De Hypotheker

Hypotheekadviseur in Heerenveen

Bij De Hypotheker Heerenveen kun je terecht bij Ferry de Jong en zijn team voor deskundig hypotheekadvies en voor andere financiële zaken zoals woonverzekeringen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje. Zo komen we samen tot de beste hypotheek voor jou. Persoonlijk contact en direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis! Je vindt De Hypotheker Heerenveen aan de Atalantastraat.

 

Door onze uitgebreide kennis van de lokale markt en jarenlange ervaring te combineren, ben je ook bij ons aan het juiste adres voor hypotheekadvies in onder meer Joure, Wolvega, Oudeschoot, Nieuweschoot, Oranjewoud, De Knipe, Rottum, Oudehaske en Nijehaske.

 

We hopen je snel te mogen verwelkomen voor een vrijblijvende eerste kennismaking! Maak via het afspraakformulier direct een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs.

arrow

Wij vergelijken 40 aanbieders

Bezoek & Contact
remove add

Atalantastraat 33

8448 EZ Heerenveen

Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Op deze pagina

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Heerenveen voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Heerenveen.

 

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Het team van De Hypotheker Heerenveen

Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat er speelt. Heb je vragen of behoefte aan advies? Maak een afspraak via het afspraakformulier.

Ferry De Jong Hypotheekadviseur Heerenveen

Ferry

Franchisenemer
Twan Theuns

Twan

Hypotheekadviseur / Mede-eigenaar
Ires Hoekstra

Ires

Hypotheekadviseur
John Fokkema

John

Hypotheekadviseur
Anneke Ritskes

Anneke

Commercieel Assistent
Agnes Heddema

Agnes

Commercieel Assistent
Am Advieskeuze Topselectie

De Hypotheker Heerenveen in AM AdviesKeuze Topselectie!

De Hypotheker Heerenveen heeft een plek bemachtigd in de AM  Advieskeuze Topselectie Intermediairs van november 2023! Wij zijn erg trots op onze …e plaats in de lijst van Nederlandse advieskantoren die goed presteren op vindbaarheid en zichtbaarheid.

Onze beoordelingen

9,8
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Op basis van 321 beoordelingen
Bekijk de reviews op Advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
JGK
28 februari 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

zakelijk en toch persoonlijk. Hypotheek adviseur heeft een professionele houding en kennis van zaken zonder de persoonlijke benadering uit het oog te verliezen. bijzonder prettige gesprekken gevoerd en waar nodig ondersteund door een team van gedreven en betrokken collega`s die mij als klant ter dienst staan.

Hotze en Berber
12 februari 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Wederom zeer fijn geholpen door het team van de Hypotheker Heerenveen. Korte lijntjes, goede samenwerking en fijne communicatie. Maar vooral jullie vastberadenheid om alles op alles te zetten om beide hypotheken voor ons te realiseren,met onze zo niet alledaagse situatie. Een dikke pluim voor jullie gehele team, nogmaals dankje wel voor alles.

Geert
11 februari 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Super snel kon er worden geschakeld en er word professioneel gehandeld door De Hypotheker Heerenveen. De woning was al gekocht en door advies van familie werd er aangeraden om toch nog verder te kijken naar mogelijkheden rond hypotheken. Meg dit advies zijn we bij De Hypotheker beland. Er zat nogal een tijdslimiet aan het afsluiten van een hypotheek voor mijn woning. De hypotheekadvieseur heeft letterlijk alles op alles gezet om dit snel rond te krijgen. Binnen een week hadden we de eerste zaken al geregeld. Vanuit Heerenveen zijn de medewerkers super vriendelijk, ruimdenkend en secuur in hun werk. Er word meegedacht met de klant en alle belangen worden afgewogen. Je krijgt deskundig advies en ze zijn bereid om je altijd te helpen. Kortom een dikke pluim voor De Hypotheker Heerenveen en vooral mijn hypotheekadviseur Iris!

Walter&Mandy
31 januari 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

We kwamen onverwacht ons droomhuis tegen en hadden geen idee wat ons te wachten stond. We twijfelden of het kopen van deze woning wel haalbaar zou zijn. Ires nam ruim de tijd voor al onze vragen en gaf overal uitgebreid toelichting op. Dankzij de positiviteit en persoonlijke benadering van Ires werden we zelf ook steeds enthousiaster. Inmiddels hebben we het huis daadwerkelijk kunnen kopen en zijn we Ires heel dankbaar voor al haar hulp!

Kirsten en Erwin
30 januari 2024
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Wij zijn heel tevreden over de hulp en regelzaken voor ons droomhuis. Deze kwam onverwachts op ons pad waardoor dingen snel geregeld moesten worden, maar dit was geen probleem. Twan legt alles goed uit. Geeft goede adviezen. Serieus, maar ook met humor. Kort om erg tevreden!!

