Welkom bij

De Hypotheker Raalte

Ben jij op zoek naar hypotheekadvies in Raalte en omgeving? Voor alle soorten financiële vraagstukken staat ons lokale team van De Hypotheker Raalte dagelijks voor je klaar met deskundig advies.

Je lokale hypotheekadviseur in Raalte

Door onze eigen ervaring met hypotheek afsluiten en/of oversluiten weten we hoe belangrijk het is om een betrouwbare partner te zijn in de grote wereld van hypotheekaanbieders. Bij de lokale Hypotheker in Raalte berekenen we jouw hypotheek en krijg je onafhankelijk hypotheekadvies.

Jouw hypotheek tot in de details

We brengen jouw huidige financiële situatie in kaart en gaan stapsgewijs het gehele proces met je doornemen. Van het kopen van een woning tot alle financiële details. Onze hypotheekadviseurs zetten alle mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek op een rijtje.

Centraal in Raalte

Onze shop-in-shop vestiging in het centrum van Raalte aan de Schoolstraat 16 is zowel per fiets als auto goed te bereiken. Maak vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek met een van onze hypotheekadviseurs.

Wij zijn open op afspraak en zijn het vertrouwde gezicht van De Hypotheker Raalte en de vestiging in Deventer.

Wij vergelijken 40 aanbieders

Openingstijden
remove add
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 13:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.
Afspraak buiten kantoortijden
Op doordeweekse avonden zijn afspraken mogelijk in overleg met de adviseur.

Wat kan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Raalte voor je doen?

Wat voor hypotheek past het best bij jouw persoonlijke woonsituatie? Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Kan je boetevrij aflossen? Deze en alle andere vragen over je hypotheek kun je stellen aan de hypotheekadviseur van De Hypotheker Raalte.

De hypotheekadviseur geeft onafhankelijk hypotheekadvies om voor jou de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij je bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van jouw bank maar ook die van alle andere Nederlandse banken en nog meer hypotheekverstrekkers.

Dit kan je verwachten van ons hypotheekadvies:

Path Het eerste gesprek is altijd kosteloos;
Path Echt onafhankelijk advies: onze adviseurs vergelijken meer dan 40 aanbieders;
Path Zeker weten dat je de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie hebt, nu én in de toekomst;
Path Je afspraak kan telefonisch, digitaal of bij ons op de vestiging plaatsvinden;
Path Complete afwikkeling, van offerte tot het afsluiten van de hypotheek.

Onze beoordelingen

9,7
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half
Bekijk de reviews op klantenvertellen.nl
Klantenvertellen.nl verzamelt klantenreviews van financiële dienstverleners
FdV
22 december 2020
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Zeer goed geholpen en geadviseerd bij het overstappen van de hypotheek. Het hele team van De Hypotheker staat je netjes bij in het proces van het overstappen, zodat alles makkelijk en vlot verloopt. Ze komen afspraken na en ook met de covid maatregelen voelde het niet vervelend om online alles te regelen.

Lees meer
Ruben en Emely
23 mei 2019
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star - Half

Bedankt Dieter en Rosanne

Lees meer
Jacco
3 mei 2019
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star
 • 04 - Icons / Star

Goede uitleg, zelfs m'n broer begreep er iets van...

Lees meer
Arrow
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Raalte

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.
Alles onder één dak

Shop-in-shop

Je wilt hypotheekadvies, maar je hebt ook vragen voor een makelaar. En misschien heb je een notaris nodig? Bij de shop-in-shop van De Hypotheker in Raalte, combineer je al deze afspraken op één locatie. Nog meer gemak en een extra service!

Salland Makelaardij

Ben je op zoek naar een makelaar die je woning kan taxeren? En ben je op zoek naar een ervaren makelaar in de omgeving van Salland? Salland Makelaardij is gevestigd in hetzelfde gebouw als De Hypotheker, namelijk aan de Schoolstraat in het centrum van Raalte. Een erg actief en gedreven team van makelaars kan je voorzien van het juiste advies bij de verkoop van je woning. Of misschien ben je op zoek naar een mooie nieuwbouwwoning in de buurt van Raalte, Heeten of Wijhe? Bij Salland Makelaardij hebben ze een groot aanbod van diverse woningen, eengezinswoningen en appartementen van bestaande bouw tot aan nieuwbouw. Bekijk hier online het aanbod van woningen en maak vrijblijvend een afspraak met dé makelaar van Salland!

Een combinatieafspraak?

