Nieuwbouw Leiden en omgeving 2023/2024

Benieuwd naar alle verschillende nieuwbouwprojecten in Leiden en omgeving in 2023 en 2024? De Hypotheker Leiden helpt je graag bij het vinden van nieuwbouwwoningen of nieuwbouwappartementen in Leiden en omgeving.

 

We vertellen je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement. Maak een afspraak bij De Hypotheker om jouw financiële mogelijkheden te bespreken

 

Afspraak maken De Hypotheker Leiden

 

 

Nieuwbouw 2023 Leiden en omgeving

Momenteel zijn er verschillende nieuwbouwprojecten in en rond Leiden. We lichten graag vijf interessante nieuwbouwprojecten voor je uit. Benieuwd naar alle nieuwbouwprojecten? Scroll verder.

Nieuwbouw Leiden Robijnhof
Arrow

Robijnhof | Leiden

Robijnhof is gelegen in de woonwijk Hoge Mors in Leiden en ligt als een soort schiereiland in de bocht van de Oude Rijn, vlak bij het centrum van Leiden. Robijnhof is een ideale plek voor mensen die willen genieten van de stadse centrumvoorzieningen van Leiden maar ook graag in de luwte van de Leidse binnenstad willen wonen in een ruim opgezette groene en veilige wijk.

 

Nieuwbouw en de Zwaan | Leiden

Vondel en de Zwaan is de entree van woonwijk De Mors in Leiden. Door de ligging aan de Leidse Ring en de nabijheid van de binnenstad verbindt het de woonbuurt met het hoog stedelijke stationsgebied. Het woonprogramma is rijk, bestaande uit meerlaagse koopwoningen, sociale huurwoningen en huurwoningen in het middensegment.

 

Nieuwbouw Leiden Vondel En De Zwaan
Arrow
Nieuwbouw Leiden Watergeus
Arrow

Watergeus | Leiden

Watergeus geeft antwoord op de ambitie van de stad Leiden om een nieuw stuk stad te maken aan het water van de Trekvliet. Hier zetten ze in op stadsvernieuwing in een stroomversnelling. Het bijzonder aan dit project is dat alle parkeerplaatsen uit het zicht worden geplaatst on het groene parklandlandschap. 

Rhijnhoeve | Oegstgeest

Wonen aan het water, dat kan in de nieuwe wijk van Oegstgeest aan de Rijn, Rhijnhoeve. Het nieuwbouwplan komt aan de Rhijnhofweg, omringd door voornamelijk villabebouwing. Rhijnhoeve moest zich hier naadloos tussen voegen. De woningen zijn ontworpen met rijke detaillering en worden gebouwd met luxe materialen. 

Nieuwbouw Oegstgeest Rhijnhoeve
Arrow

Het Hypotheker Certificaat

Wist je dat het Hypotheker Certificaat ervoor zorgt dat je duidelijkheid hebt over hoeveel je maximaal kunt lenen? Zo weet jij waar je aan toe bent en de verkoper van jouw droomhuis ook!

 

Je gaat in gesprek met één van onze adviseurs, waardoor de adviseur inzicht krijgt in jouw persoonlijke (financiële) situatie. Hiervoor dien je ook wat documenten (digitaal) aan te leveren, zoals een recente salarisstrook en een overzicht van eventuele lopende leningen.

Aan de hand van de verkregen informatie stelt de adviseur het Hypotheker Certificaat op. Hierop staat jouw maximale hypotheek aangegeven. Met dit certificaat kun je aantonen dat je je goed hebt voorbereid op de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hypotheek. Hierdoor heeft de verkoper meer zekerheid dat jij als koper de financiering rond krijgt. Maak een afspraak met één van onze adviseurs voordat je gaat praten met een makelaar.

Subsidie voor starters op de woningmarkt

Starters met een middeninkomen maken door de hoge huizenprijzen nauwelijks kans op een koopwoning. Om hier verbetering in te brengen, trekt de Tweede Kamer 40 miljoen euro uit voor een subsidie op de aankoop van een nieuwbouwwoning.

Ontvangers van de subsidie kunnen maximaal € 75.000 korting krijgen op de aankoop van een nieuwbouwwoning. Wanneer de woning later weer verkocht wordt, moet de subsidie worden terugbetaald, plus een deel van de eventuele winst. Met dat geld kan het fonds dan weer nieuwe starters helpen. Wanneer er sprake is van een waardedaling, dan kan het terug te betalen bedrag lager uitvallen.

Meer informatie

 

Onafhankelijk hypotheekadvies bij De Hypotheker

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Kom langs bij De Hypotheker Leiden

Meer weten over nieuwbouwprojecten in Leiden en omgeving? Kom langs bij De Hypotheker Leiden om jouw financiële mogelijkheden te bespreken. Je eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend.

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Leiden