Home Campagne

Bereid je voor op de Open Huizen Dag

Zaterdag 6 april is het weer tijd voor de NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kun je tussen 11.00 en 15.00 uur zonder afspraak de deelnemende huizen komen bezichtigen. 

 

Een goede voorbereiding op de Open Huizen Dag begint bij het verkrijgen van financieel inzicht. Wil jij écht goed voorbereid op huizenjacht? Kom dan langs bij een vestiging bij jou in de buurt voor een vrijblijvend adviesgesprek. Red je het niet meer om langs te komen voor de Open Huizen Dag? Maak dan gebruik van onze handige rekentool en bereken je maximale hypotheek.

 

Afspraak maken Bereken je maximale hypotheek

 

 

Istock 1326353127

Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek

In een eerste hypotheekgesprek bij De Hypotheker zal de hypotheekadviseur stap voor stap de belangrijkste zaken met je doornemen. De adviseur neemt je alvast mee in het hele proces van een huis kopen en een hypotheek afsluiten. Natuurlijk kun je ook al je brandende vragen stellen.

Tijdens zo’n gesprek wordt vaak alvast een berekening gemaakt van je maximale hypotheek. Zo weet je beter in welke prijscategorie je op zoek kunt naar een woning. Aan de hand van de verkregen informatie kan de adviseur het Hypotheker Certificaat opstellen. Hierop staat jouw maximale hypotheek aangegeven. Met dit certificaat kun je aantonen dat je je goed hebt voorbereid op de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hypotheek. Hierdoor heeft de verkoper meer zekerheid dat jij als koper de financiering rond krijgt.

Zoek een vestiging bij jou in de buurt
Geld opstapelen

Laat zien wat je kunt bieden met het Hypotheker Certificaat

Voordat je een woning gaat bezichtigen is het goed om te weten wat je mogelijkheden zijn. Wij helpen je om goed beslagen ten ijs te komen met het Hypotheker Certificaat. Dit certificaat, met daarop hoeveel je maximaal kunt lenen, kun je tonen aan de verkoopmakelaar. Zo weet jij wat je kunt bieden en hebben de verkopers de zekerheid dat jij je financiering waarschijnlijk rond kunt krijgen. Win-win!

 

Hypotheker Certificaat

Bieden met Zekerheid

Om hun kansen te vergroten bieden veel kopers tegenwoordig zonder voorbehoud. Maar dat is niet zonder risico! De Hypotheker adviseert daarom altijd een financieringsvoorbehoud op te nemen als je gaat bieden op een woning.

 

Met Bieden met Zekerheid kun je wél een bod uitbrengen zonder voorbehoud. Komt de financiering toch niet rond? Dan ben je verzekerd voor de kosten van de waarborgsom.

 

Bieden met Zekerheid

 

Afbeelding Bieden Met Zekerheid

Nog meer handige tips

Ga jij tijdens de Open Huizen Dag op zoek naar je eerste of volgende woning? Wij helpen je graag zo goed mogelijk op weg. Met behulp van onderstaande tips ga jij in ieder geval goed voorbereid op pad. Veel succes op 6 april!

07 Persoon Die Naar Toekomst Kijkt@4X

Tips bij een bezichtiging

Haal alles uit je bezichtiging

Meer informatie
26 Eerste Woning

Je eerste huis kopen

Stappenplan, klantverhalen, en meer

Meer informatie
18 Verhuizen@4X

Je volgende huis kopen

Stappenplan, klantverhalen, en meer

Meer informatie