Maak je een afspraak, geef dan aan of je naast hypotheekadvies ook een afspraak wilt bij de makelaar en/of de notaris. Zo maken wij voor jou een combinatieafspraak!

Jazekerweten!
Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Of het nu voor je eerste huis, een volgende woning of het oversluiten van je huidige hypotheek is. Daarom hebben wij nu Jazekerweten! Een serie korte video's, waarin we allerlei zaken rondom je hypotheek inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan thema's als besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten, verduurzaming van je woning of de aflossingsvrije hypotheek. In een minuutje vertellen we de belangrijkste ins en outs over deze onderwerpen, zodat je helemaal up-to-date bent.

Meer informatie?

Jazekerweten!
Maak nu een (video)belafspraak

Hypotheekadvies in Raalte

Ook benieuwd wat wij voor jouw huidige hypotheek kunnen betekenen? Voor een gratis intakegesprek met één van onze hypotheekadviseurs in Raalte kun je nu een (video)belafspraak plannen. Voor hypotheekadvies op maat staan onze adviseurs 24/7 voor je klaar. Maak nu vrijblijvend en geheel kosteloos een telefonische afspraak met een van onze hypotheekspecialisten van Salland!

De Hypotheker in Salland

Bij de Hypotheker in Raalte zijn we op de hoogte van de lokale huizenmarkt en andere financiële onderwerpen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken ruim 40 hypotheekverstrekkers en zoeken de beste deal voor jouw persoonlijke situatie. Wij zijn ook zeer actief op het gebied van de lokale woningmarkt in Salland en de omgeving van Luttenberg, Mariënheem, Broekland, Heeten, Nieuw Heeten en Lemelerveld.

Door onze jarenlange ervaring met hypotheken af- en oversluiten en de samenwerking met de vestiging van De Hypotheker in Deventer, vinden we altijd een geschikt moment om een intakegesprek te plannen. En in de huidige tijd geven wij graag hypotheekadvies via beeldbellen. Jazeker, dit kan allemaal bij jouw lokale Hypotheker.

Hypotheekadviseur Raalte

Onze hypotheekadviseur geeft je onafhankelijk en persoonlijk advies. Wij hebben een groot netwerk en hebben de keuze uit vrijwel alle hypotheekaanbieders uit het land. Je kunt langs komen of beeldbellen voor een offertecheck of deskundig advies over een hypotheek die bij jouw situatie past. Bij De Hypotheker in Raalte ben je aan het juiste adres, ook in tijden van crisis staan onze hypotheekadviseurs voor je klaar!

Oversluiten van jouw hypotheek

Een hypotheek oversluiten kan een flinke besparing op je maandlasten opleveren. Je doet dit door je hypotheek over te sluiten naar een andere geldverstrekker die op dit moment een lagere rente biedt. Uiteraard houden we hierbij rekening met je huidige persoonlijke situatie en de voorwaarden van je huidige hypotheek.

Bij het oversluiten van een hypotheek vergelijken wij de voorwaarden en rentestanden van alle banken, inclusief jouw eigen bank. We brengen het voordeel ten opzichte van je huidige hypotheek in kaart en regelen vervolgens voor jou de beste deal.

Jouw hypotheek, op jouw manier

Wat betaal je ons?

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je ons betaalt voor onze dienstverlening. Het eerste intakegesprek op de vestiging is vrijblijvend en voor onze rekening. Besluit je vervolgens je hypotheek te regelen via De Hypotheker, dan gelden de volgende richtprijzen:

klein-Adviseur2.3.png

Zelfzeker

Door de benodigde stukken digitaal aan te leveren bouw je zelf online aan je dossier. Eén van onze adviseurs checkt samen met jou of je de beste keuze hebt gemaakt. Je ontvangt een volwaardig en persoonlijk advies.

Jazeker

Je komt langs op onze vestiging, waarbij je bij onze adviseur aangeeft wat de wensen en uitgangspunten voor je hypotheek zijn. Samen met de adviseur ga je aan de slag.

Pluszeker

Je komt regelmatig langs op onze vestiging en wordt volledig ontzorgd door onze adviseur. De adviseur gaat op basis van jouw situatie en behoeften aan de slag met je hypotheek.
Afspraak maken

Maak een afspraak bij De Hypotheker Raalte

De afspraak kan telefonisch, via een online adviesgesprek of op de vestiging plaatsvinden.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos
Écht onafhankelijk advies: wij vergelijken meer dan 40 aanbieders
Inzicht in je financiële mogelijkheden en je maandlasten
Op dit nummer nemen we contact met je op.
Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.