Welkom bij

De Hypotheker Meppel

Meppel is een gezellige, gastvrije stad in het meest zuidwestelijke puntje van Drenthe. Het is hier prettig wonen. Een huis in Meppel kopen of verhuizen naar Meppel is absoluut een goede keuze, al betekent het dat je financieel heel wat te regelen hebt. Kun je wel wat advies gebruiken bij het vinden van een geschikte hypotheek in Meppel? De Hypotheker Meppel is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies. We staan dagelijks voor je klaar met deskundig financieel advies.

 

Hypotheekadviseurs in Meppel

Een hypotheek sluit je af voor vele jaren, dus als je een huis koopt, verbouwt of verduurzaamt, wil je zeker zijn dat je de juiste beslissing neemt. Het roept vast de nodige vragen bij je op. Welke hypotheek past bij mijn woonwensen en persoonlijke financiële situatie? Welke verzekeringen moet ik afsluiten? Is het mogelijk om boetevrij af te lossen? Waar kan ik terecht voor deskundig hypotheekadvies in Meppel? Antwoord op al deze vragen krijg je bij De Hypotheker in Meppel.

 

Vind de juiste hypotheek in Meppel

Wanneer je op zoek bent naar jouw ideale woning wil je natuurlijk weten hoeveel geld je kunt lenen en welke hypotheek het beste bij jouw wensen past. Het kopen van een huis en het vinden van de meest geschikte hypotheek is immers voor jou geen dagelijkse kost. Dat is het voor ons, ervaren hypotheekadviseurs in Meppel, wel. We wijzen je graag de weg door de hypotheken van ruim 40 hypotheekverstrekkers te vergelijken. Op basis daarvan en van jouw wensen en huidige financiële situatie zetten we de diverse opties voor je op een rij. Voor een eerlijk hypotheekadvies in Meppel kom je naar De Hypotheker!

 

Persoonlijk hypotheekadvies in Meppel

We hebben jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de lokale markt. Wij kunnen je alles vertellen over hypotheken in Meppel en wat daarbij komt kijken. Onze hypotheekadviseurs in Meppel staan voor je klaar, dus maak snel een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek!

Wij vergelijken 40 aanbieders

Openingstijden
remove add
Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 08:30 - 21:00
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Meppel voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Meppel.

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Path Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Path Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Path Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Path Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Path Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Onze beoordelingen

9,9
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Bekijk de reviews op advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Daan
5 juni 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

IK werd snel geholpen en kreeg passend advies met een blik op de toekomst.

Lees meer
hm
21 april 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

duidelijke en helder advies, goede communicatie en snelle werkwijze.

Lees meer
Anouk
3 maart 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Op maandag kreeg ik te horen dat mijn bod op een woning geaccepteerd was. Toen ik hier contact over opnam is er direct actie ondernomen. Op donderdag had ik het gesprek en op vrijdag was mijn hypotheek al rond! Super service, meedenkend en goede oplossingen die passen bij je situatie en wensen.

Lees meer
Eline
13 februari 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Ik wilde graag in mn eentje een huis kopen. Ik kreeg te horen ergens anders dat dit bijna niet mogelijk zou zijn. Toen dacht ik, ik probeer het nog een keer. Ik kreeg ontzettend goed advies, er werd goed geluisterd en op alle vragen werden antwoorden gegeven. Het is gelukt, ben ontzettend blij en dankbaar hiervoor. Ontzettend bedankt voor jullie goede hulp en adviezen.

Lees meer
R.Westerbeek
27 januari 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Bij de aankoop van mijn eerste eigen woning heb ik duidelijk, eerlijk en vlot advies gekregen. Niet langdradig via de mail maar ook telefonisch contact om het e.e.a. toe te lichten en de vaart erin te houden. Mede door Dhr. de Vries heb ik binnen 3,5 week de financiering rond gekregen.

Lees meer
Arrow
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Meppel

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak date_range
Jazekerweten
Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.
Jazekerweten
Starterslening biedt mogelijkheden!

Eerste huis kopen?

De Starterslening geeft startende huizenkopers de kans om een woning te kopen die alleen met eigen inkomen niet betaalbaar is. De Hypotheker:

 • Zoekt uit of je in aanmerking komt voor de Starterslening;
 • Informeert je over de voorwaarden;
 • Helpt je bij de aanvraag van de Starterslening.


