Welkom bij

De Hypotheker Hoogeveen

Op zoek naar een hypotheek in Hoogeveen? Bij De Hypotheker Hoogeveen zit je goed voor deskundig advies en ondersteuning bij al jouw financiële vraagstukken. Het vinden van de juiste hypotheek en bijbehorende financiering is een lastige klus. Dat weten wij als geen ander. Ons Team bestaat uit ervaren Hypotheekadviseurs. We staan klaar om de mogelijkheden voor jou op een rij te zetten en jouw huidige financiële situatie in kaart te brengen. Met al onze kennis en ervaring lukt het ons vast om een hypotheek te vinden die helemaal aansluit bij jouw wensen en financiële situatie. Kom langs bij De hypotheker Hoogeveen, we voorzien je met alle plezier van een passend hypotheekadvies.


Hypotheekadvies Hoogeveen

Als grootste organisatie in Nederland op het gebied van hypotheken, geeft De Hypotheker Hoogeveen volstrekt onafhankelijk Hypotheekadvies. We bieden wij jou een compleet overzicht van meer dan 40 hypotheekaanbieders. Mede hierdoor ben jij verzekerd van het beste hypotheekadvies in Hoogeveen. Met ruim 35 jaar ervaring hebben wij meer dan 1 miljoen klanten geholpen bij het vinden van een passende hypotheek. Benieuwd wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Bel gerust!


Ervaren hypotheekadviseurs in Hoogeveen

Of je nu voor het eerst een huis gaat kopen, gaat verhuizen, of verbouwingsplannen hebt, in alle deze gevallen heb je baat bij een passend hypotheekadvies. We helpen je met het vinden van de meest gunstige hypotheek in Hoogeveen en beantwoorden met plezier al jouw vragen over hypotheken en alles wat daarbij komt kijken. Ook wanneer je jouw hypotheek wilt aanpassen of oversluiten, kun je rekenen op de hulp en ervaring van onze hypotheekadviseurs in Hoogeveen. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.


Kennis van de lokale markt in Hoogeveen

Met onze uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in Hoogeveen en omstreken, zoals Fluitenberg, Stuifzand en Noordscheschut, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, kunnen wij jou voorzien van het beste hypotheekadvies. Voor vragen over verschillende hypotheekvormen, verzekeringen, hypotheekrente of andere hypotheek gerelateerde zaken, ben je dan ook van harte welkom in onze vestiging in Hoogeveen. Onze hypotheekadviseurs zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend intakegesprek. Kom gerust langs en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de beste hypotheekoplossing voor jouw situatie. Jazeker, dit alles kan bij jouw lokale Hypotheker!

arrow

Wij vergelijken 40 aanbieders

Bezoek & Contact
remove add

Schutstraat 65

7907 CB Hoogeveen

Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Op deze pagina

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Hoogeveen voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Hoogeveen.

 

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.
Even voorstellen

Het team van De Hypotheker Hoogeveen

Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat er speelt. Heb je vragen of behoefte aan advies? Maak een afspraak via het afspraakformulier.

Bennie Henstra, hypotheekadviseur bij De Hypotheker Hoogeveen

Bennie

Hypotheekadviseur / Franchisenemer
Martijn de Vries, hypotheekadviseur bij De Hypotheker Hoogeveen

Martijn

Hypotheekadviseur
Yvonne Nijenhuis, hypotheekadviseur bij De Hypotheker Hoogeveen

Yvonne

Commercieel Assistent
Mandy Kroezen, hypotheekadviseur bij De Hypotheker Hoogeveen

Mandy

Commercieel Assistent

Onze beoordelingen

9,5
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Bekijk de reviews op Advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Don
7 september 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Heel professioneel, en er wordt keurig behandeld. Alles wordt goed geregeld voor jouw.

Henk en Diny Nienhuis
19 augustus 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half

Fijn gesprek gehad over de uitleg van de ontvangen offerte

Y.
7 juni 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Mijn vriend en ik zijn heel goed geholpen door Martijn. Voor ons beide was alles nieuw wat betreft een hypotheek aanvragen. Er hangt een ongedwongen sfeer.

H.everts
9 september 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Ik raad het iedereen aan,om een tussennpers te nemen.. Je word persoonelijk behandeld,zoals niet van kastje naar de muur gestuurd. Je kunt alles uit handen geven,met alle vetrouwen.. Ze geven je gevoel ,van vertrouwen... Ze laten weten ,dat je nooit te vaak belt ,of te vaak langs komt.. Dat geeft een rustig ,gevoel voor mij .. En een luisteren oor ,dat hoort er ook bij,want als je zo stap neemt,zijn er vaak emoties bij.. Want je begint een nieuwe fase in je leven.. En laat, herinneringen achter ! Ik heb het, al zeer goed ervaren .. En gaf me veel rust.. Het gevoel hebben ,dat je er niet alleen voor staat... Al het pers van de hypotheker ,ben ik dankbaar,dat ik zo positief en menselijk behandeld ben,geen gevoel van ,ik ben een no!! M.v.g Hennie everts -v goor

Tamara
6 september 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Bennie heeft ons een goed geholpen en nam daarbij uitgebreid de tijd om te zorgen dat het voor ons ook duidelijk was wat er allemaal komt kijken hij een eerste woning kopen!

Arrow

Maak een afspraak bij De Hypotheker Hoogeveen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Jazekerweten Vliegvissen Klein
Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten!

Woning in Hoogeveen verduurzamen?

Uit onderzoek van De Hypotheker blijkt dat ruim 60% van de huizenbezitters het belangrijk vindt om hun eigen woning te verduurzamen. Toch zijn er ook veel mensen die (nog) niet kiezen voor verduurzaming van hun woning. Veelal is dit omdat ze niet weten hoe ze dit moeten financieren. De Hypotheker Hoogeveen helpt je hier graag bij!

 

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden om je woning in Hoogeveen te verduurzamen? Maak een afspraak bij De Hypotheker Hoogeveen en kom langs.

 

Online duurzaamheidsscan

Met de vrijblijvende online scan bekijk je de verschillende mogelijkheden om je woning te verduurzamen en bereken je in een paar minuten hoeveel je kunt besparen met verschillende energiebesparende voorzieningen.

 

Mijn woning verduurzamen
Campagne foto zonnepanelen
Maak een afspraak