De Hypotheker

Hypotheekadviseur in Klazienaveen

Bij De Hypotheker Klazienaveen kun je terecht bij Stefan Sterken en zijn team voor deskundig hypotheekadvies en voor andere financiële zaken zoals woonverzekeringen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje. Zo komen we samen tot de beste hypotheek voor jou. Persoonlijk contact en direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis! Je vindt De Hypotheker Klazienaveen aan de Langestraat.

 

We hopen je snel te mogen verwelkomen voor een vrijblijvende eerste kennismaking! Maak via het afspraakformulier direct een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs.

arrow

Wij vergelijken 40 aanbieders

Bezoek & Contact
remove add
Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Op deze pagina

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Klazienaveen voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Klazienaveen.

 

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Onze beoordelingen

9,6
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Op basis van 18 beoordelingen
Bekijk de reviews op Klantenvertellen.nl
Klantenvertellen.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Ramona
13 juli 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half

Wij hebben onlangs ons eerste huis middels de Hypotheker aangekocht. Hier hebben we een ontzettende fijne ervaring aan overgehouden. Ze nemen altijd de tijd om tot in de details alles uit te leggen en zoeken alle mogelijkheden uit.

Lees meer
Marieke
9 februari 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Deskundig advies gehad en overal geholpen waar het nodig was. Ook konden we ten allen tijde contact opnemen als dit nodig was. Al met al erg tevreden met een positief eindresultaat!

Lees meer
Robert
31 augustus 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Dit is mijn eerste hypotheek dus best spannend, op advies naar Bryan gegaan als hypotheek adviseur. Dit is ons uitstekend bevallen. Door zijn enthousiasme en inlevingsvermogen wordt het afsluiten van een hypotheek een stuk minder stressvol. Je kan altijd laagdrempelig contact opnemen als je een vraag hebt. Na 2,5 week hadden we al een akkoord.

Lees meer
Hendrik
17 augustus 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Leuke spontane jongen die bryan pathuis Heeft er kijk op en is niet te beroerd om je het nog een keer uit te leggen als je het niet snapt

Lees meer
Hendrik
17 juli 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Eerste gesprek met bryan was eigenlijk al goed die jongen legt het op een manier uit dat je het meteen snapt. Ook zijn assistente Zoë is heel bedreven in de uitleg aan de telefoon als er nog iets mist enzo Echt een topteam die 2 Dus voor ons is het jazeker de hypotheken

Lees meer
Arrow

Maak een afspraak bij De Hypotheker Klazienaveen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Appointment form
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Voel Je Jazeker Dansende Man
Kijk, die voelt zich Jazeker!

Een huis kopen is spannend. Dat snappen wij als geen ander. Bij de grootste en belangrijkste aankoop van je leven wil je iemand die je helpt, begeleidt en ontzorgt. Iemand die jou het vertrouwen geeft dat je hypotheek goed geregeld is, waardoor jij straks zorgeloos geniet van je huis. Nu en later.

 

Je wilt je Jazeker voelen! Het ultieme gevoel van zekerheid dat je alleen ervaart bij jouw Hypotheker. Sinds 1985 voelen al meer dan 1 miljoen mensen zich Jazeker. Wil jij je ook Jazeker voelen?

 

Voel je ook Jazeker!

Shop-in-shop: alles onder één dak

Je wilt hypotheekadvies, maar je hebt ook vragen voor een makelaar. En misschien heb je een notaris nodig. Bij de shop-in-shop van De Hypotheker, combineer je al deze afspraken op één locatie. Nog meer gemak en een extra service!

 

Een combinatieafspraak?

 

Maak je een afspraak, geef dan aan of je naast hypotheekadvies ook een afspraak wilt bij de makelaar en/of de notaris.

 

Afspraak maken
Woonboulevard
J8a2188 Social Media

Betrouwbaar hypotheekadvies op maat

Bij De Hypotheker Klazienaveen kun je rekenen op betrouwbaar hypotheekadvies op maat. Onze hypotheekadviseurs staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de ideale hypotheek in Klazienaveen. Of je nu een starter bent op de woningmarkt, je huidige hypotheek wil herzien of een nieuwe woning wil kopen, wij begeleiden je stap voor stap. Met onze kennis van de lokale markt en ons uitgebreide netwerk van hypotheekaanbieders kunnen wij de beste hypotheekoplossingen voor jouw situatie vinden. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw hypotheekdromen in Klazienaveen kunnen realiseren.

 

Afspraak maken

Opzoek naar een hypotheek in Klazienaveen?

Bij De Hypotheker Klazienaveen geloven we in persoonlijke hypotheekbegeleiding. Onze toegewijde hypotheekadviseurs begrijpen dat elke klant uniek is, daarom luisteren we naar jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar de laagste rente, flexibele aflossingsmogelijkheden of een hypotheek die past bij jouw levensstijl, wij staan voor je klaar. Met onze expertise in Klazienaveen en onze uitgebreide kennis van de hypotheekmarkt, zorgen wij ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Samen werken we aan jouw financieel succes.

