Nieuwbouw in Katwijk en omgeving 2023/2024

Benieuwd naar alle verschillende nieuwbouwprojecten in Katwijk en omgeving in 2023 en 2024? De Hypotheker Katwijk en helpt je graag bij het vinden van nieuwbouwwoningen of nieuwbouwappartementen in Katwijk en omgeving.

 

We vertellen je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement. Maak een afspraak bij De Hypotheker om jouw financiële mogelijkheden te bespreken

Afspraak maken bij De Hypotheker Katwijk

Nieuwbouw 2023 Katwijk en omgeving

Momenteel zijn er verschillende nieuwbouwprojecten in en rond Katwijk. We lichten graag vijf interessante nieuwbouwprojecten voor je uit. Benieuwd naar alle nieuwbouwprojecten? Scroll verder.

Duinrijk Katwijk
Arrow

Duinrijk | Katwijk aan Zee

Duinrijk is een bijzonder nieuwbouwproject op een bijzondere locatie. Op het Zeehosterrein in Katwijk komen 25 bijzondere woningen in een mooie mix: van sfeervolle duinwoningen tot luxe geschakelde en vrijstaande duinvilla’s. Daarmee haalt u het vakantiegevoel iedere dag in huis!

 

De Horn | Rijnsburg

Het gebied tussen de Collegiantenstraat, de Oegstgeesterweg en het Oegstgeesterkanaal wordt ontwikkeld tot een aantrekkelijk woongebied in en aan het water. Er komen maximaal 410 woningen en een park. Het appartementengebouw op de voormalige gemeentewerf en de nieuwe woningen achter de Collegiantenstraat zijn ook onderdeel van dit plan.

 

De Horn Rijnsburg
Arrow
Fredriksoord Zuid
Arrow

Frederiksoord-Zuid | Rijnsburg

De ontwikkelaars, die eigenaar zijn van de gronden in Frederiksoord-Zuid, willen deze transformeren tot een aantrekkelijk woongebied met groen en water. Inmiddels is gestart met de verkoop van woningen in fase 1 a: Nieuw Rijnvaert.

Hof van Rijnsburg | Rijnsburg

Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen werkt op de locatie van het voormalig garagebedrijf en tankstation Dijksman aan de bouw van 86 appartementen, 1 eengezinswoning en een parkeergarage. Er worden 24 appartementen afgenomen door Dunavie. De overige appartementen zijn onderverdeeld in huur- en koopappartementen.

Hof Van Rijnsburg
Arrow
Hoornes Noordoost
Arrow

Hoornes Noordoost | Katwijk

In de wijk Hoornes in Katwijk staan een aantal bouwblokken met verouderde portiekwoningen uit de jaren '60. Woningcorporatie Dunavie wil op deze locatie nieuwbouwappartementen bouwen. In totaal worden 297 verouderde woningen vervangen door 392 nieuwbouwappartementen in verschillende prijsniveaus. Het bestaande buurthuis is gesloopt en zal worden vervangen door woningen.

Het Hypotheker Certificaat

Wist je dat het Hypotheker Certificaat ervoor zorgt dat je duidelijkheid hebt over hoeveel je maximaal kunt lenen? Zo weet jij waar je aan toe bent en de verkoper van jouw droomhuis ook!

 

Je gaat in gesprek met één van onze adviseurs, waardoor de adviseur inzicht krijgt in jouw persoonlijke (financiële) situatie. Hiervoor dien je ook wat documenten (digitaal) aan te leveren, zoals een recente salarisstrook en een overzicht van eventuele lopende leningen.

Aan de hand van de verkregen informatie stelt de adviseur het Hypotheker Certificaat op. Hierop staat jouw maximale hypotheek aangegeven. Met dit certificaat kun je aantonen dat je je goed hebt voorbereid op de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hypotheek. Hierdoor heeft de verkoper meer zekerheid dat jij als koper de financiering rond krijgt. Maak een afspraak met één van onze adviseurs voordat je gaat praten met een makelaar.

Subsidie voor starters op de woningmarkt

Starters met een middeninkomen maken door de hoge huizenprijzen nauwelijks kans op een koopwoning. Om hier verbetering in te brengen, trekt de Tweede Kamer 40 miljoen euro uit voor een subsidie op de aankoop van een nieuwbouwwoning.

Ontvangers van de subsidie kunnen maximaal € 75.000 korting krijgen op de aankoop van een nieuwbouwwoning. Wanneer de woning later weer verkocht wordt, moet de subsidie worden terugbetaald, plus een deel van de eventuele winst. Met dat geld kan het fonds dan weer nieuwe starters helpen. Wanneer er sprake is van een waardedaling, dan kan het terug te betalen bedrag lager uitvallen.

Meer informatie

 

Onafhankelijk hypotheekadvies bij De Hypotheker

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Kom langs bij De Hypotheker Katwijk

Meer weten over nieuwbouwprojecten in Katwijk en omgeving? Kom langs bij De Hypotheker Katwijk om jouw financiële mogelijkheden te bespreken. Je eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend.

Afspraak maken bij De Hypotheker Katwijk