Nieuwbouw Zwolle

Benieuwd naar alle verschillende nieuwbouwprojecten in Zwolle en omgeving in 2023 en 2024? De Hypotheker Zwolle helpt je graag bij het vinden van nieuwbouwwoningen of nieuwbouwappartementen in Zwolle en omgeving.

 

We vertellen je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement. Maak een afspraak bij De Hypotheker om jouw financiële mogelijkheden te bespreken

 

Afspraak maken De Hypotheker Zwolle

 

 

Nieuwbouw 2023 Zwolle en omgeving

Momenteel zijn er verschillende nieuwbouwprojecten in en rond Zwolle. We lichten graag vijf interessante nieuwbouwprojecten voor je uit. Benieuwd naar alle nieuwbouwprojecten? Scroll verder.

Nieuwbouw Zwolle Reede
Arrow

Reede

In buurtschap Reede ontwikkelt VanWonen in totaal 115 energieneutrale nieuwbouwwoningen. Een mix van rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Een deel van deze woningen ligt aan de Milligerplas, heerlijk watergroen wonen! 

 

De Weezen - James

James is onderdeel van de Weezen. De familie Van de Weezen zet haar voeten in het groen. Tijdens de ontwerpfase van onze nieuwbouwplannen voor Amelie, James, Floris, Nova en de 11 andere gebouwen hebben we veel aandacht besteed aan de natuur, de biodiversiteit en duurzaamheid. De Weezen ligt pal tegen het historische centrum en aan het Almelose Kanaal. En deze locatie vormt de schakel tussen de binnenstad, park De Wezenlanden, Assendorp en Wipstrik. 

 

Nieuwbouw Zwolle De Weezen James
Arrow
Nieuwbouw Zwolle Besterburen
Arrow

Besterburen | Zwolle

In Besterburen is voor ieder wat wils. Door de verschillen in grootte en beukmaten is er ruime keuze, van rijwoning tot royale twee-onder-een-kapwoning. In Besterburen woon je hoe dan ook in een prachtige, lichte, duurzame woning in een gezonde én groene leefomgeving. In totaal worden er in Besterburen 49 nieuwbouwwoningen gerealiseerd.

StadsEiland | Zwolle

StadsEiland is zo'n project waar iedereen zich thuis voelt. Of je nu op zoek bent naar een ruime stadwoning of een fijn appartement, hier valt wat te kiezen. De 15 stadsvilla's, 30 appartementen en 5 vrij indeelbare appartementen zijn gesitueerd op een ondergrondse parkeerkelder.

 

Nieuwbouw Zwolle Stadseiland
Arrow
Nieuwbouw Zwolle Het Buyten
Arrow

Het Buyten

Er zijn van die plekjes in Nederland waar je je meteen thuis voelt. Zoals in Wijthmen, een klein dorp onder de rook van Zwolle. Midden in het groen, met alle voorzieningen vlakbij. Hier verrijst Het Buyten van Wijthmen. Een fraai nieuwbouwproject met 117 woningen; van appartementen, rijwoningen en tweekappers tot levensloopbestendige woningen en vrijstaande villa's. Duurzaam, comfortabel en eigentijds. Hier woon jij op z’n best en wil je nooit meer weg.

Breezicht

Breezicht is een groene woonomgeving aan de noordrand van Stadshagen. Verspreid over zes buurten komen hier zo’n 1140 woningen te staan. De Wetering is nagenoeg klaar, Duinzicht krijgt steeds meer vorm en de ontwikkeling van Wierde gaat nu beginnen.

Wierde wordt een kleinschalige buurt met in totaal 134 woningen. De woningen komen rondom het groene en sociale hart te staan: de brink. Aan de rand staan de woningen wat meer verspreid langs de straten, waardoor Wierde op een natuurlijke manier overloopt in het natuurrijke landschap.

 

Nieuwbouw Zwolle Thuis In Breezicht
Arrow
Nieuwbouw Zwolle Buitengewoon Zwolle
Arrow

Buitengewoon Zwolle

Het project omvat 4 semi-vrijstaande schuurwoningen met een boomgaard en 4 vrijstaande schuurvilla’s aan het water. Samen met de toekomstige bewoners worden er op maat gemaakte droomwoningen ontwikkeld, in teken van circulair bouwen, natuurinclusiviteit, energiezuinigheid en onderscheidende architectuur.

