De Hypotheker Hoorn

De Hypotheker Hoorn is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag Gesloten
hypotheekadviseur voor hypotheken bij de hypotheker in Hoorn

Bezoek & contact

Dal 8
1621 HP Hoorn
(0229) 230 001
E-mail deze vestiging

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is onafhankelijk en een autonoom onderdeel van De Consumentenbond.

Bekijk de reviews

Comfortabel wonen in het icoon van Hoorn

toren hoorn nieuwbouwAltijd al eens boven de stad uit willen kijken? Of juist heerlijk aan een binnentuin willen wonen, met de stad om de hoek? Het nieuwbouwproject TOREN biedt 209 appartementen, van klein en betaalbaar tot groots en luxe.

Na de succesvolle samenwerking tussen De Hypotheker en Scholtens Groep bij het project Kaap Hoorn slaan wij wederom de handen ineen voor dit mooie nieuwbouwproject. Op 22 en 23 april 2017 zal er een verkoopmanifestatie plaatsvinden bij de Scholtens Groep in Wognum, zie voor meer informatie wonen-hoorn.nl.

Meer weten over TOREN en jouw financiële mogelijkheden? Kom bij ons langs. We vertellen je alles over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning.

logo toren hoorn nieuwbouw

De Jazeker Makelaarsservice

De Hypotheker is een samenwerking aangegaan met een ervaren lokale makelaar: De-Makelaar in Heerhugowaard. Een makelaar die de markt kent en voor jou de beste prijs kan realiseren. Eentje die flexibel is en je helpt bij de aankoop van je nieuwe huis of bij de verkoop van je huidige woning. 

Aankoopservice

De Jazeker Makelaarsservice geeft je de zekerheid van professionele begeleiding bij de aankoop van je nieuwe woning.

Kom naar De Hypotheker voor de Jazeker Makelaarsservice

Gratis servicegesprek

In dit gesprek krijg je informatie over de huizenmarkt, je onderhandelingspositie en (als je al zover bent) over je koopcontract. De makelaar kan je een objectief oordeel geven over de woning en de vraagprijs.

Verkoopservice

Ook als je je huis wilt verkopen, biedt de Jazeker Makelaarsservice voordelen. 

Afspraak maken

Onze klanten aan het woord

Bij De Hypotheker Hoorn gaan we voor persoonlijk hypotheekadvies. Onze klanten zeggen over ons: 

"Ging allemaal vanzelf; de adviseur heeft echt zijn best gedaan. Ik hoefde nergens naar om te kijken"

"Wij raden iedereen deze adviseur aan, omdat er snel, duidelijk en pro-actief wordt gehandeld. Niet alleen in de adviesfase, maar juist ook in de afhandeling. Samenwerking binnen het team is goed. Complimenten!"

"Wij hebben de gesprekken als prettig ervaren. Duidelijk in afspraken, en goede begeleiding. Ook de assistenten waren erg vriendelijk en behulpzaam. Bedankt!"

Onze diensten

We laten je graag precies weten wat je van ons kunt verwachten. In een dienstverleningsdocument kun je lezen wat wij voor je kunnen doen. En hoeveel dat kost. Zo kun je ons goed vergelijken met anderen. 

Naar het dienstverleningsdocument