De Hypotheker

Hypotheekadviseur in Zwolle

Droom je van je eigen plek, een andere plek of een grotere plek in of in de directe omgeving van Hanzestad Zwolle? Hoe ga je die droom op financieel vlak waarmaken? Met die vraag helpen wij je graag. Kom naar De Hypotheker voor persoonlijk hypotheekadvies in Zwolle! We bekijken je huidige financiële situatie en zetten al onze kennis in om je van persoonlijk hypotheekadvies te voorzien, zodat jij je droom waar kunt maken.

 

Ervaren hypotheekadviseurs in Zwolle

Of je nu voor het eerst een huis gaat kopen, gaat verhuizen of verbouwingsplannen hebt, in alle deze gevallen heb je baat bij een passend hypotheekadvies. We helpen je met het vinden van de meest gunstige hypotheek in Zwolle en beantwoorden met plezier al jouw vragen over hypotheken en alles wat daarbij komt kijken. Ook wanneer je jouw hypotheek wilt aanpassen of oversluiten, kun je rekenen op de hulp van onze ervaren hypotheekadviseurs. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

 

We vinden de ideale hypotheek in Zwolle voor je

Bij De Hypotheker kun je rekenen op een persoonlijke aanpak. Doordat we eerst jouw financiële situatie en wensen in kaart brengen, kunnen we deze afzetten tegen de hypotheekmogelijkheden van wel 40 verschillende hypotheekaanbieders. Op deze manier kunnen we jou van duidelijk en deskundig hypotheekadvies voorzien. Natuurlijk kun je bij ons óók terecht voor ander financieel advies. Onze hypotheekadviseurs in Zwolle staan altijd voor je klaar en zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

 

De Hypotheker: persoonlijk hypotheekadvies in Zwolle

Voor persoonlijk hypotheekadvies ben je bij De Hypotheker Zwolle aan het juiste adres. Onze hypotheekadviseurs in Zwolle kennen de Zwolse woningmarkt en die van omliggende plaatsen (zoals Dalfsen, Hasselt, Wijhe en meer) goed. Voor vragen over verschillende hypotheekvormen, verzekeringen, hypotheekrente of andere hypotheek gerelateerde zaken ben je dan ook van harte welkom in onze vestiging aan de Melkmarkt in Zwolle. Maak nu een afspraak, het oriëntatiegesprek is geheel gratis.

arrow

Wij vergelijken 40 aanbieders

Bezoek & Contact
remove add

Melkmarkt 43

8011 MB Zwolle

Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Op deze pagina

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Zwolle voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Zwolle.

 

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Het team van De Hypotheker Zwolle

Peter Kauffeld (hypotheekadviseur / franchisenemer), Rob Janssens (hypotheekadviseur), Guido van Baalen (hypotheekadviseur), Petra van Soldt (commercieel assistent), Marloes Ubro (commercieel assistent), Herma van Eck (commercieel assistent), Carla Kauffeld (commercieel assistent) en Francisca Doggen (commercieel assistent).

Hypotheekadviseurs van De Hypotheker Zwolle

Onze beoordelingen

9,4
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Op basis van 207 beoordelingen
Bekijk de reviews op Advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
AR
26 juni 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half

De adviseur werkte prettig en heeft ons goed uitgelegd en geadviseerd omtrent de hypotheekmogelijkheden.

PDD
17 mei 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Er werd voldoende tijd genomen en onze wensen werden serieus genomen. Er werd structureel meegedacht

BJ
9 januari 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Komt ter zake kundig over, denkt in de eerste plaats aan het belang van de client, zoals hij dat dan ziet.

Henk
9 december 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Neemt alle tijd om de voor en tegens goed uit te leggen. Geen vraag is hem teveel. Als het ons maar duidelijk is. Zeer vriendelijk

Anoniem
6 december 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half

Fijn contact em goed advies. Goed bereikbaar ook bij vragen tussendoor.

Arrow

Maak een afspraak bij De Hypotheker Zwolle

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Jazekerweten Vliegvissen Klein
Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten!

Eerste woning kopen in Zwolle?

Een startershypotheek is voor mensen die voor het eerst een eigen huis gaan kopen, maar het is geen specifieke hypotheekvorm. De Hypotheekvormen waar je als starter uit kunt kiezen, zijn de annuïteitenhypotheek, of de lineaire hypotheek.