Leukeburen

In dit project zal een mix van rijwoningen, levensloopbestendige woningen, tweekappers en vrijstaande woningen gerealiseerd worden. De pre-sale van deze woning is ook gestart

 

Nieuwbouw Zwolle Leukeburen
Arrow
Nieuwbouw Zwolle Groenkwartier De Tippe
Arrow

Groenwkwartier De Tippe

Maak kennis met Groenkwartier De Tippe, een nieuw en duurzaam woningproject gelegen naast het Weidepark in Stadshagen. Deze moderne en jonge wijk in Zwolle biedt alle voorzieningen binnen handbereik, ligt nabij station Stadshagen en is slechts op 10 minuten fietsafstand van het centrum van Zwolle.

Breecamp Broeklanden

De eilanden van Breecamp liggen aan de noordzijde van de wijk, in het deelgebied Broeklanden. De negen beschikbare kavels liggen aan het water én aan recreatieve fiets- en wandelroutes naar de Milligerplas, het Zwarte Water en de IJssel. De eilanden vormen de overgang naar het open landschap van de polder Mastenbroek, een van de oudste polders van ons land. De eilanden hebben ieder een eigen karakter en zijn via een autobrug bereikbaar. De negen kavels liggen verspreid over drie eilanden.

 

Nieuwbouw Zwolle Breecamp Broeklanden
Arrow
Nieuwbouw Zwolle Scholtensteeg
Arrow

Scholtensteeg

De Scholtensteeg is een prachtig gebied aan de rand van de wijk Stadshagen. Je kunt er weids wonen en werken tussen stad en land. Je ervaart er de rust en ruimte van de Mastenbroekerpolder, met elk seizoen weer een uniek vergezicht. Tegelijkertijd is De Scholtensteeg goed bereikbaar en liggen de voorzieningen van Stadshagen en het levendige centrum van Zwolle op fietsafstand. 

Het Hypotheker Certificaat

Wist je dat het Hypotheker Certificaat ervoor zorgt dat je duidelijkheid hebt over hoeveel je maximaal kunt lenen? Zo weet jij waar je aan toe bent en de verkoper van jouw droomhuis ook!

 

Je gaat in gesprek met één van onze adviseurs, waardoor de adviseur inzicht krijgt in jouw persoonlijke (financiële) situatie. Hiervoor dien je ook wat documenten (digitaal) aan te leveren, zoals een recente salarisstrook en een overzicht van eventuele lopende leningen.

Aan de hand van de verkregen informatie stelt de adviseur het Hypotheker Certificaat op. Hierop staat jouw maximale hypotheek aangegeven. Met dit certificaat kun je aantonen dat je je goed hebt voorbereid op de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hypotheek. Hierdoor heeft de verkoper meer zekerheid dat jij als koper de financiering rond krijgt. Maak een afspraak met één van onze adviseurs voordat je gaat praten met een makelaar.

Subsidie voor starters op de woningmarkt

Starters met een middeninkomen maken door de hoge huizenprijzen nauwelijks kans op een koopwoning. Om hier verbetering in te brengen, trekt de Tweede Kamer 40 miljoen euro uit voor een subsidie op de aankoop van een nieuwbouwwoning.

Ontvangers van de subsidie kunnen maximaal € 75.000 korting krijgen op de aankoop van een nieuwbouwwoning. Wanneer de woning later weer verkocht wordt, moet de subsidie worden terugbetaald, plus een deel van de eventuele winst. Met dat geld kan het fonds dan weer nieuwe starters helpen. Wanneer er sprake is van een waardedaling, dan kan het terug te betalen bedrag lager uitvallen.

Meer informatie

 

Onafhankelijk hypotheekadvies bij De Hypotheker

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Kom langs bij De Hypotheker Zwolle

Meer weten over nieuwbouwprojecten in Zwolle en omgeving? Kom langs bij De Hypotheker Zwolle om jouw financiële mogelijkheden te bespreken. Je eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend.

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Zwolle