Home Campagne

Heb je interesse in nieuwbouwproject Prisma? Vraag nu het certificaat aan bij De Hypotheker Delft

Vul het aanvraagformulier in en maak met ons Prisma Certificaat meer kans op een woning in nieuwbouwproject Prisma.

Vakkundig en onafhankelijk advies 

 

Download het formulier

 

Zie je jezelf al wonen in het mooie nieuwbouwappartementencomplex Prisma? Om een goede kans te maken op één van de appartementen, moet je financiële situatie natuurlijk in orde zijn. Om je kans op een woning te verhogen, kun je bij ons een een Prisma Certificaat aanvragen. De adviseurs van De Hypotheker Delft helpen je hier graag mee. 

Hoe werkt het?

Download het aanvraagformulier op deze pagina en vul deze in. Stuur het ingevulde formulier terug naar onze vestiging via de mail ([email protected]). Onze adviseurs beoordelen op basis van je antwoorden of je in aanmerking komt voor het Prisma Certificaat en nodigen je vervolgens uit voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. 

Liever zelf een afspraak maken? dat kan online via het afspraakformulier. Onze adviseurs Roger, Arjan, Michel en Sascha staan te trappelen om jouw vragen te beantwoorden.

Een nieuwbouwwoning kopen: hoe zit dat?

Koop je een nieuwbouwwoning? Dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Ook kun je het huis helemaal naar je eigen smaak inrichten. Soms is het mogelijk om een huis "kaal" te laten opleveren. Dan zijn alleen de muren en de kozijnen aanwezig. De rest moet je zelf naar je eigen voorkeur laten afbouwen. Dit heet casco. 

Een hypotheek bij een nieuwbouwwoning werkt net iets anders dan bij bestaande bouw. Onze adviseurs kunnen je hier alles over vertellen. Nu al meer weten? Bekijk onze pagina over nieuwbouwwoningen en je hypotheek.

Meteen aan de slag?

Download nu het formulier en stuur het zo snel mogelijk naar ons via de mail. 

Download het formulier