Directeur Business Development Jasper Cuijten vertrekt bij De Hypothekers Associatie

Jasper Cuijten vertrekt na ruim vier jaar als directeur Business Development van De Hypothekers Associatie (DHA), onderdeel van de Blauwtrust Groep (BTG). Voordat Cuijten in 2014 aantrad bij De Hypothekers Associatie vervulde hij verschillende leidinggevende functies in de hypotheekbranche.

DHA Logo Zonder Redactie De Hypotheker
Leestijd: 3 min
Laatste update 07/12/2023
Jasper Cuijten 2023

Samen met Sanne de Laat (CEO) en Mark de Rijke (CCO) was Cuijten verantwoordelijk voor de strategie en de dagelijkse leiding van De Hypotheker formule. In de afgelopen jaren heeft Cuijten een lange staat van dienst opgebouwd binnen de Blauwtrust Groep, waarvan De Hypotheker net als Quion, ROMEO Financiële Diensten en Dutch Mortgage Portfoliomanagement (DMPM) onderdeel is. Cuijten was eerder onder meer werkzaam bij Quion en Conneqt en aansluitend bij De Hypotheker. Bij De Hypotheker was hij eerst vijf jaar verantwoordelijk voor propositie- en productmanagement. In de afgelopen vier jaar was Cuijten werkzaam in de functie van directeur Business Development.

“In nauwe samenwerking met onze franchisenemers, het team van De Hypothekers Associatie en onze businesspartners heb ik invulling mogen geven aan de digitale strategie van De Hypotheker. Ik kijk met veel plezier en trots terug op deze tijd. Met veel betrokkenheid, maar nu op afstand, blijf ik De Hypotheker volgen bij het verwezenlijken van haar groeiambities. Ik heb een positief gevoel over de periode die achter mij ligt en kijk er nu naar uit om de bakens te verzetten”, aldus Cuijten.

“We zijn Jasper erg dankbaar voor zijn grote inzet, kennis en betrokkenheid bij De Hypotheker. De Hypotheker gaat een volgende fase in en staat, net als de hypotheekmarkt, voor nieuwe uitdagingen. Wij wensen Jasper veel succes bij de volgende stap in zijn carrière” aldus Sanne de Laat, CEO van De Hypotheker.