Welkom bij

De Hypotheker Klazienaveen

Ons enthousiaste team van hypotheekadviseurs staat klaar om jou te helpen bij het vinden van een passende hypotheek in Klazienaveen. Of je nu op zoek bent naar je eerste huis, wil verhuizen of je hypotheek wil oversluiten, wij bieden persoonlijk advies op maat. Met onze kennis van de lokale markt en ons uitgebreide netwerk van hypotheekverstrekkers, zorgen wij ervoor dat jij de beste hypotheek in Klazienaveen krijgt die aansluit bij jouw wensen en financiële mogelijkheden.

arrow

Wij vergelijken 40 aanbieders

Bezoek & Contact
remove add
Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Op deze pagina

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Klazienaveen voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Klazienaveen.

 

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Onze beoordelingen

9,6
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Bekijk de reviews op Klantenvertellen.nl
Klantenvertellen.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Ramona
13 juli 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half

Wij hebben onlangs ons eerste huis middels de Hypotheker aangekocht. Hier hebben we een ontzettende fijne ervaring aan overgehouden. Ze nemen altijd de tijd om tot in de details alles uit te leggen en zoeken alle mogelijkheden uit.

Marieke
9 februari 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Deskundig advies gehad en overal geholpen waar het nodig was. Ook konden we ten allen tijde contact opnemen als dit nodig was. Al met al erg tevreden met een positief eindresultaat!

Robert
31 augustus 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Dit is mijn eerste hypotheek dus best spannend, op advies naar Bryan gegaan als hypotheek adviseur. Dit is ons uitstekend bevallen. Door zijn enthousiasme en inlevingsvermogen wordt het afsluiten van een hypotheek een stuk minder stressvol. Je kan altijd laagdrempelig contact opnemen als je een vraag hebt. Na 2,5 week hadden we al een akkoord.

Hendrik
17 augustus 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Leuke spontane jongen die bryan pathuis Heeft er kijk op en is niet te beroerd om je het nog een keer uit te leggen als je het niet snapt

Hendrik
17 juli 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Eerste gesprek met bryan was eigenlijk al goed die jongen legt het op een manier uit dat je het meteen snapt. Ook zijn assistente Zoë is heel bedreven in de uitleg aan de telefoon als er nog iets mist enzo Echt een topteam die 2 Dus voor ons is het jazeker de hypotheken

Arrow

Maak een afspraak bij De Hypotheker Klazienaveen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Jazekerweten Vliegvissen Klein
Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten!

Shop-in-shop: alles onder één dak

Je wilt hypotheekadvies, maar je hebt ook vragen voor een makelaar. En misschien heb je een notaris nodig. Bij de shop-in-shop van De Hypotheker, combineer je al deze afspraken op één locatie. Nog meer gemak en een extra service!

 

Een combinatieafspraak?

 

Maak je een afspraak, geef dan aan of je naast hypotheekadvies ook een afspraak wilt bij de makelaar en/of de notaris.

 

Afspraak maken
Woonboulevard
J8a2188 Social Media

Betrouwbaar hypotheekadvies op maat

Bij De Hypotheker Klazienaveen kun je rekenen op betrouwbaar hypotheekadvies op maat. Onze hypotheekadviseurs staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de ideale hypotheek in Klazienaveen. Of je nu een starter bent op de woningmarkt, je huidige hypotheek wil herzien of een nieuwe woning wil kopen, wij begeleiden je stap voor stap. Met onze kennis van de lokale markt en ons uitgebreide netwerk van hypotheekaanbieders kunnen wij de beste hypotheekoplossingen voor jouw situatie vinden. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw hypotheekdromen in Klazienaveen kunnen realiseren.

 

Afspraak maken

Opzoek naar een hypotheek in Klazienaveen?

Bij De Hypotheker Klazienaveen geloven we in persoonlijke hypotheekbegeleiding. Onze toegewijde hypotheekadviseurs begrijpen dat elke klant uniek is, daarom luisteren we naar jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar de laagste rente, flexibele aflossingsmogelijkheden of een hypotheek die past bij jouw levensstijl, wij staan voor je klaar. Met onze expertise in Klazienaveen en onze uitgebreide kennis van de hypotheekmarkt, zorgen wij ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Samen werken we aan jouw financieel succes.