 

Afspraak maken
J8a1572 Social Media
J8a2311 Contentlaag Samen Resized

Hypotheekadviseurs in Klazienaveen

Bij De Hypotheker Klazienaveen hebben we een team hypotheekadviseurs die jou begeleiden bij het afsluiten van een passende hypotheek. Onze experts begrijpen de uitdagingen waarmee je te maken krijgt bij het afsluiten van een hypotheek in Klazienaveen. Of je nu behoefte hebt aan advies over hypotheekvormen, rentetarieven of de maximale hypotheek die je kunt krijgen, wij bieden je heldere antwoorden en oplossingen. Met onze kennis van de lokale markt in Klazienaveen en onze sterke relaties met 40 verschillende hypotheekaanbieders, zorgen wij ervoor dat jij de hypotheekadviseur hebt die jouw belangen behartigt. Laat ons je gids zijn op weg naar een succesvolle hypotheek in Klazienaveen.

 

Afspraak maken

Zorg dat je hypotheek up-to-date is

Wanneer je al een tijdje in je eigen huis woont, kan het gebeuren dat je niet meer precies weet hoe het met je hypotheek zit. Misschien zit je met vragen zoals: welk type hypotheek heb ik eigenlijk? Wat is de huidige rentestand? Hoe lang loopt mijn huidige renteperiode nog? Bij De Hypotheker geven we graag antwoord op al jouw vragen.


Het is prettig om op zo'n moment even je geheugen op te frissen over je hypotheek. Gedurende de tijd zijn er waarschijnlijk veranderingen in je leven opgetreden. Wellicht is het nodig je hypotheek aan te passen en wie weet kun je zelfs geld besparen op je maandelijkse lasten!


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek, zodat je weer helemaal up-to-date bent over jouw hypotheek.

 

Afspraak maken
De Hypotheker Caha Shoot 25
Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Bij De Hypotheker kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Wat houdt de aankoopbegeleiding in?

 

Bespaar tijd, moeite en geld

 

 • De aankoopbegeleiding kan je veel tijd, moeite en geld besparen;
 • Laat je informeren door een hypotheekadviseur van De Hypotheker;
 • Vraag naar de voorwaarden op de vestiging.

 

Nadat je zelf voor het eerst de woning hebt bezocht, gaat de makelaar voor een tweede bezichtiging met je mee. De makelaar doet de onderhandelingen en zorgt voor het koopcontract. Pas bij definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.

 

Afspraak maken
Campagne foto zonnepanelen

Woning verduurzamen?

Uit onderzoek van De Hypotheker blijkt dat ruim 60% van de huizenbezitters het belangrijk vindt om hun eigen woning te verduurzamen. Ongeveer tweederde van de ondervraagden let op duurzaamheid bij de aankoop van een woning. Toch zijn er ook veel mensen die (nog) niet kiezen voor verduurzaming van hun woning, terwijl ze dat misschien wel zouden willen. Veelal is dit omdat ze niet over de juiste informatie beschikken of niet weten hoe ze dit moeten financieren. De Hypotheker helpt je hier graag bij!

Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden om je huis te verduurzamen? Maak een afspraak en kom langs. Dan kijken we samen naar jouw plannen voor de toekomst. Die is misschien wel dichterbij dan je denkt!

 

Mijn woning verduurzamen
J8a9284 Social Media 1140X960

Verzamel je documenten binnen één app

De Hypotheker maakt gebruik van Ockto Connect voor het ophalen van enkele benodigde documenten tijdens de hypotheekaanvraag. Momenteel loopt hiervoor een pilot waarbij we ervaringen op willen doen om te onderzoeken wat jij hier als klant van vindt. De adviseur vertelt je hier graag meer over op het moment dat je hiervoor in aanmerking komt. Ockto is een gratis app waarmee je inlogt met je Digi-D gegevens. De app haalt gegevens op bij verschillende instanties:

 

 • Mijn Overheid
 • BasisRegistratiePersonen
 • Belastingdienst
 • UWV
 • Mijn Pensioenoverzicht

 

Met een druk op de knop wordt de informatie doorgestuurd naar je adviseur. Omdat je de documenten zelf niet meer hoeft te verzamelen, scheelt dat een hoop tijd en moeite.

 

Je gegevens delen via Ockto is volkomen veilig. Ockto versleutelt jouw persoonlijke informatie en bewaart deze nooit. Voor vragen over Ockto kun je altijd terecht bij je adviseur.

Hypotheek meenemen naar nieuwe woning?

Als je oude hypotheek nog goed aansluit bij je huidige situatie wanneer je een woning hebt gekocht, dan kun je deze in veel gevallen meenemen. Wanneer je hiervoor kiest, sluit je eigenlijk een nieuwe hypotheek af, waarbij je de huidige hypotheekrente, maandlasten en andere voorwaarden meeneemt. De hypotheek verhuist dus niet mee, maar wel de rente en het restant van de rentevaste periode. Sommige hypotheekverstrekkers bieden ook de mogelijkheid om de voorwaarden van je oude hypotheek mee te nemen en je hypotheek te behouden. Het gaat hier dan om de verhuisregeling van je hypotheek. 

Hypotheekrenteaftrek

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden onderstaande richtprijzen. De prijzen zijn gebaseerd op één aanvrager.
Eerste huis kopen
€ 2.495
Volgende woning
€ 3.095
Huis kopen als ondernemer
€ 2.995
Uit elkaar gaan
€ 3.795
Verduurzamen
€ 2.495
Verbouwen
€ 2.495
Overwaarde benutten
€ 2.495
Hypotheek oversluiten
€ 2.995
Maak een afspraak