Blog Blog

Als een heuse koningin in eigen huis

In december van 2021 heeft De Hypotheker Maastricht een leuke actie gehouden onder klanten die dat jaar een woning hadden gekocht. Zij konden namelijk een fotoshoot winnen van hun net aangekochte woning. Evelyne Buck, hypotheekadviseur en eigenaar van de vestiging in Maastricht, ging met fotografe Nathalie op pad om de drie winnaars van de actie te interviewen. In deze blog doet Evelyne verslag van haar ontmoeting met winnares Danielle, 54 jaar.

Evelyne Buck Evelyne Buck | Eigenaar De Hypotheker Maastricht Evelyne is sinds het jaar 2000 eigenaar van De Hypotheker in Maastricht. Zij omschrijft zichzelf als betrokken, betrouwbaar, eerlijk, enthousiast, gedreven, positief, creatief, oplossingsgericht, vooruitstrevend, vooruitdenkend en een teamplayer.
Leestijd: 5 min
Laatste update 28/07/2022
Danielle Blog Evelyne

De eerste winnaar die Nathalie en ik bezoeken is de dolenthousiaste Danielle. Danielle staat al te popelen van ongeduld als wij arriveren. Gewapend met de lenzen van Nathalie en het notitieblok van Evelyne bewonderen wij haar paleis. De woning betreft een tussenwoning in een prettige buurt waar de hoge, mooie, sterke bomen op de achtergrond een mooi plaatje vormen.

Kasteel van Hoensbroek

Danielle vergelijkt haar woning met het kasteel van Hoensbroek. Maar in haar paleisje is zijzelf de koningin. “Ik kan in deze woning doen en laten wat ik wil. Alles past en voelt zo ongelooflijk goed.“

En dat allemaal dankzij Berry, haar hypotheekadviseur bij De Hypotheker Maastricht: “Berry toont veel flexibiliteit en ik heb hem dan ook zeer zeker aangeraden bij al mijn vriendinnen.”

Geen snelweg in de tuin

In het paleisje zijn er inmiddels twee favoriete plekken. De leren stoel met schapenvel in de woonkamer en het bankje in de voortuin. Daar geniet Danielle van alles dat nu bloeit en groeit. Danielle heeft nooit een eigen tuin gehad, maar alles dat in de tuin van het paleisje wordt geplant groeit weelderig en daar wordt ze alleen maar enthousiaster van. Een neef die handig is met tuinieren heeft haar geholpen met het leggen van grasmatten. Lachend: “Ik heb hem gewaarschuwd: ik wil geen snelweg in de tuin!”

Tijdens het wonen ga je natuurlijk ook andere dingen zien in de woning, die je nog wilt veranderen op termijn. Zo is er het project badkamer, waarin zeker geen bad terugkomt, maar wel een fijne douche.

Ruimte voor kleinkinderen

Terwijl we in de woning rondlopen worden we behoorlijk in de gaten gehouden door Marty. Marty is Danielles 14-jarige kater die mee is verhuisd vanuit Margraten. Hij beweegt zich trots door alle ruimtes en ook in de tuin.

Voor Danielle is dit paleis echt even afdoende. “Ik heb lang in Frankrijk gewoond en een behoorlijke tijd in Margraten, maar deze woning geeft echt voldoening. Er is zelfs al ruimte voor kleinkinderen.”

Op mijn vraag of ze lang heeft moeten zoeken naar dit paleisje, zegt ze: “Ben je gek? Ik heb drie weken als een pitbull gezocht tijdens de vakantie en voilà: nu woon ik er!

 

Lees ook de blog over onze andere bezoekjes, aan Ingmar en Guy in Eijsden en Arjen en Petra in Meerssen