Meer over hypotheken

Dit wordt nieuwe content die we nu nog niet hebben

Vaak heb je een hypotheek nodig om jouw droomhuis te kunnen kopen. En daar komt best veel bij kijken. Zo zijn er veel verschillende hypotheekvormen en regelingen. Bij De Hypotheker hebben we al 35 jaar lang ervaring met hypotheken. Daarom vertellen wij je graag meer over alles rondom hypotheken.

 • Welke hypotheekvormen zijn er?

  Tegenwoordig zijn de meest voorkomende hypotheekvormen de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek. Maar veel mensen hebben nog een andere hypotheekvorm of -vormen, zoals een aflossingsvrije hypotheek of een bankspaarhypotheek. Wij zetten alle hypotheekvormen voor je op een rijtje.

  Hypotheekvormen arrow_forward
 • Hoe werkt een hypotheek afsluiten?

  Bij een hypotheek afsluiten komt best veel kijken. Wat zijn de eerste stappen en waar moet je allemaal rekening mee houden? Wij vertellen je hoe het afsluiten van een hypotheek bij De Hypotheker in zijn werk gaat.

  Lees meer arrow_forward
 • Welke verzekeringen heb ik nodig?

  Om er zeker van te zijn dat je woning en je hypotheek goed beschermd zijn, zijn er een aantal (woon)verzekeringen die verplicht zijn. Daarnaast zijn er nog verzekeringen die niet verplicht, maar wel sterk aanbevolen worden. Wij zetten ze graag voor je op een rijtje.

  Lees meer arrow_forward
 • Wat is een overbruggingshypotheek?

  Een overbruggingshypotheek kan een oplossing zijn als je een nieuw huis wil kopen, maar je oude huis nog niet verkocht is. De overwaarde van je oude huis is in zo’n situatie nog niet vrijgekomen, terwijl je die juist nodig hebt bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Maar hoe werkt zo’n overbruggingshypotheek? Wij vertellen je meer.

  Lees meer arrow_forward
 • Wat is een starterslening?

  Wil je je eerste huis kopen, maar is het lastig om iets te vinden dat past binnen je budget? Dan is de starterslening misschien een uitkomst. Deze lening, die wordt verstrekt door verschillende gemeenten, kan het verschil overbruggen tussen de prijs van de woning en je maximale hypotheek.

  Starterslening arrow_forward