De Hypotheker Lochem

De Hypotheker Lochem is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.

Bel mij voor een afspraak

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag Gesloten
Bezoek aan deze vestiging is uitsluitend op afspraak. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0573-215 007 u kunt ons ook altijd mailen op lochem1452@hypotheker.nl Ons kantoor is gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw Hoeflinghof met ruime parkeergelegenheid. Bij binnenkomst in de Hoeflinghof vind u ons op de begane grond rechts aan het einde van de gang.
De Hypotheker Lochem

Bezoek & contact

Hoeflingweg 7
7241 CJ Lochem
(0573) 215 007
E-mail deze vestiging

Klantbeoordelingen

Advieskeuze.nl

Score Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is onafhankelijk en een autonoom onderdeel van De Consumentenbond.

Bekijk de reviews

Even voorstellen: het team van De Hypotheker in Lochem

Team Hypotheker Lochem

Het team van De Hypotheker in Lochem bestaat uit Wout van der Werf, Angela Elferink-Reef, Claudia Smit-Kaspers, Tamar Steffens, Tom Nieboer en Christa van den Hoven.

Onze diensten

We laten je graag precies weten wat je van ons kunt verwachten. In een dienstverleningsdocument kun je lezen wat wij voor je kunnen doen. En hoeveel dat kost. Zo kun je ons goed vergelijken met anderen. 

Naar het dienstverleningsdocument

 

Advies van een Erkend Financieel Adviseur

Bij De Hypotheker Lochem kan je terecht bij een Erkend Financieel Adviseur. De adviseur kijkt net iets verder dan een gemiddelde hypotheekadviseur:

  • Naast hypotheekadvies krijg je ook informatie over de financiële gevolgen van zaken zoals samenwonen, trouwen, echtscheiding, werk, ontslag en pensioen;
  • Je inkomensrisico’s worden in kaart gebracht;
  • Welke risico’s je loopt of wilt lopen komen aan bod;
  • Je krijgt een totaal hypotheekadvies in de volle breedte.
De Hypotheker Noordwijk Is Erkend Financieel Adviseur

Laagste maandlasten?

laagste maandlasten

Ben je op zoek naar het beste hypotheekadvies gecombineerd met de laagste maandlasten, dan kan De Hypotheker je verder helpen.

We onderhandelen met geldverstrekkers over de beste financiële productvoorwaarden die ze via ons aanbieden. Dankzij onze omvang hebben we een sterke positie. Met de geldverstrekkers hebben we afgesproken dat de hypotheek die wij je adviseren nergens anders goedkoper te krijgen is. Vandaar dat wij je de laagste maandlasten voor je hypotheek kunnen garanderen.

Meer informatie?

Vraag naar de voorwaarden bij ons op de vestiging. Onze adviseurs kunnen dan op basis van de meest actuele ontwikkelingen de laagste maandlasten voor je uitrekenen en vastleggen.

Afspraak maken

Kom langs voor een gratis offerte-check

Je hebt een mooi huis op het oog en zojuist je eerste hypotheekofferte ontvangen via een bank of andere tussenpersoon. Maar is dat wel de beste aanbieding?

Betere aanbieding

De Hypotheker kan een betere aanbieding met lagere maandlasten vinden.

Gratis en volstrekt onafhankelijk

Je ontvangt een gratis en volstrekt onafhankelijke offertecheck.

Gratis Offertecheck

Kom bij ons langs

Vraag naar de voorwaarden bij ons in de vestiging.

Afspraak maken