Welkom bij

De Hypotheker Kampen

Kampen is een mooie, eeuwenoude Hanzestad aan de IJssel. Een stad waar veel te zien en te beleven is. Een fijne stad dus om te wonen of naartoe te verhuizen. Als je plannen hebt in die richting, ga je natuurlijk ook nadenken over een hypotheek. Bij De Hypotheker in Kampen kun je terecht met al je vragen over hypotheken. We geven je graag persoonlijk advies over hypotheken die bij jouw situatie passen.

Bij De Hypotheker in Kampen krijg je antwoord

Je eerste woning, verhuizen of verbouwen? Wij zetten de mogelijkheden, op basis van je huidige financiële situatie, voor je op een rijtje. Je krijgt deskundig antwoord op vragen over de mogelijke hoogte van een nieuwe hypotheek, over keuzes omtrent een bestaande hypotheek of over andere financiële zaken als woonverzekeringen.

Maak nu een afspraak! Het eerste gesprek is op onze kosten.

Wij vergelijken 40 aanbieders

Pandfoto De Hypotheker Kampen.png
Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Kampen voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Kampen.

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Path Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Path Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Path Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Path Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Path Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.
Even voorstellen

Het team van De Hypotheker Kampen

Roel Slomp (hypotheekadviseur) en Ruben van der Zee (commercieel assistent).

 

Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van hypotheken. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat er speelt. Heb je vragen of behoefte aan advies? Maak een afspraak via het afspraakformulier.

Onze beoordelingen

9,0
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Bekijk de reviews op klantenvertellen.nl
Klantenvertellen.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
Egon
14 februari 2022
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Onze adviseur heeft zeer actief meegewerkt aan het opstellen van een financieel haalbaarheidsdocument; dit was nodig voor de inschrijving van een nieuwbouw woning. Daarna hebben de adviseur en de medewerker van het kantoor ons ook begeleid in het hypotheekadviestraject. Alle vragen werden zeer snel beantwoord en ook de persoonlijke begeleiding op kantoor was uitstekend. Ondanks de Covid-19 tijd hebben we verschillende gesprekken kunnen voeren die nodig waren voor verduidelijking van de niet eenvoudige materie. Tenslotte hebben we een goed advies gekregen over een hypotheekaanbieder die aansluit bij onze situatie.

Lees meer
Henny
28 oktober 2020
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half

Ik ben heel tevreden over de hypotheek. Verschillende banken vergeleken en prima advies hierover gekregen!

Lees meer
Fenna
30 augustus 2020
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Verschillende banken gebeld om een hypotheekadvies. En ook de Hypotheker gebeld. Zij kwamen met een veel aantrekkelijker aanbod. Top!

Lees meer
Familie Nijkamp
6 oktober 2019
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Deskundig, betrouwbaar, professioneel en persoonlijke betrokken advies.

Lees meer
Brigitte
20 mei 2017
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

We kregen razendsnel een afspraak en werden vriendelijk ontvangen Uitleg was duidelijk en deskundig. Kortom advies voor iedereen die op zoek is naar een koophuis. Laat je eerst goed informeren door De Hypotheker en als je je droomhuis hebt gevonden Ga dan direct langs De Hypotheker!

Lees meer
Arrow
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Kampen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak date_range
Jazekerweten!
Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten!
Startershypotheek, wat zijn de opties?

Eerste woning kopen?

Een startershypotheek is voor mensen die voor het eerst een eigen huis kopen, maar het is geen specifieke hypotheekvorm. Als starter heb je de keuze uit twee hypotheekvormen: de annuïteitenhypotheek, of de lineaire hypotheek.

 

 • Een annuïteitenhypotheek is een hypotheekvorm waarbij de maandelijkse betalingen gedurende de gehele looptijd gelijk blijven. Deze betalingen bestaan uit een combinatie van rente en aflossing.
 • Bij een lineaire hypotheek los je gedurende de looptijd elke maand een vast bedrag af. De hoogte van het aflossingsbedrag wordt bepaald door de hoofdsom van de hypotheek en de looptijd ervan.

 

De Hypotheker helpt je bij het kiezen van de beste startershypotheek, passend bij jouw financiële situatie. We vergelijken net zo lang, tot we de optimale startershypotheek voor je hebben gevonden, tegen de scherpste prijs.

 

Maximale statershypotheek berekenen

 

Voordat je op zoek gaat naar jouw droomhuis, is het wel zo handig om te weten hoeveel startershypotheek je kunt krijgen. Wat je kunt lenen als starter, kun je online berekenen met de handige tool die De Hypotheker speciaal voor jou ontwikkeld heeft.

Groen huisje gras duurzaam
De Hypotheker helpt je bij de financiering!

Woning verduurzamen?

Je woning in Zwolle of Kampen verduurzamen? Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Als je je woning verduurzaamt, verbeter je het energielabel, waardoor je woning meer waard wordt. Ook ga je flink besparen op je maandelijkse energielasten. Benieuwd hoe je dat kan financieren? De Hypotheker Kampen adviseert je graag over de financiële mogelijkheden.

 

Financieringsmogelijkheden

 

Welke opties zijn er om je financiering rond te krijgen voor het verduurzamen van je woning?

1. Je woning verduurzamen door spaargeld in te zetten
2. Je woning verduurzamen met je hypotheek
3. Je woning verduurzamen met een lening
4. Je woning verduurzamen met subsidies

 

Ook jij kan je woning in Zwolle of Kampen verduurzamen!

 

Het is belangrijk om te weten wat de huidige staat van je woning is als je gaat verduurzamen. Doe de duurzaamheidscheck en ontdek welke verduurzamingsregels jou de grootste kostenbesparing opleveren. Heb je behoefte aan meer inzicht en ondersteuning? Maak een afspraak bij De Hypotheker Kampen voor een adviesgesprek op maat.

Wij hebben inzicht in de actuele hypotheekrentestanden

Hypotheekrente

Al sinds 1985 zijn wij de onbetwiste marktleider op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs vergelijken meer dan veertig banken, óók die waar jij bankiert, en zoeken de beste deal voor jou. Nu en in de toekomst.

 

Actuele rentestanden

 

Wij hebben altijd inzicht in de actuele hypotheekrentestanden van alle veertig hypotheekverstrekkers die aangesloten zijn bij De Hypotheker. Zo kunnen wij de huidige hypotheekrente goed vergelijken en weet jij zeker dat je nooit te veel betaalt.

 

Rentestanden per e-mail ontvangen?

 

Benieuwd naar de meest gunstige rente voor jouw hypotheek? Met ons rentestandenabonnement ontvang je wekelijks per e-mail een overzicht van de huidige hypotheekrente met daarbij de Rentebarometer, waarop je direct de trends en prognoses voor de rentestanden kan aflezen.

 

Rentemiddeling

 

Wanneer je huidige hypotheekrente hoger is dan de actuele hypotheekrente, kan rentemiddeling een interessante optie zijn. Niet elke geldverstrekker biedt rentemiddeling aan; laat je daarom goed informeren. Benieuwd of rentemiddeling iets voor jou is? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs en kijk wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Jouw hypotheek, op jouw manier

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

klein-Adviseur2.3.png

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Kampen

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Maak een afspraak date_range