De Hypotheker Klazienaveen

De Hypotheker Klazienaveen is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.
Bel mij voor een afspraak arrow_forward

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.

De Hypotheker Klazienaveen

De Hypotheker Klazienaveen

Langestraat 504
7891AX Klazienaveen

Onze tarieven

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Zelfzeker

1495
Richtprijs
Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

2495
Richtprijs
Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

3495
Richtprijs
Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Klantbeoordelingen

Klantenvertellen.nl

9.5
star star star star star 12 beoordelingen

Wat onze klanten van ons vinden.

Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten! arrow_forward


Droomhuis gevonden? Sluit je hypotheek af bij De Hypotheker Klazienaveen en maak kans op een nieuwe keuken t.w.v. €10.000!

De Hypotheker bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd! Daarom ontvangt iedere klant die t/m eind van het jaar een hypotheek afsluit bij De Hypotheker Emmen, Coevorden of Klazienaveen een dinercheque ter waarde van € 100,-. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Bistro 2.53 in Emmen. Normaliter een sfeervol restaurant waar je terecht kunt voor heerlijke gerechten, maar door de sluiting van de horeca mogen zij tijdelijk geen gasten ontvangen. Een zware en onzekere periode voor horecaondernemers, dus ook voor Bistro 2.53. “Door middel van de cadeaubonnen die we weggeven, kunnen we de lokale horeca toch een beetje steunen”, aldus franchisenemer Henk de Boer. Het is nu ook mogelijk om af te halen, dus op die manier kun je de waardebon toch al besteden en haal je een stukje bistro in huis.

Een keuken t.w.v. €10.000 verloten? Jazeker!

De dinercheque is niet het enige wat wat klanten kunnen verwachten. Onder alle mensen die een hypotheek afsluiten in de maand november en december bij de Hypotheker Emmen, Coevorden of Klazienaveen, wordt een heuse Borghuis keuken t.w.v. €10.000,- verloot. Een geweldige gezamenlijke actie van de Hypotheker Emmen en Borghuis Keukens. De keuken is met zorg samengesteld door Jeroen Borghuis “Ook zo benieuwd hoe deze droomkeuken is samengesteld? Kom gerust langs in onze showroom aan de Mizar 12 in Klazienaveen.“

Afspraak maken arrow_forwardOnafhankelijk hypotheekadvies

Het hypotheekadvies van De Hypotheker is volledig onafhankelijk: het belang van onze klanten staat altijd voorop. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden vergelijken wij de hypotheken van meer dan 40 banken en geldverstrekkers. Ook jouw eigen bank. Zo heb je bij ons de meest uitgebreide keuze in hypotheekverstrekkers. Na een uitgebreide vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Zo ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt voor jouw persoonlijke situatie.

Wat kun je van ons verwachten?

• Het eerste gesprek is altijd kosteloos
• Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
• De zekerheid van de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie
• Complete afwikkeling: van offerte tot het afsluiten van de hypotheek

Afspraak maken arrow_forward

Alles onder één dak: een shop-in-shop

Je wilt hypotheekadvies, maar je hebt ook vragen voor een makelaar. En misschien heb je een notaris nodig. Bij de shop-in-shop van De Hypotheker, combineer je al deze afspraken op één locatie. Nog meer gemak en een extra service!

Een combinatieafspraak?

Maak je een afspraak, geef dan aan of je naast hypotheekadvies ook een afspraak wilt bij de makelaar en/of de notaris.

Afspraak maken arrow_forward

Al jaren een huis? Dan is het tijd voor een date!

Over een hypotheek maak je je druk als je een huis koopt. Daarna betaal je gewoon je maandelijkse hypotheekbedrag, en vraag je je meestal niet meer af of je nog wel de optimale hypotheekvorm hebt. Best jammer. Want zeker als je al een tijdje een huis hebt, kan een frisse kijk op je hypotheek je heel wat opleveren.

In de loop der jaren kan er heel wat veranderen in je leven. Gezinsuitbreiding, een nieuwe baan, een studie. Allemaal factoren die invloed kunnen hebben op je hypotheek. 
De wereld is natuurlijk ook veranderd. Er zijn andere hypotheekregels en -mogelijkheden. 

We willen graag een date met je. Een Hypotheek Up-to-date Date.

Een date zonder het risico van verrassingen. Het eerste gesprek is kosteloos: daarin brengen we in kaart hoe je hypotheek nu geregeld is. Het maakt niet uit of je die via De Hypotheker hebt afgesloten of ergens anders. We kijken mee naar jouw situatie en adviseren welke hypotheek daar nú het beste bij past.

Maak een date arrow_forward

Aankoopbegeleiding

Bij De Hypotheker kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Wat houdt de aankoopbegeleiding in?

Bespaar tijd, moeite en geld

  • De aankoopbegeleiding kan je veel tijd, moeite en geld besparen.
  • Laat je informeren door een hypotheekadviseur van De Hypotheker.
  • Vraag naar de voorwaarden op de vestiging.

Nadat je zelf voor het eerst de woning hebt bezocht, gaat de makelaar voor een tweede bezichtiging met je mee. De makelaar doet de onderhandelingen en zorgt voor het koopcontract. Pas bij definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.

Afspraak maken arrow_forward