Wij vergelijken alle banken met elkaar, zo krijg je de beste hypotheek!

“Zodra klanten in het adviesgesprek met onze adviseurs ‘ja’ hebben gezegd tegen de offerte, begint ons werk als commercieel assistent. Wij zorgen dat klanten weten welke stukken te moeten aanleveren en we bellen partijen zoals de notaris of de geldverstrekker bank zodat zij ook hun stukken op tijd afgeven. Ik bijt mij graag vast in het dossier om alles rond te krijgen. Het geeft altijd weer een goed gevoel als alles compleet is en lukt”, aldus Lisa Maijer, commercieel assistent bij De Hypotheker Houten.

Dha Logo Kleine H Rgb 128X128 De Hypotheker Houten
Leestijd: 3 min
Laatste update 12/02/2023
Lisa Maijer, hypotheekadviseur bij De Hypotheker Houten

“Ik kom uit een heel andere branche, ik heb een achtergrond in de luchtvaart bij de KLM. Door corona kon ik onvoldoende werken en ging ik nadenken over andere opties. De Hypotheker kwam op mijn pad en ik besloot te solliciteren. Hoewel ik niet zo goed wist wat mij te wachten stond, heb ik geen moment spijt gehad van deze stap. Ik volg nu allerlei opleidingen waardoor ik steeds meer grip en inzicht krijg in het vak. Het regelwerk spreekt mij erg aan en ik vind het leuk om contacten met klanten en geldverstrekkers te hebben”, vervolgt Lisa.

De beste hypotheek voor de klant

“Interessant bij De Hypotheker vind ik het feit dat we onafhankelijk zijn. Dat betekent dat alle banken en geldverstrekkers met elkaar worden vergeleken. Zo krijgt de klant de allerbest passende hypotheek. Je kunt dus kiezen uit een heel breed palet aan mogelijkheden. Dat is van toegevoegde waarde voor de klant.”

Wij verlagen de drempel

“Goede communicatie met klanten staat bij mij voorop. Ik vind het belangrijk goed te luisteren naar de wensen en vragen en helder te zijn over het proces. Ik merk dat klanten het heel fijn vinden om door ons begeleid te worden. Als je een huis koopt, komt er heel veel op je af. Dan wil je je geen zorgen hoeven te maken over het regelen van je hypotheek. Wij proberen klanten zo goed mogelijk door het proces heen te loodsen waarbij we de drempels zo laag mogelijk maken. Voor vragen kunnen klanten ons altijd bellen en de deur hier in Houten staat altijd voor je open!”

Heb je financiële vraagstukken? Wil je weten hoeveel geld je kunt lenen voor de aankoop van een huis? Of wil je juist meer informatie over welke verzekeringen je wel of niet nodig hebt? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Afspraak maken