Aankoopbegeleiding en Bieden met Zekerheid bij De Hypotheker Delft, Pijnacker en Nootdorp

Een huis kopen is een spannend proces en een flinke investering. Veel mensen schakelen daarbij de hulp in van een professional: een aankoopmakelaar. Naast het inschakelen van een aankoopmakelaar, kun je ook kiezen voor aankoopbegeleiding van De Hypotheker. Ook kun je met Bieden met Zekerheid een bod plaatsen zonder financieringsvoorbehoud en loop je daarbij geen financieel risico. Benieuwd naar alle voordelen? Wij leggen het je haarfijn uit!

 

 

 

Doorstromers Dansend Stel

Aankoopbegeleiding

Naast het inschakelen van een aankoopmakelaar, kun je ook kiezen voor aankoopbegeleiding van De Hypotheker. Vaak wordt gedacht dat De Hypotheker alleen kan helpen bij het regelen van een hypotheek, wanneer een huis al gekocht is. Maar wist je dat De Hypotheker je naast hypotheekadvies ook begeleiding kan bieden bij de aankoop van een woning? Bij De Hypotheker kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. 

Goed beslagen ten ijs komen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Kom daarom vóórdat je een bod gaat doen op een huis alvast vrijblijvend langs bij De Hypotheker. Hoe meer informatie je ons geeft (over bijvoorbeeld je inkomen, BKR status en spaarsaldo), des te beter wij kunnen berekenen hoeveel jij maximaal kunt (en wilt) bieden op een woning. En als je dan dat droomhuis tegenkomt, dan kun je zonder twijfel een daadkrachtig bod doen. Want op de huidige woningmarkt is er vaak geen tijd meer om er nog een nachtje over te slapen.

Je koppelen aan de juiste mensen

Bij De Hypotheker hebben wij contacten met veel verschillende professionals op de huizenmarkt. Zo kunnen we je koppelen aan een goede en betrouwbare aankoopmakelaar. Met een aankoopmakelaar neemt je slagingskans flink toe. De makelaar kent de markt en kan inschatten wat een realistische prijs is om te bieden en kans te maken op de woning. Veel makelaars zijn daarnaast ook taxateur en kunnen dus goed inschatten wat de taxatiewaarde van een huis zal worden. Hiermee kan je behoed worden voor het doen van een onverantwoord bod.

Makelaars in de buurt

Delft - Van Silfhout & Hogetoorn en Van Daal Makelaardij

Pijnacker - Post Makelaardij

Nootdorp - Dijksman Makelaars

Bieden Met Zekerheid

Bieden met Zekerheid

In de overspannen huizenmarkt zien steeds meer huizenkopers zich genoodzaakt een bod uit te brengen zonder een voorbehoud van financiering. Dat is echter niet zonder risico. Wil jij een bod plaatsen zonder financieringsvoorbehoud, maar daarbij geen financieel risico lopen? Dan is Bieden met Zekerheid misschien wel iets voor jou!

 

Bieden met Zekerheid is een verzekering van verzekeraar Woongarant. Hiermee verzeker je het bedrag van 10% van de aankoopprijs dat je aan de verkoper moet betalen, mocht je de hypotheek onverhoopt niet rond krijgen. Zo kun je dus zonder financieel risico een bod doen zonder voorbehoud van financiering en zo meer kans maken op jouw droomhuis.

Je hypotheekadviseur helpt je graag bij het afsluiten van de Bieden met Zekerheid verzekering.

Onafhankelijk hypotheekadvies bij De Hypotheker Delft, Pijnacker & Nootdorp

Onze hypotheekadviseurs geven onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Afspraak maken bij De Hypotheker Delft

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Pijnacker

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Nootdorp