Nieuwbouw in Boxmeer en Cuijk 2024

Benieuwd naar alle verschillende nieuwbouwprojecten in Boxmeer, Cuijk en omgeving in 2024? De Hypotheker Boxmeer en De Hypotheker Cuijk helpen je graag bij het vinden van nieuwbouwwoningen of nieuwbouwappartementen in Boxmeer, Cuijk en omgeving.

 

We vertellen je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement. Maak een afspraak bij De Hypotheker Boxmeer of De Hypotheker Cuijk om jouw financiële mogelijkheden te bespreken.

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Boxmeer

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Cuijk

 

J8a1572 Social Media

Nieuwbouw 2024 Boxmeer, Cuijk en omgeving

Momenteel zijn er verschillende nieuwbouwprojecten in Boxmeer, Cuijk en omgeving. We lichten graag vijf interessante nieuwbouwprojecten in Boxmeer en Cuijk voor je uit. Benieuwd naar alle nieuwbouwprojecten? Scrol verder.

'T Bakelgeertpark Boxmeer
Arrow

1. 't Bakelgeertpark | Boxmeer

In nieuwbouwplan ‘t Bakelgeertpark komen in totaal 23 levensloopbestendige woningen, onderverdeeld in 6 patiowoningen en 17 hoek- en tussenwoningen. Alle woningen zijn uitgerust met een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond.

2. De Valuwse Twist | Cuijk

Wonen in De Valuwse Twist is geweldig: ervaar de dorpse gemoedelijkheid met alle gemakken die een stad te bieden heeft. Te voet boodschappen doen bij de supermarkt om de hoek of snel even een bloemetje halen in de bloemenwinkel. Ontmoet vrienden bij de sportclub en bezoek de bioscoop voor de nieuwste film. Iedere dag ziet er anders uit, telkens kunt u er uw eigen ‘draai’ aan geven!

De Valuwse Twist Cuijk
Arrow
De Kroon Boxmeer
Arrow

3. De Kroon | Boxmeer

In De Kroon kom je thuis. Dit bijzondere gebouw biedt ruimte aan 16 royale nieuwbouwappartementen. Stuk voor stuk uniek, maar allemaal compleet, duurzaam en comfortabel.

4. Cuijkse Tuinen | Cuijk

Van Wanrooij ontwikkelt een nieuwe woonwijk aan de zuidkant van het reeds opgeleverde project de “Cuijkse Tuinen”. 'Wonen in het groen Zuid' bestaat uit een zeer gevarieerd woningaanbod van in totaal 108 woningen waaronder tweekappers, levensloopbestendige semi bungalows en rijwoningen.

Cuijkse Tuinen Cuijk
Arrow
Robijnlaan Cuijk
Arrow

5. Robijnlaan | Cuijk

In het noorden van Cuijk wordt in de wijk De Valuwe project Robijnlaan gerealiseerd. Hier komen 23 woningen in diverse typologieën: 13 tussen- en hoekwoningen, 6 levensloopbestendige rijwoningen en 4 tweekappers. Voor ieder wat wils dus!

Benieuwd naar alle nieuwbouwprojecten in omgeving Boxmeer en Cuijk? 

Nieuwbouwprojecten in omgeving Boxmeer en Cuijk 2024

Het Hypotheker Certificaat

Wist je dat het Hypotheker Certificaat ervoor zorgt dat je duidelijkheid hebt over hoeveel je maximaal kunt lenen? Zo weet jij waar je aan toe bent en de verkoper van jouw droomhuis ook!

 

Je gaat in gesprek met één van onze adviseurs, waardoor de adviseur inzicht krijgt in jouw persoonlijke (financiële) situatie. Hiervoor dien je ook wat documenten (digitaal) aan te leveren, zoals een recente salarisstrook en een overzicht van eventuele lopende leningen.

Aan de hand van de verkregen informatie stelt de adviseur het Hypotheker Certificaat op. Hierop staat jouw maximale hypotheek aangegeven. Met dit certificaat kun je aantonen dat je je goed hebt voorbereid op de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hypotheek. Hierdoor heeft de verkoper meer zekerheid dat jij als koper de financiering rond krijgt. Maak een afspraak met één van onze adviseurs voordat je gaat praten met een makelaar.

Starterslening: extra lenen naast je eerste hypotheek

Wil jij als starter op de woningmarkt een lening waarmee je nét dat beetje extra kunt lenen voor je droomhuis? Misschien kom je wel in aanmerking voor de Starterslening! We vertellen je graag aan welke voorwaarden je moet voldoen om een SVn Starterslening te ontvangen.

Meer informatie

Onafhankelijk hypotheekadvies bij De Hypotheker

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Kom langs bij De Hypotheker Boxmeer en De Hypotheker Cuijk

Meer weten over nieuwbouwprojecten in Boxmeer, Cuijk en omgeving? Kom langs bij De Hypotheker Boxmeer of De Hypotheker Cuijk om jouw financiële mogelijkheden te bespreken. Je eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend.

Afspraak maken bij De Hypotheker Boxmeer Afspraak maken bij De Hypotheker Cuijk