De Hypotheker

Hypotheekadviseur in Rosmalen

Bij De Hypotheker Rosmalen kun je terecht bij Carel Goethart en zijn team voor deskundig hypotheekadvies en voor andere financiële zaken zoals woonverzekeringen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje. Zo komen we samen tot de beste hypotheek voor jou. Persoonlijk contact en direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis! Je vindt De Hypotheker Rosmalen aan de Catelijnen.

 

We hopen je snel te mogen verwelkomen voor een vrijblijvende eerste kennismaking! Maak via het afspraakformulier direct een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs.

arrow

Wij vergelijken 40 aanbieders

Jazeker
Jouw Hypotheker
Geregeld bij jouw Hypotheker
Carel Goethart
Carel Goethart Hypotheekadviseur Rosmalen
Bezoek & Contact
remove add

Catelijnen 1

5241 CW Rosmalen

Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Op deze pagina

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Rosmalen voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Rosmalen.

 

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Onze beoordelingen

9,8
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Op basis van 41 beoordelingen
Bekijk de reviews op Advieskeuze.nl
Advieskeuze.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
VF
26 oktober 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Luistert naar het menselijke verhaal achter de cijfers, geeft juiste verwachtingen af en geven echt onafhankelijk advies!

Lees meer
Wouter
9 juni 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Met oog voor mijn situatie en wensen kreeg ik een passend advies.

Lees meer
Daryll
6 juni 2023
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Een starter op de markt en ik ben perfect begeleid en geholpen. Nergens ruis op de lijn en alles zeer duidelijk.waardoor er een snelle keuze gemaakt kon worden.

Lees meer
Michael
15 december 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Gewoon een fijn gesprek en advies gekregen.

Lees meer
Johanna
22 september 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half

Mijn man heeft er meer verstand van, waardoor het voor mij wat snel ging. Maargoed, als 1 van de 2 het volgt dan is het ook goed. Voor mij persoonlijk had het iets rustiger mogen gaan. Maar top adviseur, duidelijke simpelere uitleg voor een leek op dit gebied. Relaxte ervaring met de Hypotheker wederom.

Lees meer
Arrow

Maak een afspraak bij De Hypotheker Rosmalen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Voel Je Jazeker Dansende Man
Kijk, die voelt zich Jazeker!

Een huis kopen is spannend. Dat snappen wij als geen ander. Bij de grootste en belangrijkste aankoop van je leven wil je iemand die je helpt, begeleidt en ontzorgt. Iemand die jou het vertrouwen geeft dat je hypotheek goed geregeld is, waardoor jij straks zorgeloos geniet van je huis. Nu en later.

 

Je wilt je Jazeker voelen! Het ultieme gevoel van zekerheid dat je alleen ervaart bij jouw Hypotheker. Sinds 1985 voelen al meer dan 1 miljoen mensen zich Jazeker. Wil jij je ook Jazeker voelen?

 

Voel je ook Jazeker!

Vind een passende hypotheek in Rosmalen

Bij De Hypotheker Rosmalen vinden we het belangrijk dat je een hypotheek krijgt die past bij jouw situatie. Waarom een hypotheek bij De Hypotheker Rosmalen? Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring en hebben al meer dan één miljoen klanten aan een thuis geholpen. Transparantie en duidelijkheid vinden we erg belangrijk, daarom ontvang je bij ons altijd een transpartante prijsberekening. Zo weet je precies waarvoor je betaalt en weet je zeker dat er geen onverwachte kosten zijn. Jouw belang staat altijd voorop. Daarom krijg je bij ons altijd onafhankelijk advies over je hypotheek. Daarnaast worden we op basis van bijna 20.000 reviews beoordeeld met een gemiddelde van 9,7. 

 

Afspraak maken
J8a1572 Social Media
J8a2311 Contentlaag Samen Resized

Professioneel hypotheekadvies in Rosmalen

Hypotheekadvies nodig? Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste hypotheek tijdens een adviesgesprek. Het eerste gesprek is bij ons altijd kosteloos. Samen met één van onze hypotheekadviseurs brengen we jouw financiële situatie in kaart. Tijdens het adviesgesprek kijken we onder andere naar: jouw maximale hypotheek, verschillende hypotheekvormen, hypotheekrente, maandlasten en eventuele risico’s. Ons hypotheekadvies is altijd onafhankelijk. We vergelijken meer dan 40 hypotheekaanbieders om een passende hypotheek voor je te vinden. Aan het einde van het gesprek heb je inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten. Plan nu een hypotheekadviesgesprek bij één van onze hypotheekadviseurs. 

 

Afspraak maken

Ervaren hypotheekadviseurs in Rosmalen

Onze hypotheekadviseurs kennen de woningmarkt van Rosmalen en omgeving op hun duimpje. Door hun ruime ervaring hebben ze uitgebreide kennis van de regio. Daarom kunnen wij als geen ander ook hypotheekadvies geven voor plaatsen zoals Nuland, Vinkel, Berlicum en Empel. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw persoonlijke situatie. Of je nu je eerste woning koopt of je tiende, wij maken geen onderscheid in je woonsituatie en bieden onze klanten continu eerlijk hypotheekadvies en goede nazorg. Benieuwd wat onze hypotheekadviseurs in Rosmalen voor jou kunnen betekenen? Plan dan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze hypotheekadviseurs. 

 

Afspraak maken
J8a2188 Social Media
Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Bij De Hypotheker kun je de aankoop van je toekomstige woning en de eventuele verkoop van de huidige woning laten begeleiden door een erkende en onafhankelijke lokale makelaar tegen een sterk gereduceerd tarief. Wat houdt de aankoopbegeleiding in?

