Nieuwbouw Kampen

Benieuwd naar alle verschillende nieuwbouwprojecten in Kampen en omgeving in 2023 en 2024? De Hypotheker Kampen helpt je graag bij het vinden van nieuwbouwwoningen of nieuwbouwappartementen in Kampen en omgeving.

 

We vertellen je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement. Maak een afspraak bij De Hypotheker om jouw financiële mogelijkheden te bespreken

 

Afspraak maken De Hypotheker Kampen

 

Nieuwbouw Kampen en omgeving

Momenteel zijn er verschillende nieuwbouwprojecten in en rond Kampen. We lichten graag vijf interessante nieuwbouwprojecten voor je uit. Benieuwd naar alle nieuwbouwprojecten? Scroll verder.

Nieuwbouw Kampen Reeve
Arrow

Reeve

Met de aanleg van het Reevediep is ruimte ontstaan voor een compleet nieuw dorp aan het water. Reeve is zo opgezet dat je het unieke stuk IJssellandschap maximaal beleeft. Overal zijn er doorkijkjes naar groen en water en op veel plekken kun je de zon zien opkomen en ondergaan. De schittering van het water, de boten die over het Reevediep voorbij varen en de levendigheid bij de sluis... Hier heb je elke dag een beetje dat vakantiegevoel. Totaal ontspannen wonen met de wetenschap dat de voorzieningen, winkels en horeca van Kampen en Zwolle dichtbij zijn. Vrij, uniek en nieuw leven doe je in Reeve!

 

Groene Buren

Wonen op een 21ste- eeuws ‘boerenerf’ aan de rand van Kampen. Midden in een natuurinclusieve, groene woonomgeving op De Terpen, op het Onderdijks in de IJsseldelta. Samen duurzaam, energieneutraal en zo gezond mogelijk bouwen. In overleg de omgeving vormgeven met veel aandacht voor  biodiversiteit en groenbeleving. En een prettig, sociaal woonklimaat ontwikkelen, waar buren elkaar kennen, betrokken zijn en samen voorzieningen delen.

Nieuwbouw Kampen De Groene Buren
Arrow

Het Hypotheker Certificaat

Wist je dat het Hypotheker Certificaat ervoor zorgt dat je duidelijkheid hebt over hoeveel je maximaal kunt lenen? Zo weet jij waar je aan toe bent en de verkoper van jouw droomhuis ook!

 

Je gaat in gesprek met één van onze adviseurs, waardoor de adviseur inzicht krijgt in jouw persoonlijke (financiële) situatie. Hiervoor dien je ook wat documenten (digitaal) aan te leveren, zoals een recente salarisstrook en een overzicht van eventuele lopende leningen.

Aan de hand van de verkregen informatie stelt de adviseur het Hypotheker Certificaat op. Hierop staat jouw maximale hypotheek aangegeven. Met dit certificaat kun je aantonen dat je je goed hebt voorbereid op de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hypotheek. Hierdoor heeft de verkoper meer zekerheid dat jij als koper de financiering rond krijgt. Maak een afspraak met één van onze adviseurs voordat je gaat praten met een makelaar.

Subsidie voor starters op de woningmarkt

Starters met een middeninkomen maken door de hoge huizenprijzen nauwelijks kans op een koopwoning. Om hier verbetering in te brengen, trekt de Tweede Kamer 40 miljoen euro uit voor een subsidie op de aankoop van een nieuwbouwwoning.

Ontvangers van de subsidie kunnen maximaal € 75.000 korting krijgen op de aankoop van een nieuwbouwwoning. Wanneer de woning later weer verkocht wordt, moet de subsidie worden terugbetaald, plus een deel van de eventuele winst. Met dat geld kan het fonds dan weer nieuwe starters helpen. Wanneer er sprake is van een waardedaling, dan kan het terug te betalen bedrag lager uitvallen.

Meer informatie

 

Onafhankelijk hypotheekadvies bij De Hypotheker

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Kom langs bij De Hypotheker Kampen

Meer weten over nieuwbouwprojecten in Kampen en omgeving? Kom langs bij De Hypotheker Kampen om jouw financiële mogelijkheden te bespreken. Je eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend.

 

Afspraak maken bij De Hypotheker Kampen