 

Startershypotheek vergelijken

 

De Hypotheker Zwolle helpt je bij het kiezen van de beste startershypotheek, passend bij jouw financiële situatie. We vergelijken net zo lang, tot we de optimale startershypotheek voor je hebben gevonden, tegen de scherpste prijs.

 

Startershypotheek en NHG

 

Wil je graag voor zekerheid gaan? Kies dan voor een startershypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Mocht je tijdens de looptijd van de hypotheek financiële problemen krijgen, dan beschik je altijd nog over een vangnet waarmee je resterende hypotheekschuld wordt afbetaald. Naast het veilige gevoel, is ook de rentekorting die je met NHG krijgt een goede reden om hiervoor te kiezen. Dit kan je wel 0,5% per jaar schelen.

 

Maximale statershypotheek berekenen

 

Voordat je op zoek gaat naar jouw droomhuis in Zwolle, is het wel zo handig om te weten hoeveel startershypotheek je kunt krijgen. Wat je kunt lenen als starter, kun je online berekenen met de handige tool die De Hypotheker speciaal voor jou ontwikkeld heeft.

 

Maximale hypotheek berekenen
J8A9302 Social Media
Campagne foto zonnepanelen

Woning verduurzamen?

Je woning in Zwolle of Kampen verduurzamen? Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Als je je woning verduurzaamt, verbeter je het energielabel, waardoor je woning meer waard wordt. Ook ga je flink besparen op je maandelijkse energielasten. Benieuwd hoe je dat kan financieren? De Hypotheker Zwolle adviseert je graag over de financiële mogelijkheden.

 

Financieringsmogelijkheden

 

Welke opties zijn er om je financiering rond te krijgen voor het verduurzamen van je woning?

 

1. Je woning verduurzamen door spaargeld in te zetten
2. Je woning verduurzamen met je hypotheek
3. Je woning verduurzamen met een lening
4. Je woning verduurzamen met subsidies

 

Ook jij kan je woning in Zwolle of Kampen verduurzamen!

 

Het is belangrijk om te weten wat de huidige staat van je woning is als je gaat verduurzamen. Doe de duurzaamheidscheck en ontdek welke verduurzamingsregels jou de grootste kostenbesparing opleveren. Heb je behoefte aan meer inzicht en ondersteuning? Maak een afspraak bij De Hypotheker Zwolle voor een adviesgesprek op maat.

 

Afspraak maken
Nieuwbouw hout

Nieuwbouw in Zwolle

Benieuwd naar alle verschillende nieuwbouwprojecten in Zwolle en omgeving? De Hypotheker Zwolle helpt je graag bij het vinden van nieuwbouwwoningen in Zwolle en omgeving.

 

We vertellen je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Maak een afspraak om jouw financiële mogelijkheden te bespreken.

 

Meer informatie

 

Hypotheekrente

Al sinds 1985 zijn wij de onbetwiste marktleider op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs vergelijken meer dan veertig banken, óók die waar jij bankiert, en zoeken de beste deal voor jou. Nu en in de toekomst.

 

Actuele rentestanden

 

Wij hebben altijd inzicht in de actuele hypotheekrentestanden van alle veertig hypotheekverstrekkers die aangesloten zijn bij De Hypotheker. Zo kunnen wij de huidige hypotheekrente goed vergelijken en weet jij zeker dat je nooit te veel betaalt.

 

Rentestanden per e-mail ontvangen?

 

Benieuwd naar de meest gunstige rente voor jouw hypotheek? Met ons rentestandenabonnement ontvang je wekelijks per e-mail een overzicht van de huidige hypotheekrente met daarbij de Rentebarometer, waarop je direct de trends en prognoses voor de rentestanden kan aflezen.

 

Rentemiddeling

 

Wanneer je huidige hypotheekrente hoger is dan de actuele hypotheekrente, kan rentemiddeling een interessante optie zijn. Niet elke geldverstrekker biedt rentemiddeling aan; laat je daarom goed informeren. Benieuwd of rentemiddeling iets voor jou is? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs en kijk wat de mogelijkheden voor jou zijn.

 

Hypotheekrente vergelijken
J8a1603 Contentlaag Rente Warm

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Klein Adviseur23

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze experts neemt contact met je op voor een telefonische kennismaking. Op de vestiging ontvang je een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Maak een afspraak bij De Hypotheker Zwolle

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak