Droomhuis gevonden? Wij nemen je bij de hand

“Als je aanloopt tegen het huis van je dromen, dan wil je het liefst het zo snel mogelijk geregeld hebben. Uit ervaring weet ik dat het afsluiten van een hypotheek voor velen spannend is. Omdat het iets is wat je niet dagelijks doet, mis je vaak het overzicht. Wij nemen je graag bij de hand om je uit te leggen wat de mogelijkheden zijn en we loodsen je door het hele proces heen. Alles is er bij ons op gericht om het jou makkelijk te maken”, vertelt adviseur en franchisenemer van De Hypotheker Ronald Hensen. Hij is al meer dan 26 jaar hypotheekadviseur.

Dha Logo Kleine H Rgb 128X128 De Hypotheker Houten
Leestijd: 5 min
Laatste update 16/02/2023
Ronald Hensen, hypotheekadviseur bij De Hypotheker Houten

“Ik vind dat ik mooi werk heb. De verhalen van klanten zijn altijd weer anders. Maar ook de marktsituatie is steeds weer anders. Het is onze uitdaging om elke klant op het allerbeste te bieden wat er op dat moment in de markt te verkrijgen en mogelijk is. Mijn dag is goed als onze klanten ontspannen en met vertrouwen de deur uit gaan. Als team hebben we bij elkaar opgeteld ruim 50 jaar ervaring. We hebben samen veel gezien en meegemaakt waar je je voordeel mee kunt doen. Meeste voldoening haal ik uit hele complexe vraagstukken en iets wat onmogelijk lijkt, toch mogelijk maken. Binnen de vele spelregels die er zijn, proberen wij het beste voor onze klanten te realiseren.”

Realistisch advies

Het aanschaffen van een huis, is altijd een grote stap. Voor veel klanten gaat het gepaard met emoties. “Je zet een nieuwe stap in je leven. Je gaat verhuizen omdat je wilt gaan samenwonen, of juist scheiden, omdat je kinderen krijgt of omdat de kinderen de deur uit gaan. Vaak markeert het huis een nieuwe of andere fase in je leven. Wij bieden iedereen een luisterend oor, denken mee en geven realistisch advies. Het gaat altijd om de vraag wat je wilt lenen, wat de mogelijkheden zijn maar vooral ook hoe je risico’s overzichtelijk houdt. We bespreken altijd de ‘stel dat-scenario’s’. Stel dat je je baan verliest, dat je arbeidsongeschikt raakt, minder wilt werken of dat je komt te overlijden. Ben je in al die gevallen nog in staat om je hypotheek te betalen? Hoeveel geld heb je achter de hand om zaken te overbruggen? Wij vinden het belangrijk dat klanten goed nadenken over deze vragen. Bewust en realistisch kiezen zorgt dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wij kunnen overigens onze klanten ook helpen bij de noodzakelijke verzekeringen om risico’s in te perken. Denk aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een overlijdensrisicoverzekering.”

Klantbelang staat op één

“Elke dag zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Elke week overleggen we als team om de punten op de i te zetten”, vervolgt Ronald. “Bij ons staat het klantbelang altijd op nummer één. Daarnaast zorgen we dat we goed op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen. Belangrijk, want alleen zo kunnen we onze klanten het beste hypotheekadvies geven. Maar na het afsluiten van de hypotheek stopt ons werk niet. Wij zorgen dat we onze klanten goed blijven volgen. We hebben jaarlijks via mail of telefoon contact zodat we goed op de hoogte blijven van de situatie van de klant en eventuele nieuwe wensen. Denk aan verbouwen of verduurzamen van de woning.”

Heb je financiële vraagstukken? Wil je weten hoeveel geld je kunt lenen voor de aankoop van een huis? Of wil je juist meer informatie over welke verzekeringen je wel of niet nodig hebt? Stuur mij een mail: [email protected] of bel naar: 030 637 6545, we helpen je graag verder!

Ronald Hensen, adviseur bij de Hypotheker Houten: “Mijn dag is goed als onze klanten ontspannen en met vertrouwen de deur uit gaan.”

Afspraak maken