Hypotheekofferte

Voordat je een hypotheek afsluit, laat je je natuurlijk eerst adviseren voordat je een offerte laat opmaken. Een offerte is een voorstel van een geldverstrekker. Je vraagt als klant een voorstel voor een hypotheek aan bij een bank of andere hypotheekverstrekker, waarop deze terug zal komen met een aanbod. Dit gebeurt in de vorm van een offerte. Ga je als klant akkoord met de hypotheekofferte, dan is de volgende stap het afsluiten van je hypotheek.

Wat leg je vast in een offerte?

Een hypotheekofferte aanvragen is het officiƫle verzoek tot het aangaan van een hypotheek. Je kunt deze stap dus niet zomaar overslaan. De geldverstrekker doet een voorstel voor de volgende punten binnen je hypotheek:

  • Het te lenen bedrag;
  • Hypotheekvorm;
  • Looptijd van de hypotheek;
  • Rentepercentage;
  • Overige voorwaarden van de lening.

Wat kan De Hypotheker voor je doen?

Een adviseur kan je helpen om in contact te komen met de juiste geldverstrekker voor je hypotheek. Allereerst bepalen we de hypotheekvorm dat bij je financiƫle situatie past. Vervolgens leggen wij contact met de best passende hypotheekverstrekker binnen ons uitgebreide netwerk.

Op basis van je wensen vragen wij een hypotheekofferte voor je aan, die we daarna tot in detail met je doornemen. Pas als alles duidelijk is en je helemaal tevreden bent met je offerte, ga je de offerte tekenen. De adviseur van De Hypotheker handelt daarna alles verder voor je af: van de geldverstrekker tot aan de notaris.

Maak vandaag nog een afspraak

Wil je graag professioneel advies en begeleiding bij jouw hypotheekofferte? Een hypotheekadviseur die je helpt scherpe afspraken te maken? Neem dan contact op met De Hypotheker. Een adviseur bij jou in de buurt kan je helpen een scherpe offerte te bedingen, en zo uiteindelijk de beste hypotheek te kiezen voor jouw situatie. Maak vandaag nog een afspraak.

Afspraak maken arrow_forward