Home Campagne

Nieuwbouwwoning in Hyde Park? De Hypotheker helpt je bij de financiering!

Zie je jezelf al wonen in een mooie nieuwbouwwoning in Hyde Park? De Hypotheker legt je graag uit wat er allemaal bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt kijken. Ook vertellen we graag meer over het Hypotheker Certificaat en Bieden met Zekerheid. Maak direct een afspraak bij De Hypotheker Hoofddorp, De Hypotheker Hoofddorp Floriande of De Hypotheker Badhoevedorp voor persoonlijk hypotheekadvies. 

 

Afspraak maken De Hypotheker Hoofddorp

 

Afspraak maken De Hypotheker Hoofddorp Floriande

 

Afspraak maken De Hypotheker Badhoevedorp

 

J8a1572 Social Media

Nieuwbouwproject Hyde Park

Hyde Park is een hypermoderne stadswijk met internationale allure. Diverse architecten ontwerpen in Hyde Park de woonblokken, met appartementen in verschillende groottes en met prachtige buitenruimtes. Meer dan 8.000 nieuwe bewoners kunnen gaan genieten van de prachtige architectuur, intieme pleintjes, brede boulevards met restaurants en hoogwaardige winkels. 

Hyde Park

Een nieuwbouwwoning kopen

Koop je een nieuwbouwwoning dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Soms is het mogelijk om een woning "kaal" te laten opleveren. Dan zijn alleen de muren en de kozijnen aanwezig. De rest moet je zelf naar je eigen voorkeur laten afbouwen. Dit heet casco. 

Je krijgt bij de aankoop van een nieuwbouwwoning te maken met bepaalde extra kosten. Bij de aankoop van nieuwbouw bedragen de bijkomende kosten gemiddeld 9 procent van de koopprijs van de woning. Je bent eigenaar van je nieuwbouwwoning of van het stuk grond waarop je nieuwbouwwoning zal verrijzen, zodra je de transportakte en de hypotheekakte bij de notaris hebt getekend. 

Het Hypotheker Certificaat

Als je van plan bent een huis te kopen, dan wil je daar natuurlijk goed voorbereid aan beginnen. Het Hypotheker Certificaat zorgt ervoor dat je duidelijkheid hebt over hoeveel je maximaal kunt lenen. Zo weet jij waar je aan toe bent en de verkoper van jouw droomhuis ook.

Ons Hypotheker Certificaat is een perfecte aanvulling op je inschrijving voor een nieuwbouwwoning in Hyde Park! 

Bieden met Zekerheid

In de overspannen huizenmarkt zien steeds meer huizenkopers zich genoodzaakt een bod uit te brengen zonder een voorbehoud van financiering. Dat is echter niet zonder risico. Wil jij een bod plaatsen zonder financieringsvoorbehoud, maar daarbij geen financieel risico lopen? Dan is Bieden met Zekerheid misschien wel iets voor jou! 

De Hypotheker helpt je graag!

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in Hyde Park? De Hypotheker helpt je graag verder. Maak direct een afspraak met De Hypotheker Hoofddorp, De Hypotheker Hoofddorp Floriande of De Hypotheker Badhoevedorp voor persoonlijk hypotheekadvies. 

Afspraak maken De Hypotheker Hoofddorp

 

Afspraak maken De Hypotheker Hoofddorp Floriande

 

Afspraak maken De Hypotheker Badhoevedorp