Wat is een Starterslening?


Een Starterslening is een aanvullende lening op je reguliere hypotheek, speciaal bedoeld voor starters. Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) is verantwoordelijk voor deze Startersleningen. 

De lening kan het verschil overbruggen tussen de prijs van de woning en je maximale hypotheek. De Starterslening kent wel een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen: je adviseur kan je hier meer over vertellen.

Groen huisje gras duurzaam
De Hypotheker helpt je bij de financiering!

Woning verduurzamen?

Je woning in Meppel verduurzamen? Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Als je je woning verduurzaamt, verbeter je het energielabel, waardoor je woning meer waard wordt. Ook ga je flink besparen op je maandelijkse energielasten. Benieuwd hoe je dat kan financieren? De Hypotheker Meppel adviseert je graag over de financiële mogelijkheden.

 

Financieringsmogelijkheden

 

Welke opties zijn er om je financiering rond te krijgen voor het verduurzamen van je woning?

1. Je woning verduurzamen door spaargeld in te zetten
2. Je woning verduurzamen met je hypotheek
3. Je woning verduurzamen met een lening
4. Je woning verduurzamen met subsidies

 

Ook jij kan je woning in Meppel verduurzamen!

 

Het is belangrijk om te weten wat de huidige staat van je woning is als je gaat verduurzamen. Doe de duurzaamheidscheck en ontdek welke verduurzamingsregels jou de grootste kostenbesparing opleveren. Heb je behoefte aan meer inzicht en ondersteuning? Maak een afspraak bij De Hypotheker Meppel voor een adviesgesprek op maat.

Maak een afspraak bij De Hypotheker

Hypotheekadvies in Meppel?

Bij De Hypotheker Meppel begrijpen we dat elke situatie anders is. Daarom bieden we hypotheekadvies aan waarbij we jouw persoonlijke wensen en financiële situatie centraal stellen.

 

Ga je een huis kopen in de omgeving van Meppel? Ben je benieuwd wat je aan hypotheekrente gaat betalen? Of hoeveel hypotheek je kunt krijgen?  Onze Hypotheekadviseurs brengen jouw huidige hypotheek in kaart en kijken samen met jou welke hypotheekvorm het beste bij jouw financiële situatie past. Ons hypotheekadvies is altijd onafhankelijk.

 

Bij De hypotheker Meppel geven we altijd hypotheekadvies op maat. We nemen de tijd om naar je te luisteren en je wensen te bespreken, zodat we je persoonlijk en deskundig kunnen adviseren. Je kunt bij ons terecht voor vragen over onder andere de hoogte van je hypotheek, de rente en de maandlasten. Ook helpen we je graag bij het aanvragen van de hypotheek.

 

Voor hypotheekadvies in Meppel ben je bij De Hypotheker aan het juiste adres. Maak gerust een afspraak met één van onze adviseurs en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Maak een afspraak bij De Hypotheker

Dé hypotheekadviseur van Meppel

Als onafhankelijke hypotheekadviseur in Meppel helpen wij jou graag bij het vinden van een geschikte hypotheek die past bij jouw persoonlijke woonsituatie. Of je nu je eerste huis koopt, een volgende woning wilt kopen of je hypotheek wilt oversluiten, onze adviseurs staan voor je klaar.


Jij staat centraal


Onze ervaren hypotheekadviseurs nemen de tijd om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen en bespreken de verschillende hypotheekmogelijkheden met je. Wij vergelijken meer dan 40 aanbieders, zodat je zeker weet dat je de beste hypotheek hebt voor jouw situatie. Daarnaast zorgen wij voor de complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.


Ben jij klaar voor je eerste afspraak?


Bij ons is het eerste gesprek altijd kosteloos en onze advieskosten zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Wil je eerst zelf berekenen hoeveel je kunt lenen? Gebruik dan de handige rekentool om je maximale hypotheek te berekenen. Dus waar wacht je nog op? Maak snel een afspraak met onze hypotheekadviseur in Meppel en laat je verrassen door ons onafhankelijke advies en uitstekende service.

Jouw hypotheek, op jouw manier

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

klein-Adviseur2.3.png

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Meppel

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak date_range