Home Campagne

Wonen in nieuwbouwproject Parckweide? De Hypotheker helpt je bij de financiering!

Droom jij van een huis in nieuwbouwproject Parckweide? De Hypotheker vertelt je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning en helpt je bij de financiering.

Nieuwbouwproject Parckweide

Droom jij van een nieuwbouwwoning in Bodegraven? Dan is project Parckweide misschien iets voor jou! Deze zomer gaat fase 2 van dit project van start. Er worden in totaal 72 eengezinswoningen gebouwd. Al deze woningen zijn duurzaam en toekomstbestendig en uitgerust met een riante tuin.

De huizen hebben een karakteristiek design. Er is gekozen voor een architectuur die geïnspireerd is op de typische oud-Hollandse huizen met tuitgevel. De afwerking zorgt voor een stoere, doch warme uitstraling.

Kies je voor een woning in Parckweide, dan heb je alle voorzieningen binnen handbereik. De gezelligheid van Bodegraven vind je om de hoek, terwijl je ook zó midden in het groen staat. Het Limespark is slechts een paar minuten verwijderd van de nieuwe woonwijk Weideveld, waar Parckweide fase 2 gerealiseerd wordt.

Heb je interesse in een woning in nieuwbouwproject Parckweide en wil je meer weten over het project?

Bekijk de projectpagina

Hypotheek bij een nieuwbouwwoning

Kies je voor een nieuwbouwwoning, dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Bovendien kun je het huis helemaal naar eigen smaak inrichten.

Wil jij weten of jij je droomwoning in nieuwbouwproject Parckweide kunt betalen?

Ontdek de mogelijkheden

Kosten aankoop nieuwbouwwoning

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning komen er allerlei extra kosten. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor de aanleg van de tuin en erfafscheiding. De bijkomende kosten bij aankoop van een nieuwbouwwoning bedragen gemiddeld 9 procent van de koopprijs. Je kunt drie type kosten onderscheiden: kosten voor de aankoop, kosten voor het verkrijgen van de hypotheek en kosten aan het huis zelf. 
Onder kosten voor de aankoop valt de bouwrente en eventuele notariskosten om eigenaar te worden van de grond. Bij kosten voor het verkrijgen van de hypotheek moet je denken aan advies- en bemiddelingskosten, het opstellen van de hypotheekakte door de notaris, taxatiekosten, aanvraag van de Nationale Hypotheek Garantie, rente en kosten van een eventueel overbruggingskrediet, bereidstellingsprovisie en renteverlies. Tot slot heb je natuurlijk ook kosten aan het huis zelf. Hierbij moet je denken aan de inrichting, schilderen / behangen en meerwerk.

Alles weten over het kopen van een nieuwbouwhuis

Meer weten over het kopen van een nieuwbouwwoning? Kom langs bij De Hypotheker in Alphen aan den Rijn om jouw financiële mogelijkheden te bespreken. Je eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend.

Afspraak maken bij De Hypotheker Alphen aan den Rijn