Blauwtrust Groep benoemt Mark de Rijke tot nieuwe commercieel directeur van De Hypotheker

Mark de Rijke is per 1 september benoemd als de nieuwe commercieel directeur van De Hypotheker. De Rijke volgt Menno Luiten op, die de functie sinds september 2019 heeft vervuld. De Rijke is nu nog CEO bij Ingage waar hij verantwoordelijk is voor De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek, Hypokeur, de geldverstrekkers Merius, Impact en Hyra en een hypotheek servicer. Samen met Sanne de Laat (CEO) en Jasper Cuijten (CBDO) gaat De Rijke (CCO) de directie van De Hypothekers Associatie vormen. De benoeming van Mark de Rijke is onder voorbehoud van positieve toetsing door de Autoriteit Financiële Markten.

DHA Logo Zonder Redactie De Hypotheker
Leestijd: 3 min
Laatste update 01/08/2023

De Rijke heeft met Ingage een prominente plaats veroverd in het landschap van de financiële dienstverlening in Nederland. De Rijke kijkt er naar uit om terug te keren naar zijn oude liefde ‘franchise’. “De Hypotheker is een toonaangevend en krachtig merk en de grootste speler in Nederland op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. Ik kijk er enorm naar uit om met alle franchiseondernemers en het team van De Hypothekers Associatie aan de slag te gaan.”

Ferdinand Veenman, CEO Blauwtrust Groep: “Met deze benoeming versterken we het directieteam van De Hypothekers Associatie en onderstrepen we het belang van commerciële ontwikkeling voor de organisatie”. 

Sanne de Laat is verheugd dat De Rijke de directie van De Hypotheker komt versterken. “Mark heeft een lange staat van dienst en neemt een enorme expertise met zich mee, zowel op het gebied van franchise als op commercieel gebied. Ik ben erg blij dat Mark met zijn ruime kennis en ervaring ons directieteam komt versterken. Bovendien is hij een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan de verdere groei van De Hypotheker en de versterking van ons merk."