Blog Blog

Poes Abu gaat verhuizen

In december van 2021 heeft De Hypotheker Maastricht een leuke actie gehouden onder klanten die dat jaar een woning hadden gekocht. Zij konden namelijk een fotoshoot winnen van hun net aangekochte woning. Evelyne Buck, hypotheekadviseur en eigenaar van de vestiging in Maastricht, ging met fotografe Nathalie op pad om de drie winnaars van de actie te interviewen. In deze blog doet Evelyne verslag van haar ontmoeting met winnaars Ingmar en Guy, 27 en 29 jaar.

Evelyne Buck Evelyne Buck | Eigenaar De Hypotheker Maastricht Evelyne is sinds het jaar 2000 eigenaar van De Hypotheker in Maastricht. Zij omschrijft zichzelf als betrokken, betrouwbaar, eerlijk, enthousiast, gedreven, positief, creatief, oplossingsgericht, vooruitstrevend, vooruitdenkend en een teamplayer.
Leestijd: 5 min
Laatste update 04/08/2022
Ingmar En Guy

Na ons bezoekje aan Danielle staat het koppel Ingmar en Guy op de planning. Zij prijzen zich sinds een tijd gelukkig als nieuwe eigenaars van een inmiddels behoorlijk verbouwde woning in Eijsden.

De keuken als eyecatcher

De verbouwing was wel een behoorlijk project te noemen, want veel moest en zou anders worden. Daar hoort natuurlijk ook keuzestress bij, bijvoorbeeld over de kleur van de keuken. Een behoorlijke beslissing, want de keuken kwam in de nieuwe opzet in de woonkamer te staan. De keuken is nu een heuse eyecatcher, want koken is een grote hobby van de heren.

Ingmar en Guy hebben zelf ook veel mee geklust en woonden daarom tijdelijk in de bijkeuken. Dit was enerzijds zeer gezellig en knus, maar het dwarrelende stof werden ze ook wel eens beu. Ingmar en Guy zijn het meteen eens over de favoriete plekken in het huis: “De keuken en de zijkant van de tuin. De tuin is behoorlijk vergroot door een stuk van de oprit erbij te betrekken.”

De woonkamer kreeg naast een nieuwe indeling ook een nieuwe vloer. Die nieuwe vloer maakte het begin van het thuisgevoel. Nu ontbreekt nog enige knusheid, vinden Ingmar en Guy. Maar dat is slechts een kwestie van tijd, dan is dat ook zeker aanwezig.

Een kamer voor Abu

Op de eerste etage is ook heel veel vernieuwd en is er zelfs een aparte kamer enkel en alleen voor Abu, de tweejarige poes van het stel. Wat een luxe!

Ondanks het vele werk dat al is gedaan, is er toch nog wel een project in de woning waar al over wordt nagedacht. Namelijk een renovatie van de bijkeuken. Dit project zal in 2023 opgepakt worden en beslist een plaatje opleveren.

Ingmar en Guy hebben vier bezichtigingen gedaan voordat het raak was. Het bod werd geaccepteerd, net als de hypotheekaanvraag. Ook dat hadden ze al netjes samen met De Hypotheker voorbereid. “Zo wisten we goed tot hoever we konden gaan met de biedingen.”

Onder de indruk van de fijne energie in de woning gaan Nathalie en ik ervandoor. Het drankje op de zonnige buitenbank dat we hebben afgeslagen, zag er eigenlijk toch wel heel gezellig uit!

 

Lees ook de blog over ons laatste bezoekje, aan Arjen en Petra in Meerssen.