Samen meer dan 65 jaar ervaring

Het team van De Hypotheker Houten heeft samen meer dan 65 jaar ervaring in het vak. Het team is hecht en werkt al vele jaren intensief met elkaar samen. Heb je vragen over je bestaande hypotheek, wil je verhuizen, verbouwen of ga je voor het eerst een huis kopen? Wat je vraag ook is, het team van De Hypotheker Houten helpt je graag. Je kunt bij ze terecht voor hypotheekvraagstukken maar ook denken ze met je mee over naadzakelijke verzekeringen.

Dha Logo Kleine H Rgb 128X128 De Hypotheker Houten
Leestijd: 5 min
Laatste update 08/02/2022
J8a2504 Social Media
Ronald Hensen, hypotheekadviseur bij De Hypotheker Houten

Ronald Hensen - Franchisenemer / Hypotheekadviseur

“Als je aanloopt tegen het huis van je dromen, dan wil je het liefst het zo snel mogelijk geregeld hebben. Uit ervaring weet ik dat het afsluiten van een hypotheek voor velen spannend is. Omdat het iets is wat je niet dagelijks doet, mis je vaak het overzicht. Wij nemen je graag bij de hand om je uit te leggen wat de mogelijkheden zijn en we loodsen je door het hele proces heen. Alles is er bij ons op gericht om het jou makkelijk te maken”, vertelt adviseur en franchisenemer van De Hypotheker Ronald Hensen. Hij is al meer dan 26 jaar hypotheekadviseur.

Martin Suurbach - Hypotheekadviseur

“Inmiddels werk ik alweer ruim 16 jaar als hypotheekadviseur bij De Hypotheker in Houten. Ik hou van dit werk, met name de gesprekken met klanten. Ik ben van nature nieuwsgierig en daardoor geïnteresseerd in de achtergronden van mensen en wat hun dromen en doelen zijn. In de loop der jaren heb ik natuurlijk heel veel situaties bij de hand gehad. Van het aankopen van een eerste huis tot echtscheidingen of mensen die in hun laatste levensfase zitten. Ik ben me er heel erg van bewust dat er achter de aankoop van een woning een heel leven schuilgaat”, aldus Martin Suurbach, adviseur bij De Hypotheker in Houten.

Martin Suurbach, hypotheekadviseur bij De Hypotheker Houten
Maaike Willemse, hypotheekadviseur bij De Hypotheker Houten

Maaike Willemse - Commercieel assistent

“Het kopen van een huis is iets wat je niet dagelijks doet. Het is voor veel mensen de grootste aankoop in hun leven. Wij doen er alles aan om het proces van het afsluiten van een hypotheek eenvoudig en toegankelijk te maken. Bovendien nemen we elk jaar contact op en we proberen klanten actief te benaderen als we bijvoorbeeld zien dat hun maandlasten omlaag kunnen”, vertelt Maaike Willemse. Zij werkt al meer dan 17 jaar als commercieel assistent bij De Hypotheker in Houten.

Lisa Maijer - Commercieel assistent

“Zodra klanten in het adviesgesprek met onze adviseurs ‘ja’ hebben gezegd tegen de offerte, begint ons werk als commercieel assistent. Wij zorgen dat klanten weten welke stukken te moeten aanleveren en we bellen partijen zoals de notaris of de geldverstrekker bank zodat zij ook hun stukken op tijd afgeven. Ik bijt mij graag vast in het dossier om alles rond te krijgen. Het geeft altijd weer een goed gevoel als alles compleet is en lukt”, aldus Lisa Maijer, commercieel assistent bij De Hypotheker in Houten.

Lisa Maijer, hypotheekadviseur bij De Hypotheker Houten