Achter de aankoop van een huis schuilt een heel leven

“Inmiddels werk ik alweer ruim 16 jaar als hypotheekadviseur bij De Hypotheker in Houten. Ik hou van dit werk, met name de gesprekken met klanten. Ik ben van nature nieuwsgierig en daardoor geïnteresseerd in de achtergronden van mensen en wat hun dromen en doelen zijn. In de loop der jaren heb ik natuurlijk heel veel situaties bij de hand gehad. Van het aankopen van een eerste huis tot echtscheidingen of mensen die in hun laatste levensfase zitten. Ik ben me er heel erg van bewust dat er achter de aankoop van een woning een heel leven schuilgaat”, aldus Martin Suurbach, adviseur bij De Hypotheker in Houten.

Dha Logo Kleine H Rgb 128X128 De Hypotheker Houten
Leestijd: 3 min
Laatste update 17/02/2023
Martin Suurbach, hypotheekadviseur bij De Hypotheker Houten

“Ons team is hecht en klein. Met z’n vijven voelt het voor mij soms net als een gezin. We werken al heel lang met elkaar samen en hebben aan een half woord genoeg. Ondanks dat besteden we veel tijd aan het continu verbeteren van onze processen. Wekelijks vergaderen we en bekijken we specifieke dossiers waarbij we kritisch zijn op het hele proces. Het is mooi dat we elkaar zo scherp kunnen houden.
De kracht die wij hebben is dat we voor klanten heel direct en persoonlijk benaderbaar zijn, maar we bieden alle faciliteiten die je op financieel gebied kunt bedenken. Met meer dan 45 geldverstrekkers in onze portefeuille kunnen wij jou de juiste hypotheek aanbieden met de voorwaarden die bij jouw passen.”

Vertrouwen en veiligheid

“Ik vind het elke keer weer bijzonder dat mensen hun hele verhaal aan mij vertellen en dat ik de gelegenheid krijg om hen zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden. Vertrouwen en veiligheid in de gesprekken vind ik belangrijk. Zo ben ik nu bijvoorbeeld bezig met een stel dat gaat scheiden. Eerst kwamen ze samen bij mij om de scheiding met betrekking tot de bestaande hypotheek te regelen, nu komen ze los van elkaar omdat ze allebei afzonderlijk weer een huis gaan kopen. Het is mooi dat ik hen beiden zo kan helpen.”

Heb je financiële vraagstukken? Wil je weten hoeveel geld je kunt lenen voor de aankoop van een huis? Of wil je juist meer informatie over welke verzekeringen je wel of niet nodig hebt? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Afspraak maken