Home Campagne

Heb je interesse in nieuwbouwproject De Glasfabriek: ENTREE?

Vul het aanvraagformulier in en maak met ons Certificaat meer kans op een woning in nieuwbouwproject De Glasfabriek: ENTREE. Vraag nu het certificaat aan bij De Hypotheker Schiedam of De Hypotheker Rotterdam Goudsesingel!

 

Financieringscheck Schiedam

 

Financieringscheck Rotterdam Goudsesingel

 

 

J8a1572 Social Media

Vakkundig en onafhankelijk advies 

Zie je jezelf al wonen in de mooie nieuwbouwwoning in De Glasfabriek: ENTREE? Om een goede kans te maken op één van de woningen, moet je financiële situatie natuurlijk in orde zijn. Om je kans op een woning te verhogen, kun je bij ons een nieuwbouw certificaat aanvragen. De adviseurs van De Hypotheker Schiedam en De Hypotheker Rotterdam Goudsesingel helpen je hier graag mee. 

Hoe werkt het?

Download het aanvraagformulier op deze pagina en vul deze in. Stuur het ingevulde formulier terug naar onze vestiging via de mail ([email protected] of ([email protected]). Onze adviseurs beoordelen op basis van je antwoorden of je in aanmerking komt voor het nieuwbouw certificaat en nodigen je vervolgens uit voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. 

Download nu het formulier en stuur het zo snel mogelijk naar ons via de mail. 

Financieringscheck Schiedam Financieringscheck Rotterdam Goudsesingel

Een nieuwbouwwoning kopen: hoe zit dat?

Koop je een nieuwbouwwoning? Dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Ook kun je het huis en de tuin helemaal naar je eigen smaak inrichten. 

Een hypotheek bij een nieuwbouwwoning werkt net iets anders dan bij bestaande bouw. Onze adviseurs kunnen je hier alles over vertellen. Nu al meer weten? Bekijk onze pagina over nieuwbouwwoningen en je hypotheek.

Nieuwbouwproject De Glasfabriek: ENTREE

De Glasfabriek staat voor een andere manier van leven. Die de meeslepende hartslag van de stad Schiedam verbindt met het overvloedig groen, dat je helpt te ontspannen en tegelijkertijd in beweging brengt. Dat begint met de eerste fase: ENTREE. Op een paar minuten lopen van de Koemarkt, met een koffietent op de hoek en terrassen aan het water. En met een binnentuin waar je vrij adem kan halen.