De Hypotheker benoemt Jasper Cuijten tot directeur Business Development

De Hypothekers Associatie heeft Jasper Cuijten (43) benoemd tot directeur Business Development. Samen met directievoorzitter Michel van den Akker en commercieel directeur Menno Luiten is Cuijten verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de formule.

DHA Logo Zonder Redactie De Hypotheker
Leestijd: 5 min
Laatste update 16/01/2020
Jaspercuijten

Jasper Cuijten heeft een lange staat van dienst binnen de Blauwtrust Groep, waarvan De Hypotheker net als Quion, Conneqt en Dutch Mortgage Portfoliomanagement (DMPM) onderdeel is. Cuijten was eerder werkzaam bij Quion, een onafhankelijke third party servicer, en vervulde bij Conneqt vier jaar de functie van manager Business Development & Sales. De afgelopen vijf jaar was hij bij De Hypotheker verantwoordelijk voor propositie- en productmanagement. Cuijten wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor propositie- en productmanagement, IT en datamanagement. 

Cuijten beschouwt zijn benoeming als een nieuwe uitdaging en kijkt uit naar zijn nieuwe rol als directeur Business Development van De Hypotheker. “Om echt mee te blijven doen in de toekomst zal De Hypotheker data een meer centrale rol geven en de klantreis verder digitaliseren. En dat combineren we met de kracht van lokaal advies, samen met onze 180 vestigingen”, aldus Cuijten. 

“De Hypotheker heeft het afgelopen half jaar haar strategie herijkt om zo haar positie als marktleider in een snel veranderende markt verder te verstevigen. We zijn blij dat we met de aanstelling van Jasper Cuijten als directeur Business Development deze strategie nu gaan uitrollen”, aldus Michel van den Akker.