Nieuwbouw in Badhoevedorp, Hoofddorp en omgeving

Benieuwd naar alle verschillende nieuwbouwprojecten in Badhoevedorp, Hoofddorp en omgeving in 2024? De Hypotheker Badhoevedorp, De Hypotheker Hoofddorp Centrum en De Hypotheker Hoofddorp Floriande helpen je graag bij het vinden van nieuwbouwwoningen of nieuwbouwappartementen in Badhoevedorp, Hoofddorp en omgeving.

 

We vertellen je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement. Maak een afspraak bij De Hypotheker Badhoevedorp, De Hypotheker Hoofddorp of De Hypotheker Hoofddorp Floriande om jouw financiële mogelijkheden te bespreken.

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Badhoevedorp

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Hoofddorp

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Hoofddorp Floriande

 

 

J8a1572 Social Media

Nieuwbouw 2024 Badhoevedorp, Hoofddorp en omgeving

Momenteel zijn er verschillende nieuwbouwprojecten in Badhoevedorp, Hoofddorp en omgeving. We lichten graag vijf interessante nieuwbouwprojecten in Badhoevedorp en Hoofddorp voor je uit. Benieuwd naar alle nieuwbouwprojecten? Scroll verder.

Hyde Park Nieuwbouw
Arrow

1. Hyde Park | Hoofddorp

Hyde Park is een hypermoderne stadswijk met internationale allure. Diverse architecten ontwerpen in Hyde Park de woonblokken, met appartementen in verschillende groottes en met prachtige buitenruimtes. Meer dan 8.000 nieuwe bewoners kunnen gaan genieten van de prachtige architectuur, intieme pleintjes, brede boulevards met restaurants en hoogwaardige winkels. 

2. Quatrebras Park | Badhoevedorp

Wonen in Quatrebras Centrum is royaal wonen, in het nieuwe dorpshart van Badhoevedorp. De ruime woningen zijn verbonden via Het Lint, op loopafstand van winkels en horeca. De architectuur is geïnspireerd op de grandeur van de jaren dertig maar wel met het wooncomfort van een nieuwbouwwoning. 

Quatrebras Park
Arrow
Holmkwartier
Arrow

3. Holmkwartier | Hoofddorp

Aan de rand van de groene wijk Bornholm, op het terrein van het gelijknamige verpleeghuis, ontstaat Holmkwartier. Een kleurrijk stukje Bornholm, waar jong en oud zich thuis voelt. 

4. Lincolnpark | Hoofddorp

Een nieuwe en bijzondere wijk in Hoofddorp: Lincolnpark. Een wijk waar je bewust voor kiest. Hier maak je samen met je buren een eigen plek om te wonen en te werken. In een groene en waterrijke omgeving, middenin de Randstad!  

Lincolnpark
Arrow
Landgoed Wickevoort
Arrow

5. Landgoed Wickevoort | Cruquius

Landgoed Wickevoort biedt je het beste van twee werelden. Hier geniet je van een lommerrijke omgeving terwijl Haarlem op fietsafstand ligt. Wickevoort is een onontdekte parel. Wonen op een natuurlijke plek met een duurzame boerderij en prachtig volgroeid groen, gelegen in een historische omgeving. 

Benieuwd naar alle nieuwbouwprojecten in omgeving Badhoevedorp en Hoofddorp? 

Nieuwbouwprojecten in omgeving Badhoevedorp en Hoofddorp 2024

Het Hypotheker Certificaat

Wist je dat het Hypotheker Certificaat ervoor zorgt dat je duidelijkheid hebt over hoeveel je maximaal kunt lenen? Zo weet jij waar je aan toe bent en de verkoper van jouw droomhuis ook!

 

Je gaat in gesprek met één van onze adviseurs, waardoor de adviseur inzicht krijgt in jouw persoonlijke (financiële) situatie. Hiervoor dien je ook wat documenten (digitaal) aan te leveren, zoals een recente salarisstrook en een overzicht van eventuele lopende leningen.

Aan de hand van de verkregen informatie stelt de adviseur het Hypotheker Certificaat op. Hierop staat jouw maximale hypotheek aangegeven. Met dit certificaat kun je aantonen dat je je goed hebt voorbereid op de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hypotheek. Hierdoor heeft de verkoper meer zekerheid dat jij als koper de financiering rond krijgt. Maak een afspraak met één van onze adviseurs voordat je gaat praten met een makelaar.

Starterslening: extra lenen naast je eerste hypotheek

Wil jij als starter op de woningmarkt een lening waarmee je nét dat beetje extra kunt lenen voor je droomhuis? Misschien kom je wel in aanmerking voor de Starterslening! We vertellen je graag aan welke voorwaarden je moet voldoen om een SVn Starterslening te ontvangen.

Meer informatie

Onafhankelijk hypotheekadvies bij De Hypotheker

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Kom langs bij De Hypotheker Badhoevedorp, De Hypotheker Hoofddorp of De Hypotheker Hoofddorp Floriande

Meer weten over nieuwbouwprojecten in Badhoevedorp, Hoofddorp en omgeving? Kom langs bij De Hypotheker Badhoevedorp, De Hypotheker Hoofddorp of De Hypotheker Hoofddorp Floriande om jouw financiële mogelijkheden te bespreken. Je eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend.

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Badhoevedorp

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Hoofddorp

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Hoofddorp Floriande