Home Campagne

Nieuwbouwwoning in Dahlia Park aan de rand van Winkel? De Hypotheker helpt je bij de financiering!

Zie je jezelf al wonen in een mooie nieuwbouwwoning in Dahlia Park aan de rand van Winkel? De Hypotheker legt je graag uit wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Ook vertellen we graag meer over De Starterslening, Bieden met Zekerheid en het Hypotheker Certificaat. Maak direct een afspraak bij De Hypotheker Heerhugowaard voor persoonlijk hypotheekadvies. 

Nieuwbouwproject Dahlia Park aan de rand van Winkel

Noord-Hollands wonen aan de rand van Winkel! Het is straks mogelijk in Dahlia park. Op de grens van weilanden, polder, kanaal en dijken worden de mogelijkheden voor toekomstige woningbouw onderzocht. Een nieuw te ontwikkelen woonwijk op de gronden gelegen tussen de Trambaan, Dorpsstraat en Nieuwe Niedorperweg en op loopafstand van alle voorzieningen, aansluitend aan het park de Meet en direct naast de brede school.

Afspraak maken

Starterslening gemeente Hollands Kroon

De Starterslening is een aanvullende lening op je reguliere hypotheek voor je eerste koophuis. Deze lening kan het verschil overbruggen tussen de prijs van de woning en je maximale hypotheek. Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten (SVn) is verantwoordelijk voor deze Startersleningen.

De hypotheekadviseurs van De Hypotheker Heerhugowaard vertellen je graag meer over de Starterslening en de financiële gevolgen. Zij zijn op de hoogte van de voorwaarden van de Starterslening en of je in aanmerking hiervoor kan komen.

Het Hypotheker Certificaat

Als je van plan bent een huis te kopen, dan wil je daar natuurlijk goed voorbereid aan beginnen. Het Hypotheker Certificaat zorgt ervoor dat je duidelijkheid hebt over hoeveel je maximaal kunt lenen. Zo weet jij waar je aan toe bent en de verkoper van jouw droomhuis ook.

Een nieuwbouwwoning kopen

Koop je een nieuwbouwwoning dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Soms is het mogelijk om een appartement "kaal" te laten opleveren. Dan zijn alleen de muren en de kozijnen aanwezig. De rest moet je zelf naar je eigen voorkeur laten afbouwen. Dit heet casco. 

Je krijgt bij de aankoop van een nieuwbouwwoning te maken met bepaalde extra kosten. Bij de aankoop van nieuwbouw bedragen de bijkomende kosten gemiddeld 9 procent van de koopprijs van de woning. Je bent eigenaar van je nieuwbouwwoning of van het stuk grond waarop je nieuwbouwwoning zal verrijzen, zodra je de transportakte en de hypotheekakte bij de notaris hebt getekend. 

Bieden met Zekerheid

In de overspannen huizenmarkt zien steeds meer huizenkopers zich genoodzaakt een bod uit te brengen zonder een voorbehoud van financiering. Dat is echter niet zonder risico. Wil jij een bod plaatsen zonder financieringsvoorbehoud, maar daarbij geen financieel risico lopen? Dan is Bieden met Zekerheid misschien wel iets voor jou! 

De Hypotheker helpt je graag!

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in Dahlia Park aan de rand van Winkel? De Hypotheker helpt je graag verder. Maak direct een afspraak met De Hypotheker Heerhugowaard voor persoonlijk hypotheekadvies. 

Afspraak maken