Hypotheek vergelijken door De Hypotheker

Ga je je eerste hypotheek afsluiten of je volgende? Of wil je je hypotheek oversluiten? Je wilt in ieder geval een optimale hypotheek en hypotheekrente die het beste past bij jouw financiële situatie. Dan is het verstandig om alle hypotheken te vergelijken. Bij De Hypotheker ben je dan aan het juiste adres. Wij vergelijken namelijk alle geldverstrekkers, ook je eigen bank. Na vergelijking selecteren onze deskundige hypotheekadviseurs de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Dit levert jou de beste deal op!

Hypotheekrente vergelijken door De Hypotheker

Bij het afsluiten van een hypotheek is het handig om je te verdiepen in actuele hypotheekrentes. Zo kun je de actuele rentetarieven als achtergrondinformatie gebruiken bij het afsluiten van je hypotheek, of om te checken of je bestaande hypotheek nog wel up-to-date is. We hebben een hypotheekrente overzicht van hypotheekrentes voor je verzameld. Zo kun je de hypotheektarieven vergelijken.

Bekijk ons actuele overzicht van hypotheekrentes


Verschillende manieren om hypotheken te vergelijken

Binnen ons rentestanden overzicht kun je op diverse manieren hypotheken vergelijken. Zo kun je kiezen uit de rentevaste periodes van 1, 5, 10, 20 en 30 jaar. Of je maakt een hypotheekvergelijking waarbij je een keuze maakt uit de hypotheekvormen, zoals een lineaire hypotheek of annuïteitenhypotheek. Verder kun je een hypotheekvergelijking maken op basis van bestaande bouw of nieuwbouw.

Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen bij een van onze vestigingen. Onze hypotheekadviseurs vertellen je graag meer over hoe we hypotheken vergelijken en op zoek gaan naar jouw optimale hypotheek.

Afspraak maken arrow_forward