De Hypotheker Breda

De Hypotheker Breda is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje. 

Elke donderdag tussen 14.00u en 17.00u hebben wij een vrij inloopspreekuur. Een hypotheekadviseur beantwoordt je vragen in een kort gesprek. Samen kijken we of een vervolgtraject gewenst is.

Elke eerste donderdag van de maand is er naast een hypotheekadviseur ook een aankoop/verkoopmakelaar – taxateur beschikbaar voor vragen.

Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 20:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

De Hypotheker Breda

De Hypotheker Breda

Van Coothplein 103
4811 ND Breda

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening.

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl verzamelt klantreviews van financiële dienstverleners.

Bekijk de reviews

Even voorstellen: het team van De Hypotheker in Breda

Gijs van Hooijdonk wint Verkiezing Erkend Financieel Adviseur 2017

De Hypotheker Breda kan met trots melden dat eigenaar Gijs van Hooijdonk de verkiezing tot Erkend Financieel Adviseur 2017 heeft gewonnen! Dat is bekend gemaakt tijdens het SEH lentecongres op 22 maart. Hij heeft deze eretitel gekregen vanwege zijn vakbekwaamheid, integriteit en advieskwaliteiten. Van Hooijdonk scoorde op al deze criteria zeer hoog en kwam als onbetwiste winnaar uit de bus.

De verkiezing is een initiatief van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH). Zij biedt erkende adviseurs hiermee de mogelijkheid om zich in de complexe markt van financiële dienstverlening te onderscheiden als deskundig en integer financieel adviseur.

Lees het hele persbericht.

Ontdek de meerwaarde van een aankoopmakelaar

Al surfend langs de verschillende sites sta je plotseling oog in oog met jouw droomhuis. Je klimt zo snel mogelijk in de telefoon voor het maken van een afspraak om te ontdekken of de foto’s de werkelijkheid eer aandoen. Maar wat schetst je verbazing? De woning is inmiddels al verkocht en moet nog offline gehaald worden. De zoektocht vervolgt…

Het is een scenario dat steeds vaker voorkomt. Zeker in grote, populaire steden als Breda waar de vraag het aanbod aan alle kanten overstijgt. Je kunt in de huidige markt bijna niet meer zonder aankoopmakelaar. De voordelen zijn legio. Zij die juist hierop proberen te besparen, merken al snel dat goedkoop uiteindelijk duurkoop is.

Lees het hele artikel over de meerwaarde van een aankoopmakelaar van het Stadsblad Breda.