 

Afspraak maken
J8a1572 Social Media
J8a2311 Contentlaag Samen Resized

Hypotheekadviseurs in Klazienaveen

Bij De Hypotheker Klazienaveen hebben we een team hypotheekadviseurs die jou begeleiden bij het afsluiten van een passende hypotheek. Onze experts begrijpen de uitdagingen waarmee je te maken krijgt bij het afsluiten van een hypotheek in Klazienaveen. Of je nu behoefte hebt aan advies over hypotheekvormen, rentetarieven of de maximale hypotheek die je kunt krijgen, wij bieden je heldere antwoorden en oplossingen. Met onze kennis van de lokale markt in Klazienaveen en onze sterke relaties met 40 verschillende hypotheekaanbieders, zorgen wij ervoor dat jij de hypotheekadviseur hebt die jouw belangen behartigt. Laat ons je gids zijn op weg naar een succesvolle hypotheek in Klazienaveen.

 

Afspraak maken

Aankoopbegeleiding

Bij De Hypotheker kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Wat houdt de aankoopbegeleiding in?

 

Bespaar tijd, moeite en geld

 

 • De aankoopbegeleiding kan je veel tijd, moeite en geld besparen;
 • Laat je informeren door een hypotheekadviseur van De Hypotheker;
 • Vraag naar de voorwaarden op de vestiging.

 

Nadat je zelf voor het eerst de woning hebt bezocht, gaat de makelaar voor een tweede bezichtiging met je mee. De makelaar doet de onderhandelingen en zorgt voor het koopcontract. Pas bij definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.

 

Afspraak maken
Aankoopbegeleiding
Campagne foto zonnepanelen

Woning verduurzamen?

Uit onderzoek van De Hypotheker blijkt dat ruim 60% van de huizenbezitters het belangrijk vindt om hun eigen woning te verduurzamen. Ongeveer tweederde van de ondervraagden let op duurzaamheid bij de aankoop van een woning. Toch zijn er ook veel mensen die (nog) niet kiezen voor verduurzaming van hun woning, terwijl ze dat misschien wel zouden willen. Veelal is dit omdat ze niet over de juiste informatie beschikken of niet weten hoe ze dit moeten financieren. De Hypotheker helpt je hier graag bij!

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden om je huis te verduurzamen? Maak een afspraak en kom langs. Dan kijken we samen naar jouw plannen voor de toekomst. Die is misschien wel dichterbij dan je denkt!

 

Online duurzaamheidsscan

 

Met de vrijblijvende online scan bekijk je de verschillende mogelijkheden om je woning te verduurzamen en bereken je in een paar minuten hoeveel je kunt besparen met verschillende energiebesparende voorzieningen.

 

Mijn woning verduurzamen

Verzamel je documenten binnen één app

De Hypotheker maakt gebruik van Ockto Connect voor het ophalen van enkele benodigde documenten tijdens de hypotheekaanvraag. Momenteel loopt hiervoor een pilot waarbij we ervaringen op willen doen om te onderzoeken wat jij hier als klant van vindt. De adviseur vertelt je hier graag meer over op het moment dat je hiervoor in aanmerking komt. Ockto is een gratis app waarmee je inlogt met je Digi-D gegevens. De app haalt gegevens op bij verschillende instanties:

 

 • Mijn Overheid
 • BasisRegistratiePersonen
 • Belastingdienst
 • UWV
 • Mijn Pensioenoverzicht

 

Met een druk op de knop wordt de informatie doorgestuurd naar je adviseur. Omdat je de documenten zelf niet meer hoeft te verzamelen, scheelt dat een hoop tijd en moeite.

 

Je gegevens delen via Ockto is volkomen veilig. Ockto versleutelt jouw persoonlijke informatie en bewaart deze nooit. Voor vragen over Ockto kun je altijd terecht bij je adviseur.

J8a9284 Social Media 1140X960
Hypotheker8129

Hypotheek meenemen naar nieuwe woning?

Als je oude hypotheek nog goed aansluit bij je huidige situatie wanneer je een woning hebt gekocht, dan kun je deze in veel gevallen meenemen. Wanneer je hiervoor kiest, sluit je eigenlijk een nieuwe hypotheek af, waarbij je de huidige hypotheekrente, maandlasten en andere voorwaarden meeneemt. De hypotheek verhuist dus niet mee, maar wel de rente en het restant van de rentevaste periode. Sommige hypotheekverstrekkers bieden ook de mogelijkheid om de voorwaarden van je oude hypotheek mee te nemen en je hypotheek te behouden. Het gaat hier dan om de verhuisregeling van je hypotheek. 

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Klein Adviseur23

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze experts neemt contact met je op voor een telefonische kennismaking. Op de vestiging ontvang je een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Maak een afspraak bij De Hypotheker Klazienaveen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak