Blog Blog

Ontdek de leukste interieur en DIY inspiratie op Instagram

In dit artikel laten we je kennis maken met 10 inspirerende Instagram-accounts op het gebied van interieur en DIY-projecten. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor het opknappen van je eigen huis of gewoon wilt genieten van prachtige interieurontwerpen, deze accounts biedt je allerlei creatieve inspiratie. We hebben vijf Nederlandse en vijf internationale Instagram-accounts uitgekozen die we de moeite waard vinden om te volgen.

DHA Logo Zonder Redactie De Hypotheker
Leestijd: 5 min
Laatste update 24/04/2023
Istock 1161177015

Nederlandse accounts

@enstijl is een account vol met inspiratie voor interieurs en DIY-projecten, beheerd door een interieurontwerper.

@donebymyselfblog is een DIY-account met projecten en tutorials voor het creëren van stijlvolle interieurdecoraties en meubels.

@enter_my_attic is een account vol met vintage en boho interieurinspiratie, met prachtige foto's van een appartement in Amsterdam.

@styleandsugar is het account van ondernemer, blogger en interieurstylist Greet. Ze laat hier het Japandi interieur in haar nieuwbouwwoning zien.

@bintihome is het account van interieurstyliste en blogger Souraya Hassan, waar zijn inspirerende foto's van interieurs en styling deelt. Ze heeft een mooie en eclectische stijl en geeft ook vaak tips over DIY-projecten en interieurdesign.

Internationale accounts

@apartmenttherapy is een klassiek interieuraccount dat inspiratie biedt voor huizen en appartementen van alle soorten en maten.

@thejungalow is een account vol met kleurrijke interieurs en planteninspiratie, beheerd door de getalenteerde Justina Blakeney.

@designlovefest is een prachtig interieuraccount met geweldige fotografie en designinspiratie.

@sugarandcloth is een account vol met kleurrijke DIY-projecten, waaronder veel interieurideeën.

@jessicabrigham is een getalenteerde interieurontwerper die haar werk en inspiratie deelt.

We hopen dat onze tips je inspiratie geven voor je eigen interieur en wensen je in ieder geval veel scroll plezier!