Nieuwbouw in Breda en Oosterhout 2024

Benieuwd naar alle verschillende nieuwbouwprojecten in Breda, Oosterhout en omgeving in 2024? De Hypotheker Breda en De Hypotheker Oosterhout helpen je graag bij het vinden van nieuwbouwwoningen of nieuwbouwappartementen in Breda, Oosterhout en omgeving.

 

We vertellen je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement. Maak een afspraak bij De Hypotheker Breda of De Hypotheker Oosterhout om jouw financiële mogelijkheden te bespreken.

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Breda

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Oosterhout

 

J8a1572 Social Media

Nieuwbouw 2024 Breda, Oosterhout en omgeving

Momenteel zijn er verschillende nieuwbouwprojecten in Breda, Oosterhout en omgeving. We lichten graag vijf interessante nieuwbouwprojecten in Breda en Oosterhout voor je uit. Benieuwd naar alle nieuwbouwprojecten? Scroll verder.

Hof Van Cantrijn
Arrow

1. Hof van Cantrijn | Breda

In de wijk Doornbos-Linie, grenzend aan de wijk Belcrum, in de driehoek Minckelersstraat, Terheijdenseweg en Lachappellestraat komt een groen hofje waar 26 twee-onder-een-kapwoningen om heen staan. In Hof van Cantrijn woon je op een zeer centrale plek, op de fiets ben je binnen 10 minuten in het gezellige en historische centrum.

2. De Taaltuin | Oosterhout

Zoekt u een compacte woning in de omgeving van Oosterhout? Ontdek dan de duurzame Taaltuin patiowoningen.  U leeft in een groene omgeving met een zeer divers aanbod aan aantrekkelijke voorzieningen. U woont hier gegarandeerd met veel plezier. Zowel nu, als in de toekomst.

Taaltuin
Arrow
Zwaaikom
Arrow

3. Zwaaikom: De Admiraal | Oosterhout

De 45 appartementen, die gezamenlijk het appartementencomplex De Admiraal vormen, liggen direct aan het water op de punt van het eiland. Zo kijk je prachtig uit over het Wilhelminakanaal en de wijde omgeving.

4. POST Breda

POST Breda is een uniek woonproject midden in het centrum van Breda. Waarmee de stad als het ware aan je voeten ligt. En daarmee het bruisende stadsleven, maar ook – hoe gek het ook klinkt – rust en privacy.

Post Breda
Arrow
Eureka Village
Arrow

5. Eureka! Village | Breda

Village bestaat uit 55 stadswoningen met tuin én parkeerplaats in dé nieuwe stadswijk van Breda. De wijk wordt groen, autoluw en duurzaam. Eureka! is klaar voor de toekomst en wordt de plek waar je wilt wonen!

Het Hypotheker Certificaat

Wist je dat het Hypotheker Certificaat ervoor zorgt dat je duidelijkheid hebt over hoeveel je maximaal kunt lenen? Zo weet jij waar je aan toe bent en de verkoper van jouw droomhuis ook!

 

Je gaat in gesprek met één van onze adviseurs, waardoor de adviseur inzicht krijgt in jouw persoonlijke (financiële) situatie. Hiervoor dien je ook wat documenten (digitaal) aan te leveren, zoals een recente salarisstrook en een overzicht van eventuele lopende leningen.

Aan de hand van de verkregen informatie stelt de adviseur het Hypotheker Certificaat op. Hierop staat jouw maximale hypotheek aangegeven. Met dit certificaat kun je aantonen dat je je goed hebt voorbereid op de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hypotheek. Hierdoor heeft de verkoper meer zekerheid dat jij als koper de financiering rond krijgt. Maak een afspraak met één van onze adviseurs voordat je gaat praten met een makelaar.

Starterslening: extra lenen naast je eerste hypotheek

Wil jij als starter op de woningmarkt een lening waarmee je nét dat beetje extra kunt lenen voor je droomhuis? Misschien kom je wel in aanmerking voor de Starterslening! We vertellen je graag aan welke voorwaarden je moet voldoen om een SVn Starterslening te ontvangen.

Meer informatie

Onafhankelijk hypotheekadvies bij De Hypotheker

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Kom langs bij De Hypotheker Breda en De Hypotheker Oosterhout

Meer weten over nieuwbouwprojecten in Breda, Oosterhout en omgeving? Kom langs bij De Hypotheker Breda of De Hypotheker Oosterhout om jouw financiële mogelijkheden te bespreken. Je eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend.

Afspraak maken bij De Hypotheker Breda Afspraak maken bij De Hypotheker Oosterhout