Stel eenvoudig online je hypotheek samen

Introtekst Stel eenvoudig online je hypotheek samen

Bij De Hypotheker kun je kiezen uit meer dan 30 hypotheekaanbieders. Maar hoe weet je welke aanbieder de beste is voor jou? Wij helpen je een handje met onze slimme Hypokiezer. Met de Hypokiezer stel je namelijk zelf je hypotheek samen. Wij begeleiden jou in het vinden van de gunstigste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie.

 

Stap 1: Kun je deze woning betalen?

Allereerst wil je natuurlijk weten of je jouw droomhuis kunt betalen. Stap 1 in de Hypokiezer is onze handige rekentool waarin wij je aan de hand van een aantal vragen hier uitsluitsel over geven.

Tool Kan Ik Dit Huis Betalen Titel  Tool Kan Ik Dit Huis Betalen Uitslag 

Stap 2: Bereken je maandlasten

Als je de woning kunt betalen, beland je in stap 2: de maandlasten berekening. We vertellen je namelijk niet alleen of je de woning kan betalen, maar ook wat je maandlasten worden. Je kan deze maandlasten verder aanvullen met andere vaste lasten, zoals gas, water en licht en gemeentebelastingen. Zodat je een goed beeld hebt van wat je écht uitgeeft per maand. 

Tool Maandlasten

 

Stap 3: Sla je woning op

Vervolgens kan je gemakkelijk de woning die je op het oog hebt, opslaan in de berekening. Er wordt gevraagd om een account aan te maken. De berekening en de woning die je nu hebt ingevoerd worden dan opgeslagen. Als je op een later tijdstip terugkeert naar onze website dan kan je weer verder met je berekening en hoef je niet alles opnieuw in te voeren. Nu kan het samenstellen van je hypotheek beginnen!

 Tool Sla Dit Huis Op

Stap 4: Stel je hypotheek samen

Zodra je je huis hebt opgeslagen, kan je je hypotheek eenvoudig samenstellen. 

Tool stel je hypotheek samen pijl

Op basis van jouw voorkeuren (bijvoorbeeld de rentevaste periode en de hypotheekvorm) maken wij een selectie van de gunstigste hypotheken voor jou. Weet je nog niet zo veel over hypotheken? Geen punt! Onze keuzehulp biedt je voldoende informatie om de beste keuzes te maken. Jouw antwoorden in de keuzehulp verfijnen de resultaten in de Hypokiezer. Zo blijven de geldverstrekkers die het best bij jouw persoonlijke situatie passen over. Tot slot kun je nog verder inlezen in de geldverstrekkers die overblijven (rentes en overige hypotheekvoorwaarden).

Tool Keuzehulp  Tool Huizenkiezer Producten V2

Ben je tevreden met je keuze? Deel je berekening met onze adviseurs en dien direct een afspraakverzoek in. De adviseur zal dan samen met jou kijken of de keuze die jij hebt gemaakt inderdaad de meest gunstige is. Onze adviseur bekijkt niet alleen naar je huidige situatie maar ook naar je toekomstplannen. Hiermee weet je zeker dat je de beste hypotheek hebt, nu én in de toekomst. Start dus nu de Hypokiezer

 

Ga meteen aan de slag

Benieuwd naar de beste hypotheek voor jouw droomhuis? Ga direct naar onze handige rekentools.

Start de Hypokiezer

Actueel

Wat speelt er op de woningmarkt?

Wij houden het nieuws over wonen, hypotheekadvies en andere financiële onderwerpen scherp voor je in de gaten. In begrijpelijke taal vertellen we je wat er speelt op financieel gebied. En verandert de regelgeving, dan leggen we je uit wat dit voor jou als huizenkoper of -bezitter betekent.