24-uurs Schadeservice

Als je een schadeverzekering afsluit bij De Hypotheker, kun je 24 uur per dag en zeven dagen per week gebruik maken van de Woongarant Schadeservice. Binnen 24 uur staat de reparateur bij je op de stoep, in noodgevallen zelfs binnen twee uur! De schade wordt direct afgehandeld en je hoeft geen geld voor te schieten.

Klanten over de Schadeservice

"Hierbij willen wij jullie en de bedrijven die ons geholpen hebben na de schade heel erg bedanken voor de herstelwerkzaamheden, het vakmanschap en ook voor de vriendelijkheid. Wij zijn heel erg tevreden met hoe snel dit allemaal is opgepakt en opgelost." - Familie Mulder - de Klerk 

"Zeer professionele en correcte afhandeling. Wij zijn uitermate tevreden en zeer blij aangesloten te zijn bij Woongarant!" - Steve S.

"Ik heb mijn telefoon vorige week in ontvangst mogen nemen, ontzettend bedankt voor de juiste afwikkeling. Erg tevreden en hij is fantastisch hersteld als nieuw." - Jorg G

“Er is zo vlot op de situatie ingespeeld. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de wijze hoe het Woongarant herstelnetwerk de schade heeft aangepakt. Nogmaals heel veel dank!" - Geta B.

"Onze complimenten voor het schadeherstelbedrijf, de mannen zijn erg beleefd en hebben goed werk geleverd. Dat bedrijf kan je met een gerust hart alles toevertrouwen.” - Irma G. 

Schadeservice: geen omkijken naar!

Heb je een woonverzekering afgesloten bij De Hypotheker en heb je schade in of aan je woning, dan hoef je geen aannemer te zoeken om de schade te herstellen. 

In spoedeisende gevallen (zoals hevige waterschade of brand) is de reparateur binnen twee uur ter plaatse om je schade op te nemen en waar mogelijk direct te herstellen. De financiële afwikkeling gebeurt rechtstreeks met de schadeservice. 

Heb je schade? Je kunt op verschillende manieren contact opnemen. Meld je schade eenvoudig en snel online, stuur een e-mail naar schade@woongarant.nl of neem telefonisch contact op met de Schadeservice op telefoonnummer 0900-5566775 (24 uur per dag bereikbaar).

Voor andere vragen over je verzekeringen kun je het beste contact opnemen met je hypotheekadviseur