Arrow

Maak een afspraak bij De Hypotheker Heerenveen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Jazekerweten Vliegvissen Klein
Jazekerweten!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten!

Hypotheek na je 57e?

Als het gaat om hypotheken voor senioren, wordt er vaak gedacht in onmogelijkheden. Wij laten graag zien welke mogelijkheden er nog wél zijn als je ouder bent. Vanaf 57 jaar houden hypotheekverstrekkers rekening met je pensioeninkomen en kun je vaak minder lenen. Gelukkig zijn er nog voldoende opties, bijvoorbeeld een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) of het meenemen van inkomen uit privé afgesloten pensioenvoorzieningen, beleggingen of spaargeld.

 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

Afspraak maken
Hypotheker8710
Campagne foto zonnepanelen

Woning verduurzamen?

Uit onderzoek van De Hypotheker blijkt dat ruim 60% van de huizenbezitters het belangrijk vindt om hun eigen woning te verduurzamen. Ongeveer tweederde van de ondervraagden let op duurzaamheid bij de aankoop van een woning. Toch zijn er ook veel mensen die (nog) niet kiezen voor verduurzaming van hun woning, terwijl ze dat misschien wel zouden willen. Veelal is dit omdat ze niet over de juiste informatie beschikken of niet weten hoe ze dit moeten financieren. De Hypotheker helpt je hier graag bij!

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden om je huis te verduurzamen? Maak een afspraak en kom langs. Dan kijken we samen naar jouw plannen voor de toekomst. Die is misschien wel dichterbij dan je denkt!

 

Mijn woning verduurzamen

Een woning kopen?

Een woning kopen is een erg spannend proces. Als je eenmaal je droomhuis gevonden hebt, wil je het liefst alles zo snel mogelijk regelen. Hierbij komen natuurlijk veel vragen naar boven:

 

 

Wij beantwoorden al je vragen!

 

Afspraak maken
J8a8802 Social Media
Stel wijst naar woning - De Hypotheker

Hypotheker Certificaat

Als je een huis koopt, wil je goed voorbereid zijn. Het Hypotheker Certificaat zorgt voor duidelijkheid over hoeveel je maximaal kunt lenen. Aan de hand van een aantal documenten stelt de adviseur het Hypotheker Certificaat op. Hierop staat het maximale hypotheekbedrag aangegeven. Op die manier weet je waar je aan toe bent en heeft de verkoper meer zekerheid dat jij de financiering rond krijgt. Meer weten over de mogelijkheden van het Hypotheker Certificaat? Onze adviseurs staan voor je klaar.

 

Afspraak maken

Nieuwbouw in Heerenveen en omgeving

Benieuwd naar alle verschillende nieuwbouwprojecten in Heerenveen en omgeving? De Hypotheker Heerenveen helpt je graag bij het vinden van nieuwbouwwoningen in Heerenveen en omgeving. We zetten de nieuwbouwprojecten voor je op een rijtje:

 

 

We vertellen je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Maak een afspraak bij De Hypotheker Heerenveen om jouw financiële mogelijkheden te bespreken.

 

Afspraak maken
Nieuwbouw hout
Scheiden Sleutels

Uit elkaar? Raad & Daad biedt begeleiding

Jullie besluiten uit elkaar te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor de hypotheek. Blijf jij in het huis wonen en gaat je ex-partner ergens anders wonen? Wat komt hier dan bij kijken? De Hypotheker biedt je scheidingsbemiddeling via Raad & Daad, Advies & Mediation.

 

Mediation via Raad & Daad

 

 • Je krijgt onafhankelijke en deskundige begeleiding bij de scheiding;
 • Wij ontzorgen je gedurende de scheiding;
 • Wij werken uitsluitend met MfN-registermediators;
 • Alle zaken rondom je scheiding worden goed geregeld.

 

Lees meer

Nationale Hypotheek Garantie (NHG) in 2024

In 2024 veranderen er weer een aantal regels voor hypotheekaanvragen. Een van de veranderingen is de grens voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). De NHG-grens wordt jaarlijks vastgesteld en is in 2024 € 435.000. Ligt de aankoopprijs van jouw nieuwe woning onder dit bedrag? Dan kun je gebruikmaken van de voordelen van een hypotheek met NHG, zoals korting op je hypotheekrente.

 

Heb je vragen over NHG of andere hypotheekregels in 2024? Onze hypotheekadviseurs staan voor je klaar.

 

Afspraak maken
Hypotheek Wijzigingen 2024

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

Klein Adviseur23

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze experts neemt contact met je op voor een telefonische kennismaking. Op de vestiging ontvang je een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.

Maak een afspraak bij De Hypotheker Heerenveen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak