Na het afsluiten van de hypotheek, blijven we onze klanten actief volgen

“Het kopen van een huis is iets wat je niet dagelijks doet. Het is voor veel mensen de grootste aankoop in hun leven. Wij doen er alles aan om het proces van het afsluiten van een hypotheek eenvoudig en toegankelijk te maken. Bovendien nemen we elk jaar contact op en we proberen klanten actief te benaderen als we bijvoorbeeld zien dat hun maandlasten omlaag kunnen”, vertelt Maaike Willemse. Zij werkt al meer dan 17 jaar als commercieel assistent bij De Hypotheker Houten.

Dha Logo Kleine H Rgb 128X128 De Hypotheker Houten
Leestijd: 3 min
Laatste update 18/02/2023
Maaike Willemse, hypotheekadviseur bij De Hypotheker Houten

“Als klanten bij ons een hypotheek afgesloten hebben, dan blijven we hen volgen. Ik verdiep mij in de bestaande hypotheek, ga na of er eventueel verbeteringen doorgevoerd kunnen worden waardoor voorwaarden zijn veranderd en of de hypotheeklasten misschien omlaag kunnen. Natuurlijk is dat altijd prettig als we op die manier de klant blij kunnen maken. Klanten die vragen hebben over hun lopende hypotheek, kunnen bij mij terecht. Soms verandert je situatie denk aan een scheiding, kinderen die het huis uit gaan of de wens om je huis te verduurzamen, bij al die verschillende aspecten kunnen wij je adviseren over je financiële mogelijkheden.”

Bewust kiezen wat jij belangrijk vindt

“Het grote voordeel van de Hypotheker is dat we onafhankelijke zijn. Wij kunnen alle banken met elkaar vergelijken. Dat heeft veel voordelen want zo weet je bijvoorbeeld zeker dat je nooit te veel rente betaalt. Maar ook hanteren alle banken zo hun eigen voorwaarden. Onze adviseurs kunnen precies uitzoeken welke partij het beste bij jouw situatie past. Kom je op gesprek en volgt daar een advies uit, dan maken we een uitgebreid adviesrapport. Hierin vind je alles wat in het gesprek is verteld en geadviseerd overzichtelijk terug. Zo kun je dat thuis nog eens goed nalezen en heel bewust kiezen wat voor jou van belang is.”

Vragen? Bel ons gerust!

“We zijn een klein en hecht team met veel kennis van hypotheken en benodigde verzekeringen. We vinden het belangrijk om het elke dag weer zo goed mogelijk te doen voor onze klanten. Ik denk dat we makkelijk benaderbaar zijn, dat vind ik essentieel. Liever dat je mij tien keer belt met een vraag dan dat je ergens mee blijft rondlopen. Je krijgt van ons altijd antwoord!”

Heb je financiële vraagstukken? Wil je weten hoeveel geld je kunt lenen voor de aankoop van een huis? Of wil je juist meer informatie over welke verzekeringen je wel of niet nodig hebt? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Afspraak maken