensioen.
  • Je inkomensrisico’s worden in kaart gebracht.
  • Welke risico’s je loopt of wilt lopen komen aan bod.
  • Je krijgt een totaal hypotheekadvies in de volle breedte.
De Hypotheker Noordwijk Is Erkend Financieel Adviseur

Aankoopbegeleiding De Hypotheker Noordwijk

Bij De Hypotheker Noordwijk kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Wij werken hiervoor samen met De Bruin Makelaardij

Wat houdt de aankoopbegeleiding in?
Nadat je zelf voor het eerst de woning hebt bezocht, gaat de makelaar voor een tweede bezichtiging met je mee. De makelaar doet de onderhandelingen en zorgt voor het koopcontract. Pas bij definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.

Meer weten? Neem contact op met De Hypotheker in Noordwijk.

De Bruin Makelaardijk Noordwijk werkt samen met De Hypotheker

Onze diensten

We laten je graag precies weten wat je van ons kunt verwachten. In een dienstverleningsdocument kun je lezen wat wij voor je kunnen doen. En hoeveel dat kost. Zo kun je ons goed vergelijken met anderen. 

Naar het dienstverleningsdocument

 

Geef je mening