 

Bespaar tijd, moeite en geld

 

 • De aankoopbegeleiding kan je veel tijd, moeite en geld besparen;
 • Laat je informeren door een hypotheekadviseur van De Hypotheker;
 • Vraag naar de voorwaarden op de vestiging.

 

Nadat je zelf voor het eerst de woning hebt bezocht, gaat de makelaar voor een tweede bezichtiging met je mee. De makelaar doet de onderhandelingen en zorgt voor het koopcontract. Pas bij definitieve aankoop van de woning wordt het tarief in rekening gebracht.

 

Afspraak maken

Het All In Woonpakket

Als je een huis koopt, dan wil je natuurlijk dat alles goed verzekerd is. De Hypotheker kan verschillende verzekeringen voor je verzorgen, zoals een opstal-, inboedel- aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekering. Het All In Woonpakket bestaat uit alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt tegen uiterst concurrerende tarieven. Het pakket bevat standaard dekkingen voor opstal (inclusief glas), inboedel en aansprakelijkheid (gezinsdekkend). Uiteraard zijn de verschillende verzekeringen ook los af te sluiten.

 

Enkele voordelen op een rij:

 

 • Geen eigen risico, zelfs niet bij stormschade;
 • Garantie tegen onderverzekering;
 • Meest uitgebreide dekking;
 • 24-uurs schadeservice.

 

Wil je een verzekering met een prima dekking en een goed betaalbare premie? Maak een afspraak en kies dan voor het All In Woonpakket.

 

Afspraak maken
J8a0280 Social Media
Verduurzamen Baby In De Lucht Klein

Woning in Rosmalen verduurzamen?

Uit onderzoek van De Hypotheker blijkt dat ruim 60% van de huizenbezitters het belangrijk vindt om hun eigen woning te verduurzamen. Ongeveer tweederde van de ondervraagden let op duurzaamheid bij de aankoop van een woning. Toch zijn er ook veel mensen die (nog) niet kiezen voor verduurzaming van hun woning, terwijl ze dat misschien wel zouden willen. Veelal is dit omdat ze niet over de juiste informatie beschikken of niet weten hoe ze dit moeten financieren. De Hypotheker Rosmalen helpt je hier graag bij!


Wil je meer weten over de financieringsmogelijkheden om je huis in Rosmalen te verduurzamen? Maak een afspraak bij De Hypotheker Rosmalen en kom langs. Dan kijken we samen naar jouw plannen voor de toekomst. Die is misschien wel dichterbij dan je denkt!

 

Online duurzaamheidsscan

 

Met de vrijblijvende online scan bekijk je de verschillende mogelijkheden om je woning te verduurzamen en bereken je in een paar minuten hoeveel je kunt besparen met verschillende energiebesparende voorzieningen.

 

Afspraak maken

 

Eerste woning kopen?

Een startershypotheek is voor mensen die voor het eerst een eigen huis kopen, maar het is geen specifieke hypotheekvorm. Als starter in Rosmalen heb je de keuze uit twee hypotheekvormen: de annuïteitenhypotheek, of de lineaire hypotheek.

 

 • Een annuïteitenhypotheek is een hypotheekvorm waarbij de maandelijkse betalingen gedurende de gehele looptijd gelijk blijven. Deze betalingen bestaan uit een combinatie van rente en aflossing.
 • Bij een lineaire hypotheek los je gedurende de looptijd elke maand een vast bedrag af. De hoogte van het aflossingsbedrag wordt bepaald door de hoofdsom van de hypotheek en de looptijd ervan.

 

De Hypotheker Rosmalen helpt je bij het kiezen van de beste startershypotheek, passend bij jouw financiële situatie. We vergelijken net zo lang, tot we de optimale startershypotheek voor je hebben gevonden, tegen de scherpste prijs.

 

Maximale statershypotheek berekenen

 

Voordat je op zoek gaat naar jouw droomhuis in Rosmalen, is het wel zo handig om te weten hoeveel startershypotheek je kunt krijgen. Wat je kunt lenen als starter, kun je online berekenen met de handige tool die De Hypotheker speciaal voor jou ontwikkeld heeft.

 

Maximale hypotheek berekenen
J8A9302 Social Media
Stel wijst naar woning - De Hypotheker

Rosmalen

Rosmalen, een schilderachtig stadje nabij Den Bosch, straalt rust en saamhorigheid uit. Met haar groene wijken en knusse buurtwinkels is het een gemoedelijke plaats. Dit  maakt het erg fijn wonen in Rosmalen. Het jaarlijkse tennistoernooi trekt sportliefhebbers van over de hele wereld naar deze prachtige plaats. Het historische Kasteel Heeswijk en het prachtige oude centrum voegen een vleugje geschiedenis toe aan de  mooie omgeving. Rosmalen is een  aangename plek om te wonen en biedt  evenwicht tussen traditie en moderniteit, waardoor het een geliefde plek is voor zowel inwoners als toeristen. 

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden onderstaande richtprijzen. De prijzen zijn gebaseerd op één aanvrager.
Eerste huis kopen
€ 2.495
Volgende woning
€ 3.095
Huis kopen als ondernemer
€ 2.995
Uit elkaar gaan
€ 3.795
Verduurzamen
€ 2.495
Verbouwen
€ 2.495
Overwaarde benutten
€ 2.495
Hypotheek oversluiten
€ 2.995
Maak een afspraak