Actueel Nieuws

Doe jij mee met Stoptober? Bespaar op je verzekering!

Wist je dat je, door te stoppen met roken, geld kunt besparen? Niet alleen doordat je geen sigaretten meer hoeft te kopen, maar ook omdat de premie op je overlijdensrisicoverzekering mogelijk daalt.

DHA Logo Zonder Redactie De Hypotheker
Leestijd: 5 min
Laatste update 23/10/2020
stoppen met roken

In oktober doen veel mensen een poging om te stoppen met roken in het kader van ‘Stoptober’. Voor mensen met een hypotheek heeft stoppen met roken nog een extra voordeel. Zij betalen vaak een hogere premie aan hun overlijdensrisicoverzekering, omdat rokers gemiddeld eerder overlijden dan niet-rokers.

Veel verzekeraars zijn bereid de premie te verlagen wanneer iemand (langdurig) gestopt is met roken. Dit kan je gedurende de looptijd van je hypotheek wel duizenden euro’s schelen!

Stop met roken en betaal nu al lagere premie

Rook jij, wil je graag daarmee stoppen en wil je binnenkort een hypotheek afsluiten? Dan heeft De Hypotheker een leuk voorstel voor je. Als je via De Hypotheker jouw overlijdensrisicoverzekering afsluit, dan maak je het eerste jaar direct gebruik van de lagere niet-rokerspremie. Lukt het je in dat jaar om blijvend te stoppen met roken? Dan behoud je je lagere premie.

Stoppen met roken is niet eenvoudig. Daarom helpt de verzekeraar jou hierbij met een speciaal ‘Stoppen-met-rokenprogramma’. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag naar de voorwaarden bij je adviseur van De Hypotheker.